Printmijnstad

printmijnstad.nl

Printmijnstad Reviews

Excellent rating
4.6
360 reviews Verified
Printmijnstad
%title%

%offer%

Reviews ( 266 ) 4.6

Leonie Keppels
Leonie Keppels
2022.09.19
De poster kwam binnen met wat inkt vegen. Na een melding al snel een reactie ontvangen en een nieuwe poster binnen gekregen. Goede service dus!
Reply from Printmijnstad 2022.09.19
Fijn om te horen dat je tevreden bent Leonie!
Advertisement
J. Jansen
J. Jansen
2022.03.03
De eerste poster beschadigd ontvangen, melding van gemaakt, meteen hele snelle reactie van dat er een nieuwe poster gestuurd werd, heel fijn dat dit zo snel in orde gemaakt werd want het was een cadeau. Echter de 2de poster is weer beschadigd aangekomen, wederom een mail erover gestuurd, dat ik er geen vertrouwen meer in heb en dat ik ze graag beide terug wil sturen en graag het geld retour wil krijgen. Na 2 mailtjes nog steeds geen reactie, wel op de website erbij zetten binnen 1 werkdag reactie, ben nu al ruim een week verder.
Reply from Printmijnstad 2022.03.03
Hi Joyce, we hebben na je berichtje op 12-02-2022 niet weer van je gehoord, dus we gingen er vanuit dat er tweede zending zonder beschadigingen aangekomen was. Super vervelend om te horen dat je tweede poster ook beschadigd is, en de mail nooit aangekomen is. We zullen natuurlijk het aankoopbedrag terugstorten!
Bas van Dongen
Bas van Dongen
2021.12.12
Critical
Quality
Value
Een kleine maand geleden heb ik hier een Print besteld. Nadat de print binnen kwam, zag ik tot mijn verbazing dat er een wijknaam van de stad scheef was gedrukt. Ik naam contact op met de klantenservice, die mij vertelden dat dat niet de bedoeling was! Ze lieten mij netjes weten dat ze een nieuwe Print op zouden sturen. 2 dagen later kwam de Print binnen. Bij de 2e print zag ik gelijk dat er wéér wat mis was helaas. De bedrukking was in minder goede kwaliteit (de 1e Print was betere kwaliteit, maar daar zat een printfout in) en dat kon uiteraard weer niet de bedoeling zijn. Printmijnstad heeft hier op gereageerd met de optie om wéér een nieuwe Print op te sturen. Dit leek me geen goed idee aangezien het nu 2x fout is gegaan en ik niet geloof dat het een 3e keer wel goed komt. Ik baal hier van en vandaar dat ik dit dus deel! Misschien had ik twee keer pech, maar dat durf ik niet te zeggen. Het contact was snel en duidelijk, dat was wel een voordeel. En ohja, het 'ophangsysteem' gaat d.m.v. 2 plakstrips, die helaas de verf van mijn muur hebben beschadigd. Vooraf leek me dit een goed concept/product, maar het is helaas in mijn geval tegen gevallen en ik neem dus ook mijn verlies.
Manuella Van Geyt
Manuella Van Geyt
2021.04.15
recommends
Mijn bestelde dibond was gebogen maar ik kreeg onmiddellijk een nieuw toegestuurd. Knappe Service!
Karin Miesen - Castro
Karin Miesen - Castro
2020.04.20
recommends
echt blij met de sterrenposter van onze huwelijksdag. super snelle levering( ondanks de corona crisis), heel net en goed verpakt. super
Advertisement
Jolanda van Hekke
Jolanda van Hekke
2020.03.29
recommends
Heel erg blij met mijn " drieluik". Dat was even een puzzel maar door geweldige medewerking van Printmijnstad gelukt. Dank daarvoor
Reply from Printmijnstad 2020.03.30
Bedankt Jolanda van Hekke!
Lisanne Siebelink-Mollenhof
Lisanne Siebelink-Mollenhof
2020.03.08
recommends
Erg mooi! Goede kwaliteit en snelle bezorging
Marit van Velzen
Marit van Velzen
2020.03.02
Mooie posters van goede kwaliteit. Een poster van printmijnstad is een leuk en uniek cadeau of een mooie herinnering voor jezelf natuurlijk. Top service en snelle levering, wij zijn blij!
Reply from Printmijnstad 2020.03.03
Hoi Marit, Bedankt voor je review en wat fijn dat je zo tevreden bent. Hopelijk tot een volgende keer :)
Debbie Hendriks
Debbie Hendriks
2020.01.29
Goede service, reageert snel en vriendelijk tegen klanten. Komen je tegemoet wanneer het nodig is!
Reply from Printmijnstad 2020.02.12
Hey Debbie! Bedankt voor de goede review :)
Advertisement
Eline Nieuwenhuizen
Eline Nieuwenhuizen
2020.01.04
Super snelle en goede service! Denken met je mee, erg tevreden!
Reply from Printmijnstad 2020.01.07
Hoi Eline. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service én je poster! Bedankt voor de review :)
Bo de Boeye
Bo de Boeye
2019.12.18
Hele snelle service en ze denken graag met je mee. Poster is van hoge kwaliteit en verpakking is zodanig dat de poster niet beschadigd kan raken tijdens verzending. Zeker een aanrader!
Reply from Printmijnstad 2020.01.07
Beste, bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de verpakking van onze prints.
Agnes Scheffers van der Linden
Agnes Scheffers van der Linden
2019.08.30
recommends
Hartstikke leuk, mooi en snelle levering :D
computerzaak
computerzaak
2019.08.19
Erg tevreden, snel geleverd en staat super in ons kantoor!
Reply from Printmijnstad 2020.07.18
Leuk om te horen dat jullie er blij mee zijn!
Advertisement
Helen Vriezekolk
Helen Vriezekolk
2019.08.05
recommends
Heel erg blij met de poster van onze mooie stad Lochem. Prima service, snelle levering! #LOCHEM #Printmijnstad #Kado #Mooivooraandemuur #gezellig #tevreden.
Alice Bijker
Alice Bijker
2019.08.02
recommends
Prima service, prachtig product en snelle levering! Blij met mijn woonplaats aan de muur...
Yara Aarts
Yara Aarts
2019.06.18
recommends
Hoe gaaf zijn deze 2 posters?! Ik ben groot fan. Morgen komen de houten posterophangsystemen binnen. Ik kan niet wachten tot ze hangen! Zo zou ik er nog wel meer willen (maar dan niet zo groot natuurlijk, haha). De poster kun je helemaal zelf maken zoals jij wil. Je kiest jou favoriete plek (stad, land, eiland) uit, je kiest welke stijl jij het mooiste vind en als laatste kies je de maat waarin je de poster(s) wilt ontvangen’ Wil je ook zo’n gave poster? Ga naar printmijnstad.nl @printmijnstad Op de hoogte blijven van meer foto’s? Volg mij op instagram: yaravanbergen
Veenstra
Veenstra
2017.10.07
Super makkelijke website, snelle levering en de poster heeft een sublieme kwaliteit! Onze woonkamer ziet er geweldig uit met de poster van onze stad.
Advertisement
Ingrid V
Ingrid V
2017.08.21
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!
Nienke Grasmeijer
Nienke Grasmeijer
2017.08.21
Prettige site, leuk dat je volledig kan kiezen welke plattegrond je kan gebruiken! Goede service ook en mooie kwaliteit!!
Marit Venhuizen
Marit Venhuizen
2017.08.19
De kaart werd binnen de levertijd verzonden en in goede kwaliteit. Super goede site!