Praktijk Soulistic

Praktijk Soulistic Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
linda heuverling
linda heuverling
2024.04.18
ik ging er naar toe met een instelling van zie het wel Maar ons pap en mam kwamen allebei goed door en wat er gezegd werd kon ze niet weten Zat er op me gemak en het was geruststellend Zeker een aanrader
Reply from Praktijk Soulistic 2024.04.18
Super bedankt voor je review Linda!
Advertisement
Marko
Marko
2024.04.05
Ik heb de reading bij Marloes als erg waardevol ervaren. Goede duidelijke informatie! Marloes is een heel fijn persoon en weet waar ze het over heeft. Mocht je nog twijfelen, niet doen, zeker gaan!
Reply from Praktijk Soulistic 2024.04.18
Dankjewel Marko voor je review.
Krista Van Sleeuwen
Krista Van Sleeuwen
2024.04.04
De reading die ik kreeg van Marloes was boven verwachting, ik vond het erg bijzonder!! Marloes nam alle tijd en wilde de ervaring zo goed en fijn mogelijk maken voor mij. Dat is zeker gelukt!! Ik ging helemaal blij de deur weer uit. Super bedankt Marloes!!!
1 van de mooiste ervaringen in mijn leven Mijn opa is doorgekomen bij een groepsreading van Marloes (mijn vrouw). De informatie die ze gaf klopte allemaal, sommige dingen die ze vertelde was ik zelf alweer vergeten en sommige dingen wist ik niet , maar bleek naderhand uit gesprekken met mijn moeder ook te kloppen. De boodschap was ook zeer waardevol en treffend met waar ik op dat moment mee worstelde en niet met haar had gedeeld. Dit was 1 van de waardevolste ervaringen die ik heb meegemaakt in mijn leven.

Date of experience: 02 April, 2023
Lianne van Luytelaar
Lianne van Luytelaar
2024.03.19
Ik heb Marloes leren kennen als een lief, meedenkend en warm persoon. Wat ze doet, wil ze goed doen en daagt zichzelf uit. Je voelt je snel op je gemak bij Marloes. Ik heb bij haar behandelingen en een reading mogen ontvangen en altijd was dit prettig, kreeg ik stof tot nadenken en heeft het me verder gebracht. In eerste instantie wist ik bij de reading niet goed wat ik kon verwachten. Maar het was een heel bijzondere ervaring. Ze heeft me veel aanknopingspunten gegeven waardoor ik wist wie er voor mij doorkwam en mooie boodschappen mee kunnen geven. Ik weet zeker dat ze iets voor je kan betekenen.
Advertisement
Marieke Kloft
Marieke Kloft
2024.03.19
Hele mooie reading mogen ontvangen van Marloes. Dit gaf mij rust en troost. Marloes is een fijn persoon om een reading van te krijgen. Ze is rustig en neemt de tijd. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ze wist specifieke dingen te benoemen heel bijzonder. Zeker een aanrader!
Jemaine de Kort
Jemaine de Kort
2024.03.18
Marloes is een integer mens en haar readingen zijn evenzo integer. Ze is een zuiver medium en doet het werk met heel haar hart.
Moon van Loon
Moon van Loon
2024.03.18
Marlies is echt een zuiver en getalenteerd medium. Ze werkt heel zorgvuldig en liefdevol.
Dennis van den Bosch
Dennis van den Bosch
2024.03.18
Onlangs uit eigen interesse een reading gehad van Marloes. Het was een fijne ervaring, Marloes doet echt haar best om het een prettige ervaring te laten zijn, ze legt alles goed uit en neemt er echt de tijd voor. Ik zou haar zeker aanbevelen als mensen mij vragen waar ze het beste een goede reading kunnen krijgen. Ga zo door Marloes ik denk dat je nog veel mensen kan helpen met jouw gave! Voor mij ben je de beste uit regio Helmond en omstreken!
Advertisement
Mirella Vereijken
Mirella Vereijken
2024.03.17
Ik heb een hele fijne reading gehad bij Marloes , ze wist heel veel rake vlakken te vertellen Dank je wel voor de fijne reading!
Bjorn Van der vleuten
Bjorn Van der vleuten
2024.03.17
Een hele mooie reading gehad bij Marloes. Het was soms even zoeken met wie er contact werd gemaakt, maar toen er specifieke kenmerken van die persoon kwamen was ik er snel achter om wie het ging. Een voorbeeld: Er werd contact gemaakt met mijn oma, "iemand die duidelijk aanwezig is" zei Marloes. Klopt zo was mijn oma, een aanwezige vrouw. Daarna kon Marloes nog verschillende duidelijke kenmerken benoemen zoals: teddyberen in huis en een grote vijver in de tuin. Marloes is een heel fijn persoon om een reading van te krijgen, heel rustig en ze legt alles wat ze doet vooraf duidelijk uit. Ik wil deze mooie/bijzondere, spirituele ervaring zeker nog een keer ervaren.
ivdn N
ivdn N
2023.01.22
Aller eerst veel app contact gehad waarbij Marloes mij al goed heeft geholpen met mijn vraag. Naar aanleiding van dit contact uitgebreid met een energetisch reiniging. Het was heel mooi te zien hoe Marloes aan het werk ging en gaf ondertussen ook fijne uitleg aan ons over wat ze aan het doen was, opmerkte etc. Je merkt echt dat ze de tijd neemt voor jou en je hulpvraag.
Reply from Praktijk Soulistic 2023.01.24
Bedankt voor je review Ilse. Fijn dat je het leuk vond om te zien hoe ik de energetische reiniging doe. Liefs Marloes
Nadia Willems
Nadia Willems
2023.01.11
Bij elke behandeling van Marloes een hele fijne ervaring gehad. Ze helpt me meer rust te vinden en ook fijner in mijn vel te zitten. Ook een keer telefonisch contact gehad toen ik hele erge buikkrampen had. Ze heeft mij toen op afstand behandeld. Ik voelde meteen een golf van rust over mij heen komen. Heel bijzonder en dankbaar!
Reply from Praktijk Soulistic 2023.01.24
Bedank voor je mooie review Nadia. Wat mooi dat je hebt ervaren dat een afstandsbehandeling ook enorm krachtig is. Liefs Marloes
Advertisement
Bianca Reijnders
Bianca Reijnders
2022.12.04
Hele mooie reading mogen ontvangen van Marloes. Mooie inzichten en adviezen gekregen. Een reading bij Marloes is zeker aan te bevelen.
Reply from Praktijk Soulistic 2023.01.24
Bedankt voor je review Bianca. Ik vond het heel mooi om je een reading te mogen geven. Fijn dat je er blij mee bent. Liefs Marloes
Mariette Elbers
Mariette Elbers
2022.10.31
Marloes is een lief mens kan goed luisteren en vanaf het eerste moment dat ik haar zag voelde het ok om bij haar mijn gevoel neer te leggen. Dank voor je behandelingen.🌹🙏
Reply from Praktijk Soulistic 2023.01.24
Bedankt voor je review Mariette. Dankbaar voor je vertouwen en je mooie woorden. Liefs Marloes
Anna Schalken
Anna Schalken
2022.06.18
Super fijne behandeling gehad van Marloes. Ze luistert heel goed naar je en kijkt na wat je nodig hebt. Ze pakt heel goed de juiste dingen op uit een gesprek wat je samen hebt en stelt daarna de juiste vragen. Het is echt een fijn moment voor jezelf. Ik zou dit iedereen aanraden!
Reply from Praktijk Soulistic 2023.01.24
Bedankt Anna voor je mooie review. Liefs Marloes