Premiumads - Szkolenie Google Ads, Google Analytics Reviews

Premiumads - Szkolenie Google Ads, Google Analytics Reviews

5.0

Excellent - based on 113 reviews

premiumads.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (100)
MAGDALENA PATELCZYK
MAGDALENA PATELCZYK
2021-06-23
Moja firma skorzystała z bardzo skutecznej kampanii reklamowej w Google Ads. Rewelacyjny kontakt z Panią Klaudią. Polecam :)
Advertisement
Muzeum Kaszubski Park Etnograficzny
Muzeum Kaszubski Park Etnograficzny
2021-05-15
Julita Stepaniuk
Julita Stepaniuk
2021-05-12
Konkretnie i rzeczowo. Polecam!
Malwina Paroń
Malwina Paroń
2021-05-11
Bardzo fajne szkolenie z Google Ads. Wiedza przekazana w zrozumiały sposób. Prowadzący potrafi zainteresować i skupić uwagę, a do tego widać, że posiada wiedzę i doświadczenie. Polecam
Żaneta Wańczyk
Żaneta Wańczyk
2021-05-11
Chcę bardzo podziękować za szkolenie, bo było zrozumiałe i po prostu przyjemnie się słuchało prowadzącego. Z niecierpliwością czekam na kolejne :)
Advertisement
Hanna Łozowska
Hanna Łozowska
2021-05-11
Świetne szkolenie! Przystępne dla osób na każdym poziomie.
Natalia Nesteruk
Natalia Nesteruk
2021-04-25
Profesjonalnie prowadzone szkolenie, wiedza przekazywana w jasny i przyjemny sposób. Dopiero zaczynam przygodę z marketingiem w sieci, po szkoleniu czuję się o wiele pewniej. Polecam
Ewa Misterka
Ewa Misterka
2021-04-24
Świetnie poprowadzone szkolenie z Google Ads. Bardzo dużo praktycznej wiedzy. Polecam
Mateusz Cymanowski
Mateusz Cymanowski
2021-04-24
Advertisement
Agata Jabłonka
Agata Jabłonka
2021-04-24
Marta Sobczyk-Ziębińska
Marta Sobczyk-Ziębińska
2021-04-24
d X
d X
2021-04-24
Monika Płaczkowska
Monika Płaczkowska
2021-04-24
Advertisement
Sandra Kalman
Sandra Kalman
2021-04-24
Karolina Janicka
Karolina Janicka
2021-04-24
Aneta Kowalczyk
Aneta Kowalczyk
2021-04-24
Dziękuję za wartościowe szkolenie
Katarzyna Mroz
Katarzyna Mroz
2021-04-24
Advertisement
Łukasz Dryl
Łukasz Dryl
2021-04-24
Marta Lipiec - Bortkiewicz
Marta Lipiec - Bortkiewicz
2021-03-14
Szkolenie z Panem Maciejem było przeprowadzone w klarowny i spokojny sposób, a do tego z wielkim profesjonalizmem i niezbędnym humorem. Przekazywane informacje przyjmuje się bardzo łatwo i przyjemnie, oczywiście z naciskiem na praktykę . Bardzo polecam !
Iwona Jakielska
Iwona Jakielska
2021-03-13
Super praktyczne szkolenie - polecam!