Pro Finance BV Reviews

Pro Finance BV Reviews

4.7

Excellent - based on 24 reviews

profinance.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (24)
Dejuan
2022-11-23
Great advisor Arnout is a good advisor. He is professional and friendly. Through him, I made my will with ease. Prices are also reasonable. If you want, he can visit you at your home to draft your will. Just give him a call and everything will go smoothly.
m.h.k.h
2022-10-04
Super goed advies. Arnout heeft ons super goed geadviseerd over zaken wat voor ons zeer moeilijke materie is. Hij heeft geduld, kennis van zaken en verteld het zo dat je het begrijpt. Wij kunnen iedereen aanraden hem in te schakelen, of het nou gaat om een hypotheek, huis kopen of een testament maken, bij hem ben je op het juiste adres.
Dirk Huiberts
2022-03-23
Arnout heeft ons geadviseerd bij het opstellen van een testament en levenstestament. Dat deed hij door duidelijk de keuzes toe te lichten en dat samen te vatten in een zeer helder verslag. We hebben Arnout daarna ook om advies gevraagd bij de (ver)koop van het ouderlijk huis. Door zijn persoonlijke betrokkenheid leidde ook dat tot een goed advies op maat.
Bob Zwart
2022-03-07
Uitgebreid advies testamenten Recentelijk voor zowel mijn vrouw als mijzelf een Erftestament als een Levenstestament laten opstellen. Daartoe hebben wij van Arnout zeer uitgebreide toelichtingen zowel telefonisch als tijdens een fysieke afspraak gekregen. Mede doordat hij daarbij aangaf welke fiscale, financiële en juridische voordeel mogelijkheden het biedt heeft dit de kosten van de testamenten al meerdere malen gecompenseerd. Wij en onze nabestaanden zijn hier inmiddels heel content mee. Oftewel voorkomen is beter dan genezen.
JJ van Hout
2021-11-17
Testamenten Arnout heeft ons prima en prettig ondersteund bij het regelen van ons beider testament en het levenstestament en ook de notaris prima geregeld. Toch materie waar je wat ondersteuning goed kan gebruiken zeker als er sprake is van kinderen en een eigen huis.
hv
hv
2021-10-24
Arnout heeft ons informatief geholpen bij de aankoop van een woning voor onze zoon en goed begeleid bij alle acties die daarvoor nodig waren. Daarbij heeft hij er ook voor gezorgd dat het (levens)testament weer aansluit bij de huidige wetgeving. Helder werden vooraf de keuzes uitgelegd, waarbij hij een fijn netwerk heeft om alles bij de notaris af te ronden.
MZ
MZ
2021-10-21
integrale advisering Arnout is een sympathieke, betrokken adviseur en altijd goed bereikbaar. Het oversluiten van de hypotheek had meer voeten in de aarde dan we op voorhand verwachtten. We zijn integraal geadviseerd over hypotheek, financiële planning,(levens)testament en samenlevingsvorm. Arnout verdiepte zich in onze situatie en nam ons goed mee in de keuze-afwegingen en de vervolgstappen in het proces.
Erick Bodeutsch
Erick Bodeutsch
2021-05-21
Proffesioneel advies en begeleiding. Met alle wensen wordt rekening meegehouden. Respectvolle behandeling van begin tot eind. Goede nazorg na tot standkoming van het (levens-)testament.
MD
MD
2021-05-12
Vorige jaar heeft Arnout ons goed geholpen bij een complexe hypotheekaanvraag. De communicatie was altijd helder en ze hebben het maximale voor ons weten te realiseren! Ons zelfbouwproject is bijna af en dat was niet gelukt zonder de inspanning van Arnout, die precies wist hoe het proces zou lopen en wat daarvoor nodig was. Bij een volgende hypotheek weet ik hem weer te vinden!!!
Marianne Balk
Marianne Balk
2021-01-29
Voor een testament en levenstestament contact gehad met dhr. Punt van Pro Finance. Zeer correct geholpen, duidelijke uitleg en perfect begeleid. Zeer aan te bevelen.
Arnout J. Punt
Arnout J. Punt
2021-01-29
Yulan Duynstee
Yulan Duynstee
2021-01-29
Service bestaat nog. Eindelijk alles goed geregeld als ik er niet meer ben. Het was een prettig gestroomlijnd proces. Zeer persoonlijk.
Paulus Verweij
Paulus Verweij
2020-03-16
not recommends
Voor het vuurpeloton ratten gebroed
Reply from Pro Finance BV 2023-11-08
❤️ ❤️🌹🌹
Yulan Duynstee
Yulan Duynstee
2020-03-01
Prima, dat wat je mag verwachten van een professional. Er wordt goed meegedacht, adviseur komt met oplossingen Pro :-) actief.
Nino Neumann
Nino Neumann
2019-08-05
Arnout heeft mij (alszijnde zzp-er) zeer goed geholpen inzake hypotheekadvies. Erg tevreden over de gehele ervaring met Pro Finance.
Andre Smit
Andre Smit
2019-05-07
recommends
Goede expertise, met de klant meedenken over oplossingen, goede kontakten/tarieven bij de hypotheekverstrekkers
Graham S
Graham S
2019-01-06
Very friendly and personal service, they really made us feel comfortable throughout the whole house buying process
Reply from Pro Finance BV 2019-01-09
Thank you so much. Pleasure is all mine.
Ivo van der Weide
Ivo van der Weide
2017-05-29
Goed en helder advies. Altijd bereikbaar voor vragen en zeer welwillend om mee te denken en/of bestaande vragen te beantwoorden. Komt afspraken stipt na en alles wordt goed geregeld.
Robbert van Dijk
Robbert van Dijk
2017-05-23
Arnout Punt heeft ons prima geholpen en niets aan het toeval overgelaten. Door zijn ervaring kan hij precies inschatten wat een geldverstrekker wil zien. Dit scheelt een hoop tijd en frustratie.
Thomas Voets
Thomas Voets
2016-08-03
Fantastisch geholpen door Arnout bij het kopen van ons eerste huis. Hij neemt je zorgen weg en is erg persoonlijk. We konden er altijd terecht voor vragen en een kop koffie. Super dat het zo snel en soepel is gegaan! Een dikke 10!