Prins Caravans Recensies

Uitstekend beoordeling
4.6
1013 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (1013)
Arlette Roelofs
Arlette Roelofs
2024.04.17
Waardeloos bedrijf, geen aanrader. Dhr Prins geeft aan dat de caravan is schoongemaakt met grondwater waardoor hij roest vlekken heeft, neemt niet de moeite om te proberen of het er af kan. Maar zegt gelijk dit is on verkoopbaar. Bij thuis komst blijken de vlekken er gewoon af te poetsen zijn. Dus geef ik een review!! maar daar is meneer Prins niet van gediend. Dit onderstaande zijn de woorden van de heer Prins. Zelf weten ik maak er werk van dit is geen dreigement maar een belofte. ik geef je trouwens 5 minuten om die review te verwijderen, anders maak ik er werk van, smaad en laster noemen wij dat. geef je tot eind vd dag om het te verwijderen, zo niet schakel ik de Haan advocaten in te Zwolle, alle kosten die ik maak en die er uit voortvloeien ga ik op u verhalen, verder doe ik aangifte van smaad en laster en mag u zich verantwoorden tegen over justitie Dus meneer Prins ik blijf bij mijn review. Waardeloos bedrijf.
Antwoord van Prins Caravans 2024.04.17
waardeloos bedrijf, u wilt een caravan aan ons verkopen waar ik niks mee kan, u hebt hem schoongemaakt met Grondwater wat uit een bron komt, daar zitten ijzer deeltjes in waardoor uw caravan helemaal bruin is uitgeslagen, ik heb u vooraf per mail gevraagd en gezegd caravan moet goed zijn anders rijd u voor niets, en gauw achteraf een review schrijven. snap best dat u teleurgesteld bent, maar u wist dit donders goed en had gehoopt dat ik het niet zou opmerken, in vervolg gewoon eerlijk en correct zijn. dat zijn wij zeker!!!
Caravan verkocht aan Prins Zojuist mijn Hobby caravan verkocht aan Prins. eerst wat oneens over de juiste prijs, ik iets meer Prins iets minder. Echter we zijn daar samen uitgekomen. daarna alles snel en vakkundig afgehandeld
Antwoord van Prins Caravans 2024.04.16
Beste Bert, Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat wij samen tot een overeenkomst zijn gekomen en alles vakkundig is afgehandeld. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet,
Henk A
Henk A
2024.04.14
Afgelopen week een mooie Hobby gekocht. Keurig opgeleverd volgens afspraak. Bedrijf met veel keus en goede service.
Antwoord van Prins Caravans 2024.04.14
Familie Tieben Heel veel plezier en geluk met de hobby en de mooie reizen die jullie gaan maken. Graag tot ziens Mvg Prins Caravans
Jaap Tel
Jaap Tel
2024.04.14
Vandaag onze caravan verkocht aan Prins Caravans. Eerlijke en open communicatie en voor een goede prijs. Snel afgehandeld.
Antwoord van Prins Caravans 2024.04.14
Hallo Jaap Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent. Mvg Jeroen Prins
Henk-Jan Zweers
Henk-Jan Zweers
2024.04.14
Wij hebben onze caravan verkocht aan Prins Caravans. Wij zijn tevreden over de afhandeling door Jeroen, nogmaals dank en succes met de verkoop!
Antwoord van Prins Caravans 2024.04.14
Hartelijk dank voor de review en fijn zaken doen. Mvg Jeroen Prins
HenkPeter1
HenkPeter1
2024.04.13
Anco Gringhuis
Anco Gringhuis
2024.04.08
Afgelopen week onze Hobby opgehaald. Stond keurig voor ons gereed en duidelijke uitleg gekregen over het functioneren van van-alles-en-nog-wat. Personeel zeer behulpzaam. De communicatie is ook lekker direct. En is er iets? Dan wordt het opgelost! Jeroen, bedankt!
Antwoord van Prins Caravans 2024.04.08
Hoi Anco Bedankt dat je de moeite neemt om ons bedrijf te beoordelen. Graag tot ziens. Mvg Jeroen Prins
Joris Baving
Joris Baving
2024.04.07
Zojuist one Knaus aan Prins Caravans verkocht. 10 jaar van de Knaus genoten maar nu echt te groot. Een mooie prijs, snelle reactie, en hele vlotte afhandeling. Bedankt Prins Caravans. Wij hopen dat je een tevreden nieuwe eigenaar voor deze fijne caravan vindt.
Antwoord van Prins Caravans 2024.04.07
Dankjewel Joris fijn dat je tevreden bent met de afhandeling vd verkoop vd caravan. Graag tot ziens Mvg Prins Caravans
Tonny Zwierink
Tonny Zwierink
2024.04.06
Mooie Bürstner caravan gekocht. Vriendelijk personeel. Duidelijke communicatie. Prima service. Bedankt!
Antwoord van Prins Caravans 2024.04.06
DankTonny vd review heel veel geluk en plezier ermee. Mvg Prins Caravans
Klaas Vies Van Der
Klaas Vies Van Der
2024.04.04
Onze Fendt verkocht aan Jeroen Prins ter afsluiting van onze kampeerperiode.
Antwoord van Prins Caravans 2024.04.04
Hartelijk dank voor de review. Mvg Jeroen Prins
Jorn Meezen
Jorn Meezen
2024.04.04
Fijne ervaring, deze man is straight , vlotte betaling en super afhandeling . Met plezier onze caravan aan verkocht 👍
Antwoord van Prins Caravans 2024.04.04
Dankjewel vd review en inderdaad afspraak is afspraak. Misgunnen en afgunst is er helaas veel. Nogmaals bedankt vh prettige zaken doen!! Mvg Jeroen Prins
Collin brakenhoff
Collin brakenhoff
2024.04.03
Caravan verkocht aan Prins Caravans Netjes afgehandeld en komt afspraken na.
Antwoord van Prins Caravans 2024.04.03
Whow de 1000ste review. Hartelijk dank Collin. Mvg Jeroen Prins
Bjorn Calant
Bjorn Calant
2024.03.30
super geholpen en te woord gestaan. man van zijn woord prins caravans bedankt met het verzogen onze nieuwe caravan. gr.bj
Antwoord van Prins Caravans 2024.03.30
Dankje Bjorn voor de review. Mvg Jeroen Prins
Harma van der Haag
Harma van der Haag
2024.03.29
Caravan verkocht duidelijk en eerlijk zaken doe met dit bedrijf Zou dit bedrijf zeker aanraden als je een caravan of camper wil verkopen of kopen
Antwoord van Prins Caravans 2024.03.29
Hallo Harma Bedankt voor de positieve review en de Fendt Caravan. Graag tot een volgende keer. Mvg Jeroen Prins
Jan van Elburg
Jan van Elburg
2024.03.29
We hebben bij Prins caravans een Hobby caravan gekocht, zij hebben nog wat aanpassingen uitgevoerd en gisteren hebben we hem dan opgehaald. We zijn zeer netjes behandeld en zijn dan ook heel tevreden met onze aankoop. Prima bedrijf echt een aanrader. Mvg Jan
Antwoord van Prins Caravans 2024.03.29
Dankjewel Jan voor de review. Veel plezier met de Hobby Caravan. Mvg Jeroen Prins
Erik
Netherlands | 2024.03.28
Keurig bedrijf! Zeer de moeite waard om eens langs te gaan. Ruime keus en vriendelijk personeel. Vlotte handel en afspraak is afspraak. Zelfs het eerste jaar kostenloze stalling in een verwarmde opslag. Niet denken in problemen, maar in oplossingen.

Datum ervaring: 15 Februari, 2024
Antwoord van Prins Caravans 2024.03.28
Beste Erik, bedankt voor uw positieve reactie! Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent over onze service en ons vriendelijke personeel. We zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet.
Sander Jansema
Sander Jansema
2024.03.26
Jeroen heeft bij ons een caravan afgenomen. Betaald een nette prijs. Handelt snel. Geld direct op de rekening en vrijwaring direct in de mail. Niets op aan te merken.
Antwoord van Prins Caravans 2024.03.26
Hallo Sander Bedankt voor het fijn zaken doen. Mvg Jeroen Prins
peter post
peter post
2024.03.21
Nette Carvans en goede service , wij zijn heel tevreden 👍
Antwoord van Prins Caravans 2024.03.21
Dank Peter vd review en veel plezier met de Fendt Caravan. Mvg Jeroen Prins
kees Van Mil
kees Van Mil
2024.03.20
ik heb mijn caravan verkocht aan Jeroen Prins. hij doet wat hij beloofd en betaald wat er is afgesproken. geen gedoe dus.
Antwoord van Prins Caravans 2024.03.08
Dankjewel Kees vd review, wordt gewaardeerd. Mvg Jeroen Prins
Suzanne Thijs
Suzanne Thijs
2024.03.17
Trotse bezitter van een nieuwe Niewiadow sport! Mooi compleet voor de wensen voor een kleine caravan. Alles erop en eraan! Goed geholpen met heldere uitleg en bereid alle vragen te beantwoorden. Snelle antwoorden en ook een snelle koop! Dank Jeroen, heel erg blij met mijn nieuwe mobiele praktijk!
Antwoord van Prins Caravans 2024.03.17
Hoi Suzanne Heel veel plezier met de Niewiadow. Blij dat wij jou gelukkig hebben gemaakt met jouw mobiele praktijk. Graag tot ziens Mvg Jeroen Prins