Progress Ubezpieczenia w Janowie Lubelskim Reviews

Progress Ubezpieczenia w Janowie Lubelskim Reviews

5.0

Excellent - based on 25 reviews

progressubezpieczenia.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (25)
Dominik Musiał
Dominik Musiał
2021-02-16
recommends
Trafiłem na nich przez przypadek! ubezpieczyłem auto pech chciał mialem kolizje :/ wszystko sprawnie załatwione. Nie mam uwag na pewno na następny rok wezmę kolejny pakiet ubezpieczenia :) pozdrawiam
Advertisement
Marcin Dobrogowski
Marcin Dobrogowski
2021-01-30
recommends
Profesjonalne podejście do klienta. Szybka i fachowa pomoc.
Rafał Kędracki
Rafał Kędracki
2021-01-10
recommends
Świetna firma, polecam innym. Na pewno tutaj wrócę.
Mariusz Dołęga
Mariusz Dołęga
2021-01-10
recommends
Ubezpieczenie domu i posesji przeszło moje oczekiwania. Bardzo bogata oferta. Bardzo miła obsługa. Oby tak dalej. Na pewno będę korzystał w następnym roku z tego biura. Pozdrawiam.
Olimpia Bock
Olimpia Bock
2021-01-07
recommends
Super firma podejście do klienta rewelacyjny ?polwcam
Advertisement
Tomasz Herdzik
Tomasz Herdzik
2020-12-14
recommends
Pani z obsługi jest bardzo miła i chce pomóc. Ale i tak Pani powiem że jeszcze nikt przez telefon mi tak złej nowiny nie przekazał :)
Ola Chańska
Ola Chańska
2020-11-16
recommends
Ubezpieczamy tu wszystkie swoje auta firmowe na flocie i ceny są świetne. Plus także za terminowość i przypominanie o płatnościach.
Gosia Ko
Gosia Ko
2020-11-16
recommends
Ubezpieczam tu auta i szczerze polecam!
Bartosz Zgoliński
Bartosz Zgoliński
2020-11-15
recommends
świetni ludzie, świetne ceny, świetne ubezpieczenia. Zawsze pomogą, doradzą co i jak ubezpieczyć. Polecam!
Advertisement
Kam Ila
Kam Ila
2020-04-29
recommends
Super firma, dobre podejście do klienta ;)
Sebastian Urbaniak
Sebastian Urbaniak
2020-04-27
recommends
Polecam jestem bardzo zadowolony. Fachowo doradzili i przedstawili konkretną ofertę. POLECAM.
Anna Aleksandra Przewoźna
Anna Aleksandra Przewoźna
2020-04-11
recommends
Profesjonalne podejście do Kienta ? Bardzo polecam ?
Dawid Tys
Dawid Tys
2019-11-04
recommends
Super obsługa, niskie ceny. Polecam!
Advertisement
Nadzieja Smykowa
Nadzieja Smykowa
2019-06-18
recommends
profesjonalne podejście, polecam w 100%
Weronika Pieniak
Weronika Pieniak
2019-05-15
recommends
Poleca. Super podejście :)
Waldemar Paszkowski
Waldemar Paszkowski
2019-04-16
recommends
Pani Jolanta Chmiel jest agentem ubezpiczeniowym, ktoremu mozna zaufac. Jest ona bardzo mila, profesjonalna i ma duza wiedze na temat Ubezpieczenia. Dziekujemy Pani Jolanto za pomoc w ubezpieczeniu naszej posiadlosci. Jestesmy bardzo wdzieczni. Rodzina Paszkowskich.
Leszek Kula
Leszek Kula
2018-12-30
recommends
Miła i fachowa obsługa klienta. Polecam
Advertisement
Wojtek Wojtek
Wojtek Wojtek
2018-11-23
recommends
Najtansza polisa w moim zyciu ;)
Aśka Rakowska
Aśka Rakowska
2018-01-14
recommends
Profesjonalne doradztwo.
Lajna Gewela
Lajna Gewela
2018-01-09
recommends