Prestee Opinie

Prestee Opinie

4.8

Doskonały - na podstawie opinii 47

prestee.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (46)
Prestee
Prestee
2024-02-26
Sukienki i bielizna, które podkreśla Twój wyjątkowy styl. Polecamy ❤️❤️❤️
Drimko
Drimko
2024-02-26
Bardzo jestem zadowolony z zakupu! Bielizna okazała się wspaniałym prezentem dla mojej żony. Dziękuję za doskonałą jakość i szybką dostawę. Bardzo cenię sobie jakość i zachowaną higienę bielizny. Na pewno wrócę po więcej zakupów!
Odpowiedz z Prestee 2024-02-26
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że bielizna spełniła Pana oczekiwania jako prezent dla żony. Jakość i zachowanie higieny naszych produktów są dla nas priorytetem, dlatego bardzo cenimy Pana uwagę w tej kwestii. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu i życzymy udanych kolejnych zakupów!
Magda Matuszewska
Magda Matuszewska
2024-02-26
Jakościowo wszystko super, materiał przyjemny. Dostawa bez problemów. Niestety przesyłkę otrzymujemy zaklejoną z informacją o braku możliwości zwrotu w przypadku jej otworzenia. Zatem jeśli coś byłoby nie tak, to zwrot jest niemożliwy... nie wiem czy zdecyduje się w takim razie na kolejny zakup.
Odpowiedz z Prestee 2024-02-26
Dziękujemy za miłą opinię oraz za zrozumienie naszych standardów dotyczących dbałości o zdrowie i higienę naszych klientek 😘 Faktycznie, zgodnie z zasadami higieny oraz doktryną prawa, nie możemy dopuszczać przymierzania bielizny ze względów czysto sanitarnych. Jest to nasz priorytetowy cel, aby zapewnić Państwu produkty o najwyższej jakości i czystości. Cieszymy się, że materiał bielizny spełnił Pani oczekiwania pod względem jakości, a dostawa przebiegła bez problemów ♥️
Robert Kwiatkowski
Robert Kwiatkowski
2024-02-19
Odpowiedz z Prestee 2024-02-19
Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie :)
Tomasz
2024-02-03
Super na prezent Chciałem podzielić się moimi wrażeniami na temat bielizny, którą kupiłem dla mojej partnerki jako prezent. Muszę przyznać, że to był strzał w dziesiątkę! Bielizna jest nie tylko piękna wizualnie, ale także wykonana z wysokiej jakości materiałów. Moja partnerka czuje się w niej naprawdę pewnie i komfortowo, co dla mnie ma ogromne znaczenie. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu i gorąco polecam tę bieliznę jako prezent dla swojej ukochanej!
Dominika
2024-02-03
Najlepsza Mega Wasza bielizna to po prostu hit! Jestem mega zadowolona z zakupu! Dopasowanie idealne, materiały super, a wzory po prostu klasa! Dzięki Wam czuję się mega komfortowo i pewnie! Dzięki za takie świetne produkty!
Agata Gabinek
Agata Gabinek
2024-01-18
Odpowiedz z Prestee 2024-01-18
Dziękujemy ♥️♥️♥️
andzelika wojciechowska
andzelika wojciechowska
2023-11-30
Polecam 😉
Odpowiedz z Prestee 2023-11-30
Dziękujemy ♥️♥️♥️
MATI Majek
MATI Majek
2023-11-23
Odpowiedz z Prestee 2023-11-23
Dziękujemy 🤗🤗
Helena Szozda
Helena Szozda
2023-11-06
Odpowiedz z Prestee 2023-11-06
Dziękujemy 🖤🖤🖤
Daria Anna Winkowska
Daria Anna Winkowska
2023-10-30
Odpowiedz z Prestee 2023-10-31
Dziękujemy ♥️♥️♥️
Monika 585
Monika 585
2023-10-26
Z całego serca polecam bieliznę firmy Prestee ♥️ Zamówiłam komplet MILAN… jest obłędny! Mega seksowny, idealnie dopasowuje się do ciała, koronka bardzo przyjemna w dotyku, po prostu pierwsza klasa ! Prestee odkryłam niedawno i jest to moje pierwsze zamówienie, z pewnością nie ostatnie 😍
Odpowiedz z Prestee 2023-10-26
Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że nasza bielizna spełniła Twoje oczekiwania! ♥️
Karolina Żołędź
Karolina Żołędź
2023-10-25
Odpowiedz z Prestee 2023-10-25
🖤🖤🖤
Ewa Bień-Szpyt
Ewa Bień-Szpyt
2023-10-23
Polecam każdej kobiecie, która ceni sobie piękno bielizny połączone z komfortem jej noszenia :) w uroczo zapakowanej paczuszce skryła się bielizna wykonana z miękkiej, przyjemnej w dotyku koronki, posiada ciekawe detale i przyjemny, kobiecy kolor 🙂
Odpowiedz z Prestee 2023-10-23
Dziękujemy za polecanie! Piękna bielizna i wyjątkowe opakowanie to zawsze trafiony wybór dla każdej kobiety♥️♥️
Karolina Sobocik
Karolina Sobocik
2023-09-24
Jest zadowolona, mega materiał, leży idealnie, dostawa bardzo szybko. Nie mam żadnych zastrzeżeń
Odpowiedz z Prestee 2023-09-24
Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z produktu oraz szybkiej dostawy! Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna, a brak zastrzeżeń to dla nas wielka nagroda. Dziękujemy za wybór naszej firmy i życzymy dalszych udanych zakupów! 😘😘
Agnieszka Kopka
Agnieszka Kopka
2023-09-17
Zdecydowanie sklep godny polecenia. Jakość produktów, profesjonalna obsługa i terminowość to najważniejsze atuty firmy Prestee. No i zawsze wszystko pięknie zapakowane. Polecam.
Odpowiedz z Prestee 2023-09-24
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej jakości, obsługi i terminowości. Dbamy o to, aby Twoje zamówienia były zawsze pięknie zapakowane. Dziękujemy za zaufanie i czekamy na kolejne zakupy! ♥️♥️
Karolina Sajdak
Karolina Sajdak
2023-08-24
Natalia Rusińska
Natalia Rusińska
2023-08-22
Serdecznie polecam z całego serca ♥️🌴😊
Odpowiedz z Prestee 2023-08-22
Dziękujemy serdecznie ♥️♥️♥️
Weronika Szymanek
Weronika Szymanek
2023-08-20
Agata Wróbel
Agata Wróbel
2023-03-08
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Posiadam komplet pięknej, zmysłowej bielizny. Jakość wykonania pierwsza klasa! A do tego miła obsługa :) Polecam serdecznie <3
Odpowiedz z Prestee 2023-03-08
Dziękujemy pięknie za opinie ♥️♥️♥️