ProDerma Scandinavia AS

ProDerma Scandinavia AS Reviews

Excellent rating
5.0
24 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (23)
Bente Auklend
Bente Auklend
2023.11.17
Hvis du vil ha velykket Botox/ Filler behandling , samt mer er dette plassen. Moderne teknologi og profesjonelle leger, Her blir man tatt godt vare på. Kun ProDerma Scandinavia for meg for all fremtid ! Dr Nathan Wayne er perfeksjonist til fingertuppene , bokstavelig talt. Takk Nathan, har ikke følt meg så fresh siden jeg var ung og lovende ❤
Advertisement
Linn Fuskevåg
Linn Fuskevåg
2023.11.11
10/10
Reply from ProDerma Scandinavia AS 2023.11.12
Tusen takk Linn!
Anbefales på det varmeste Veldig kompetente folk som kan jobben sin! I tillegg utrolig hyggelige. Jeg kommer garantert tilbake ved en senere anledning.

Date of experience: 11 November, 2023
smyk trading
smyk trading
2023.06.03
Jeg ble anbefalt av kona, og er nå blitt en fast kunde hos Nathan. Tenkte alltid før at botox var for damer, men har kommet frem til at jeg som en manne-mann også burde ta vare på meg 😁 har full tillit til Nathan, og anbefaler han på det sterkeste! Tusen takk for en fantastisk jobb! Liker resultatet på kona også 😜
sakipost
sakipost
2023.06.03
I was super scared and skeptical when it comes to botox. HOWEVER, I saw how well things turned out for my friend (when i went with her) and have been going to dr. Nathan Wayne ever since! He is the best! I turn to him for anything and everything as far as cosmetic improvements 😉 You will not find anyone more professional! Guaranteed! I am a perfectionist, and even with me being a pain in the *%# he doesn’t give up until I am happy 😃 and i always am! I can go on and on about him! And Petter too!!! All my friends go to them too now 👍🏼 YOU SHOULD TOO😆 -K
Advertisement
Line Sverdrup
Line Sverdrup
2023.04.22
Nathan er den beste legen jeg har gått til for tråder, Botox og filler. Uten smerter og han er så nøye, så han gir seg ikke før resultatet er perfekt. Viktig at det skal se naturlig ut også. Ville aldri gått til andre for ovennevnte behandlinger.
Evelyn meister
Evelyn meister
2023.04.15
Følte meg godt ivaretatt fra første konsultasjon. Opplevde Nathan og Petter som meget profesjonelle og veldig flinke på det de gjør. Fikk raskt time, god oppfølging og alt gikk uten problemer. Anbefaler Proderma på det sterkeste. - profesjonelle, dyktige, forståelsesfulle og hyggelige
Jenny Gravdahl
Jenny Gravdahl
2023.03.22
Alltid hyggelig å komme til Petter og Nathan, enten det er i de nye lokalene i Lillestrøm eller Tromsø! Resultatet er både fresht og naturlig - anbefales på det varmeste.
Ingen Spesielle
Ingen Spesielle
2023.03.09
Advertisement
Thomas Hansen
Thomas Hansen
2023.02.26
Ekstremt dyktige fagfolk! Eksperter på botox og fillers! De har også gode tilbud innen laserbehandlinger :)
Eva Danielsen
Eva Danielsen
2022.11.22
Beste stedet for ansikts behandlinger på Skedsmo og hyggeligste folkene. Og bra priser. Tar både Botox, Restylane og laser der,og aldri følt meg bedre!! Har vært kunde i 1 1/2 år. Endelig funnet riktig sted 😊
Ann-Kristin Sårheim
Ann-Kristin Sårheim
2022.11.11
Reply from ProDerma Scandinavia AS 2022.11.12
😍😍 Tusen takk
iulia negoita
iulia negoita
2022.10.16
I am very happy with services. He is careful to details. He really knows how to treat the customers, very patient. Everything that I've done , he did it perfect.
Advertisement
Roxana Gabriela Negoita
Roxana Gabriela Negoita
2022.10.16
Nathan is the best doctor! He is so patient, he is treating his clients with respect ! My lips looks amazing ! I just love them, they never looked so good before!❤️ I recommend him with my whole heart !❤️
Xantippe Moen
Xantippe Moen
2022.10.03
Jeg har tatt flere behandlinger og altid fornøyd når jeg går derifra.Blir altid tatt godt i mot og dyktig på det de gjør.
Khadija Ehsan
Khadija Ehsan
2022.10.02
Utrolig god veiledning og hjelp på plager jeg har hatt i lang tid! Dr.Wayne fikk korrigert det ingen andre før har klart å fikse. De har freshe lokaler, oppdaterte på nyeste metoder av behandling og prioriterer god behandling over pris. Her kommer jeg definitivt igjen :)
Reply from ProDerma Scandinavia AS 2022.10.02
Kjære Khadija. Det var gledelig å kunne hjelpe deg, og samtidig hyggelig å behandle deg. Vi takker for tilliten, og for tilbakemeldingen! Vi hos ProDerma ønsker deg velkommen tilbake.
Therese Trummar
Therese Trummar
2022.09.29
Super fresh klinikk, bra beliggenhet, meget kunnskapsrike og hyggelig personell. Her føler man seg godt ivaretatt☺️ Kan anbefales på det sterkeste.
Advertisement
Eyja Líf Sævarsdóttir
Eyja Líf Sævarsdóttir
2022.09.29
Dr. Wayne har vært min faste behandler i mange år. Han er veldig nøye og har et vennlig og behagelig vesen. Jeg har alltid vært fornøyd med resultatene han klarer å oppnå og trenger aldri å komme tilbake for justering, noe som er veldig viktig for meg i en travel hverdag. Anbefaler på det sterkeste!
Mina Abel
Mina Abel
2022.09.28
Jeg har tatt flere behandlinger hos ProDerma før og i dag tok jeg Morpheus8 og Botox. Kjempefornøyd! Kan trygt anbefale denne klinikken.🙏🏼
Sarah Smith
Sarah Smith
2022.09.23
Veldig god atmosfære, hyggelig og flinke de som jobber der, 10/10.
Reply from ProDerma Scandinavia AS 2022.09.23
Tusen takk for en svært hyggelig tilbakemelding Sara. Det var hyggelig å behandle deg. Vi ønsker deg en fin dag videre og velkommen tilbake ved neste anledning.