Prizdanz Studio

Prizdanz Studio Reviews

Excellent rating
4.9
36 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (36)
Esmee S
Esmee S
2024.01.28
Advertisement
sabrina khanna
sabrina khanna
2023.09.13
Liv Veldhuizen (Tay tay swiftie)
Liv Veldhuizen (Tay tay swiftie)
2023.09.05
Deze plaats is de beste dansschool van de wereld
Florent Schokkenbroek
Florent Schokkenbroek
2023.02.26
Deisy Correa
Deisy Correa
2023.02.15
My toddler loves these dance classes, the staff is very kind and the teachers are amazing with the kids. Highly recommended!!
Advertisement
Jennifer van den Berg
Jennifer van den Berg
2023.02.11
Prizdanz studio is de beste dansschool van heel Almere. De docenten zijn echt super lief en nemen je mee in hun passie voor dansen 💃🏻. De eigenaresse is echt een top vrouw al 10 jaar dansen mensen van 2 tot volwassenen bij haar in de dansschool omdat daar zo’n fijne, relaxte sfeer hangt. Ook de dames achter de balie zijn super altijd in voor een praatje en het is super gezellig. Als je echt van dansen houdt ga dan nu naar Prizdanz studio ik wil in elk geval nooit meer anders ❤️❤️❤️ jullie zijn allemaal toppers
Faye koning
Faye koning
2023.02.02
Super fijne dansschool, goede positieve sfeer!. Ik heb hier veel geleerd en super lieve docenten die echt het beste uit je willen halen. Zeker een aanrader!
El Go
El Go
2023.01.26
Monica Lynn
Monica Lynn
2022.11.16
Leuke dansschool met een leuke eigenaresse en tevens dansjuf van m'n dochter... Ze gaat elke woensdag met veel plezier naar peuterdans!
Advertisement
peter schiedon
peter schiedon
2022.11.02
Vrij intree vriendelijk goede sfeer alle medewerkers weten waar ze over praten en passie voor het werk
Yaye Bah
Yaye Bah
2022.08.01
Roy Kuijpers
Roy Kuijpers
2022.07.24
Beide dochters dansen er met veel plezier!
Selma Van adrichem
Selma Van adrichem
2022.05.27
De leukste dansschool van Almere elke zaterdag ga ik met heeeel veeel plezier erheen
Advertisement
Esmee Van Den Berkt
Esmee Van Den Berkt
2022.05.13
De eigenaresse is heel lief en het is er altijd heel gezellig. Je kan er superveel dansstijlen doen en de eindshows aan het einde van het seizoen is altijd superleuk!!! Ik raad deze dansschool zeker aan
Galle Diallo
Galle Diallo
2022.04.23
Superleuke dansschool! Vandaag heeft onze kleine een proefles gehad, ze was zo enthousiast dat we haar maar meteen hebben ingeschreven.
Maaike Baas
Maaike Baas
2022.04.06
Yvette Veerman
Yvette Veerman
2021.10.11
Heel erg leuk
Advertisement
Sandra
Sandra
2021.07.01
Dara
Dara
2021.01.07
Liv Groot
Liv Groot
2020.12.08