ProSim4u - fly simulations Reviews

ProSim4u - fly simulations Reviews

4.9

Excellent - based on 162 reviews

prosim4u.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (162)
Ton Zandbergen
Ton Zandbergen
2024-01-10
Reply from ProSim4u - fly simulations 2024-01-10
Hartelijk dank voor jullie bezoek en positieve review!
Jarosław Piluch
Jarosław Piluch
2023-12-09
Ik ben echt tevreden over kwaliteit en professionaliteit van simulator Boeing 737! Ik wil ook bedanken Peter Visser voor duidelijke uitleg en gezellige sfeer. Ik kom zeker een keertje terug. Nogmaals bedankt!!!
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-12-10
Beste Jaroslaw, dank je voor deze positieve waardering. Fijn om te horen dat je nog eens terug wilt komen, je bent van harte welkom.
Christian Scheller
Christian Scheller
2023-11-27
I had so much fun, this is the perfect gift for anyone who's interested in flying - I am hooked now ;)
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-11-29
Hi Christian, we're thrilled to hear you had a great time! Your enthusiasm is contagious. Thanks for letting us be part of your flying adventure!
YT_Show
YT_Show
2023-11-23
Everything was amazing, at the start,we got a brief explanation on basic aircraft systems and aviation in general, we even got free drinks and the sim experience was really nice. The instructor was patient with us and I had a really good time.
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-11-23
Thank you for you positive feedback. We appreciate it and are happy to hear you had a good experience in the simulator with us.
Marie Pavlicova
Marie Pavlicova
2023-11-06
I bought a voucher as a birthday gift for My husband and he totally loved it, so fantastic experience! And as a bonus he received a video and certificate, 🔝 Highly recommend! Thanks again Peter for a great adventure
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-11-07
You are Welcome Marie, your husband did a good job as a pilot! Thank you for visiting us.
Carmen Edel
Carmen Edel
2023-11-06
Een hele leuke, nieuwe ervaring opgedaan bij Peter van ProSim4u. De uitleg vooraf was helder en zeer nuttig! De spanning werd goed opgebouwd. Het vliegen zelf leek heel echt. Peter nam de tijd en stelde je gerust bij ingewikkelde momenten. Jammer dat het er zo snel op zat! Ik raad deze activiteit zeker aan bij anderen.
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-11-06
Dank je Carmen. Het was een mooie vlucht die jullie hebben gemaakt. Best wel goed gevlogen allebei.
mariam de jong
mariam de jong
2023-10-23
Vandaag 21 oktober, wederom een geweldige vliegsessie mogen beleven met als hoofditems: navigeren vanaf Eindhoven Airport (EHEH) met een touch & go op Rotterdam-The Hague Airport (EHRD) en een goede routing volgende naar Schiphol Airport (EHAM). In het begin was het weer het goede gevoel over de besturing krijgen, vooral het rechtlijnige taxiwerk over de baan. Een go around uitgevoerd, omdat het aanvliegen op de baan 06 niet veilig aanvoelde. Na de pauze als zijnde een mindset een aantal doorstarts, in combinatie met procedure turns met daarbij de procedurele handelingen, echt een hele toffe en leerzame ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. De full stop landing verliep wel naar goed behoren, dus toch een mooie finishing touch. Na de landing naar de terminal toegetaxied als afsluiting van de sessie. Ik zit zelfs nu nog heerlijk na te genieten. Beste Peter, hartelijke dank voor je geweldige bijdage en je goede uitleg. Graag weer tot een volgende keer bij gelegenheid ergens in 2024! Met vriendelijke groeten, Mariam --- Mijn allereerste bezoek aan ProSim4U en meteen ook een super fijne vliegervaring onder leiding van en in samenwerking met de super gedreven en ook hele fijne persoonlijke benadering van instructeur Peter Visser, zeker ook volgens mijn reisgenote en introduce. Dus zeker ook voor herhaling vatbaar! Hartelijke dank beste Peter en graag tot bij gelegenheid weerziens! Met vriendelijke groeten.
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-02-27
Dank je Mariam. Fijn om te horen dat je het een goede en leerzame ervaring vond.
Bert Overweel
Bert Overweel
2023-10-14
Leuke ervaring en een ongedwongen sfeer. Was geweldig.
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-10-15
Beste Bert, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de ervaring en sfeer als geweldig hebt ervaren. We hopen je nog eens terug te zien voor een iets langere vlucht. Je krijgt van ons 20% korting als je dat voor het eind van het jaar 2023 komt doen. Met vriendelijke groeten Peter Visser.
Mark Weersma
Mark Weersma
2023-09-06
Positive
Professionalism
Value
Weer een hele leuke vlucht op de Boeing 737-800 Flightsim met leerzame ondersteuning van Peter Visser
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-09-08
Dank je Mark, we gaan hopelijk nog veel meer vluchten maken in de Boeing! Elke keer leren we er weer iets bij....
Tony Vogelaar
Tony Vogelaar
2023-09-03
Was super leuk aardige mensen We hadden het nog nooit gedaan dus hij nam echt de tijd om alles te door lopen en hij vin deze week duidelijk leuk en interessant en gewoon een toples gehad niks op aan te merken en tot in de toekomst
Mardi Djajakusumah
Mardi Djajakusumah
2023-08-27
Bijzondere ervaring om achter het ‘stuur’ van een Boeing 737 plaatsnemen. Van te voren duidelijke instructies gekregen. De cockpit en het opstijgen en landen is een realistische ervaring. Heel leuk! We komen zeker terug.
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-08-27
Dank je voor deze lovende recensie Mardi. Fijn om te horen dat je de simsessie bijzonder op prijs stelde!
Agnieszka Hamot
Agnieszka Hamot
2023-08-21
Amazing adventure, full professionalism of Peter. Thank you
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-08-21
Thank you very much Agnieszka, your husband did really well in the Boeing cockpit. He was a real captain!
A de Vos
A de Vos
2023-08-17
Heel gaaf, geeft een gevoel van "echt" , inclusief het misselijk worden ! Goede uitleg en relaxe aanwijzingen .
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-08-17
Fijn dat u, ondanks de misselijkheid toch heeft genoten van de simulatie.
Chantal Zuilhof
Chantal Zuilhof
2023-08-14
Gevlogen in een boeing 737 van amsterdam naar rotterdam, wat een gave ervaring! Peter was heel vriendelijk en duidelijk in zijn instructies wat de ervaring nog gaver maakte! Dit is zeker een aanrader 😊
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-08-15
Dank je Chantal. Ja, het was een hele belevenis hè. Maar mooi gevlogen hoor!
Abel Stegeman
Abel Stegeman
2023-08-12
De intructeur was aardig en hij gaf goed uitleg, de simulator was heel realistisch en leuk dus zeker een aanrader!
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-08-12
Bedankt Abel, we zien je graag nog eens terug in een van onze simulatoren.
Piet van Laere
Piet van Laere
2023-08-09
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-08-21
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling.
Ann S
Ann S
2023-08-08
Een aanrader, leuk, interessant en voor herhaling vatbaar. In 30 minuten twee keer "gevlogen" van Rotterdam naar Amsterdam want oefening baart kunst. Het is een heel goede simulatie. Voor mensen die twijfelen omdat ze misselijk denken te worden: in deze simulator heb ik er geen last van gehad. Dus lekker doen....
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-08-15
Fijn om te horen dat je de vlucht leuk vond om te doen.
Michael
Michael
2023-08-08
Prima uitleg van Peter. Vriendelijk. Hele leuke ervaring om een keer te vliegen in een Boeing 737. TOP.
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-08-08
Dank je Michel, mooi gevlogen. We zien je graag nog eens terug in onze Boeing 737-800 simulator.
vicky Smith
vicky Smith
2023-07-31
Wow, wat een geweldige ervaring voor onze 12-jarige zoon. Vliegen in een Boeing 737! Eerst krijg hij op een rustige en een hele duidelijke manier uitleg van de instructeur Peter. Daarna was het tijd om 2 vluchten te maken. Spannend dat hij het vond. Het werd zo leuk gedaan, met veel enthousiasme en een supermooie flight simulator. Echt een aanrader! Denk dat hij hier nog weleens terugkomt, wie weet om met de Chesna of helikopter te vliegen. Echt een superleuke ervaring.
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-08-01
Dank je Vicky, wel begeleiden heel graag zulke "jonge piloten" als Storm. Hij weet er al heel veel van en heeft heel goed gevlogen. Deze enthousiaste jongen wens ik heel veel succes in zijn verdere carriere als (beroeps)piloot. Hij is natuurlijk altijd welkom om nog eens te komen vliegen op een van onze andere simulatoren.
Soraya Boerefijn
Soraya Boerefijn
2023-07-30
Super leuk om kado te doen! Ik en mijn vriend hebben hiermee mijn Schoonvader verast. Peter is echt een topper en maakt de ervaring van het vliegen helemaal naar niveau. Zo kan een ieder naar wens vliegen. Zeker een aanrader!
Reply from ProSim4u - fly simulations 2023-08-01
Dank je Soraya, Martin heeft ons toch maar mooi door het luchtruim boven jullie huizen gevlogen! Heel knap gedaan!