Premio Cuijk | Banden + Autoservice

Premio Cuijk | Banden + Autoservice Reviews

Excellent rating
4.5
95 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (95)
Mariska Coenen
Mariska Coenen
2024.02.14
Fijn bedrijf denken meteen met je mee en als het kan verhelpen ze je probleem meteen. Ook maken ze altijd gezellig een praatje met je Bedankt karel en team premio
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2024.02.16
Hallo Mariska, bedankt voor je review en de lovende woorden! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Premio Cuijk
Marc de Ronde
Marc de Ronde
2024.01.13
Altijd even goed. Prima advisering.
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2024.01.14
Beste Marc, hartelijk dank voor deze zeer positieve review! Met vriendelijke groeten en tot een volgende keer, het Premio Cuijk team
FTN
FTN
2023.12.22
Super fijn bedrijf!
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2023.12.27
Beste FTN, dank voor de mooie review! Wij wensen jou een heel goed 2024. Hartelijke groet, het Premio Cuijk team
c wouters
c wouters
2023.11.20
Ik ga voor uitlijnen, zeggen dat ik nieuwe stuur stangen moet kopen omdat ze hem niet los krijgen met een normale scheutel, niet warm gemaakt of zo. VW dealer zegt het is niet nodig nieuwe kopen. Betaald 77 euro wat niet opgelost is . monteur met slecht humeur. Stuur stangen verwarmen is normaal bij uitlijnen volgens de VW dealer, ik ga niet 2 keer voor hetzelfde betalen
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2023.10.30
Beste heer Wouters Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent. Uiteraard hadden wij graag het probleem voor u opgelost door nieuwe stuurstangen te monteren, maar aangezien u zelf auto’s repareert hebben wij de keus bij u gelaten. Bij een oudere VW Golf ( uiteraard ook bij andere auto’s ) kan het soms gebeuren dat deze vastzitten. Het losmaken van vastzittende onderdelen door middel verhitting doen wij uit principe niet, om het algemene brandrisico en/of risico op beschadiging (van bijvoorbeeld rubbers) te vermijden. Wij snappen uiteraard ook dat het berekenen van de tijd en het werk van de monteur niet fijn is, het zijn echter ook kosten voor ons die gedekt moeten worden. Natuurlijk hadden wij u ook liever met een gerepareerde auto de weg op laten gaan. Als u het er nog een keer persoonlijk over wilt hebben, kunt u altijd graag langs komen, de koffie staat klaar. Hartelijke groet, Karel ten Haaf en het Premio Cuijk team
Timo Quijs
Timo Quijs
2023.11.05
Even een review namens mijn vrouw, heel fijn bedrijf en erg netjes geholpen. We kunnen de winter weer door met 4 nieuwe Winterbanden.
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2023.11.05
Beste Timo, wat fijn dat u ons namens uw vrouw zo een mooie beoordeling geeft! Dank hiervoor, wij zien u beiden graag weer langskomen! Hartelijke groeten, het Premio Cuijk team
Mark Laurant
Mark Laurant
2023.11.01
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2023.11.02
Beste Mark, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groeten, het Premio Cuijk team
Rene vd Boom
Rene vd Boom
2023.10.11
Mijn auto na 2x bij eerdere uitlijnservice proberen uit te lijnen zonder resultaat, nu bij Premio geweest te zijn is mijn auto perfect uitgelijnd! Drie maal scheepsrecht zullen we maar zeggen.. waar de andere stoppen, gaat Premio Cuijk weer verder!
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2023.10.11
Wij zijn ook blij dat wij jouw auto weer op het goede spoor konden zetten, beste Rene. Dank voor het compliment en de review! Hartelijke groet, het Premio Cuijk team
Reiny Megens
Reiny Megens
2023.09.14
Goed geholpen en duidelijke uitleg over de mogelijkheden qua banden, tevens snelle levering en service. Woensdag later in de middag besteld, donderdag om 9.00 uur gebeld dat de banden binnen zijn en om 11.00 uur al monteren.
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2023.09.14
Beste Reiny, fijn om te zien dat u content met onze service bent! Tot de volgende keer en met vriendelijke groeten, het Premio Cuijk team
Dariusz Miś
Dariusz Miś
2023.06.30
Miła obsługa. Niestety bez mojej zgody została mi zamontowana reklama zakładu na klapie bagażnika.
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2023.06.29
Beste Dariusz, hartelijk dank voor de 5 sterren! Tot de volgende keer en met vriendelijke groet, het Premio Cuijk team
E K
E K
2023.06.01
Goede service, wachten terwijl de banden omgelegd worden en netjes uitleg gehad.
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2023.06.01
Beste EK, fijn dat u tevreden met onze service bent! Hartelijk bedankt voor deze mooie review – en tot de volgende keer! Vriendelijk groet, het Premio Cuijk team
Patryk Zych (Zychu)
Patryk Zych (Zychu)
2023.05.11
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2023.05.12
Beste Patryk, dank voor de review! Tot de volgende keer, het Premio Cuijk team
Artūras Čer
Artūras Čer
2022.11.18
Good service and good prices
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2022.11.18
Dear Artūras, thanks a lot for your review! See you next time! Kind Regards, the Premio Cuijk team Beste Artūras, dank voor de review! Tot de volgende keer! Hartelijke groet, het Premio Cuijk team
Annelies Ansems
Annelies Ansems
2022.09.18
Altijd vriendelijke mensen , en deskundig.
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2022.09.19
Beste Annelies, dank je voor het compliment en de 5 sterrren! Hartelijke Groet, het Premio Cuijk team
Floris
Floris
2022.07.25
Super bedrijf goed geholpen door Karel netjes uitgelegd wat de oorzaak was en zeer tevreden echt een garage bedrijf gevonden wat nou eerlijk en netjes te werk gaat AANRADER !!!
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2022.07.26
Beste A TN, dank voor deze fijne review en aanbeveling! Hartelijke groet, het Premio Cuijk team
Wiki Vanmiko
Wiki Vanmiko
2022.06.17
onprofessioneel en oplichters...
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2022.06.17
Beste Wiki Vanmiko, jammergenoeg kunnen wij uw naam niet in onze gegevens vinden – en kunnen ons niet herinneren dat wij iemand niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Zou u alsjeblieft contact met ons willen opnemen en wat toelichting geven? Dank! U kunt ons graag bellen op 0485-317516 of een email sturen: info@premio-Cuijk.nl Met vriendelijke groet, het Premio Cuijk team
Rémy Siroen
Rémy Siroen
2022.06.05
Prima, goede prijzen, lekker vlot
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2022.06.06
Beste Rémy, fijn te lezen dat je tevreden met onze service bent. Hartelijk dank voor de review en de 4 sterren! Hartelijke groet, het Premio Cuijk team
Ruud
Ruud
2022.04.29
Erik van Pruissen
Erik van Pruissen
2022.04.28
Vandaag wederom goed en snel geholpen. Was deze keer alleen maar een lekke band. Ze ouwehoeren hard maar werken nog harder.
Silvia Van Emmerik
Silvia Van Emmerik
2022.03.02
Keurige zaak. Nette ruimte om te wachten met koffie corner. Top service
Anthony Verwijst
Anthony Verwijst
2021.07.09
Prima, snel en goed geholpen.
Reply from Premio Cuijk | Banden + Autoservice 2021.07.19
We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent, Anthony! Vriendelijke groeten, het Premio Cuijk team