Praktijk Food & Fit

Praktijk Food & Fit Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
11 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (11)
Kim de Wit
Kim de Wit
2024.04.01
Afgelopen jaar ben ik enorm goed begeleid door Karin in zowel een gezonde basis in voeding als bewegen. Het principe van “zonder dieet” afvallen blijkt bij me te passen. Ze luisterde naar mijn voorkeuren/ wensen. Wist door te vragen op lastige punten zodat je uiteindelijk naar blijvende resultaat werkt: 12 kilo lichter en nog steeds een jaar later is het er af! Ik sport nog steeds met veel plezier bij praktijk food and fit. Kan het iedereen, jong of oud, van harte aanbevelen!
Antwoord van Praktijk Food & Fit 2024.04.09
Hoi Kim, Het "zonder dieet" principe hebt je goed opgepakt inderdaad. Fijn om te zien dat je het ook leuk vindt om te experimenteren in de keuken. Dankjewel voor je mooie review. Tot snel. Groet Karin
Advertentie
dees dee
dees dee
2024.03.14
Al een tijdje, wilde ik graag weten, hoe sta ik er nou voor? En ook, wilde ik gezonder eten. Karin helpt! Ze maakte mijn logisch na te denken over mezelf. En mijn acties. Door de bloedtest, en Karin leef ik echt gezond!! Heerlijk! Wel 80/20 want AF EN TOE wijn en chocolate moet kunnen toch?! 😂 p.s afvallen is nu makkelijk....
Antwoord van Praktijk Food & Fit 2024.03.30
Dankjewel voor je positieve review, Dees. Maar belangrijker is dat je je goed voelt. 80/20 is de KEY om tot duurzame verandering te komen. ;-)
Hans (HealthFreak)
Hans (HealthFreak)
2024.01.16
EMB test gedaan bij Karin. Erg bijzonder om tijdens de bespreking van het laboratorium rapport geconfronteerd te worden met zoveel herkenningspunten. Mooi voedingsadvies gekregen met wat aanvulling van supplementen. Nu 3 maanden verder kan ik zeggen dat ik vrijwel klachtenvrij ben. Dankjewel Karin.
Antwoord van Praktijk Food & Fit 2024.01.17
Wat fijn hè Hans. Je hebt de adviezen goed opgepakt waardoor je lichaam een reset kon maken. Top gedaan en dank voor je review.
Petra Wit
Petra Wit
2023.11.17
Zeer fijne begeleiding. Karin is ervaren, positief en creëert een zeer open sfeer. Ik heb veel kennis van gezonde voeding, maar HAD veel eetbuien en 24/7 honger. Samen met Karin inzicht hierover gekregen en hoe je hieraan kan werken. Ik raad dit echt iedereen aan.
Antwoord van Praktijk Food & Fit 2023.11.18
Petra, dankjewel voor je mooie woorden. Het inzicht over WAAROM je eet hebben we inmiddels bloot kunnen leggen. Vanuit daar maak je nu jouw keuzes. Je staat iedere keer open om nieuwe kennis toe te passen. Heel fijn om dit traject met jou te doen. Nogmaals dank. Vriendelijke groet, Karin
sk kissie
sk kissie
2023.11.17
Het is heel fijn om bij Karin te komen, het gaat niet over het volgen van een dieet. Het gaat om meer, zij kijkt verder dan een diëtiste en zoekt naar het hoe en waarom. Ze is zeer ervaren en kundig, geeft je opdrachten waar je over gaat nadenken om zo naar jezelf te kijken waar je valkuilen zijn en hoe je die aan kan pakken.
Antwoord van Praktijk Food & Fit 2023.11.18
Dankjewel voor deze mooie review. Je hebt inmiddels mooie stappen gezet en het resultaat..daar mag je trots op zijn. Groetjes Karin
Advertentie
Jolanda de Boer
Jolanda de Boer
2023.11.12
Gedurende het traject heb ik niet alleen fysieke veranderingen ondergaan, maar ook mentaal ben ik enorm gegroeid. Karin leerde me hoe ik gezonde keuzes kon maken, niet alleen qua voeding, maar in alle aspecten van mijn leven. Haar persoonlijke benadering en op maat gemaakte adviezen hebben ervoor gezorgd dat ik nu een veel gezonder en gelukkiger leven leid.
Antwoord van Praktijk Food & Fit 2024.01.17
Hoi Jolanda, Dank voor je mooie review. Je hebt je open gesteld voor een mindset die je verder bracht dan je zelf voor mogelijk hield. Warme groet, Karin
Monique w
Monique w
2023.10.27
Open en eerlijk gesprek! Fijne begeleiding met oog en respect voor mij als persoon.
Antwoord van Praktijk Food & Fit 2023.11.04
Dankjewel Monique
Miriam vanachten
Miriam vanachten
2023.08.17
Blijer, vrij van frustraties bij eten en 8,7 kilo lichter. Karin heeft mij enorm geholpen bij het erkennen en herkennen van mijn snaaibuien. Door haar oprechte betrokkenheid, kennis, humor en toegankelijkheid heb ik vanaf de start vertrouwd gevoeld. Nu 13 weken verder kan ik zeggen dat de investering het dubbel en dwars waard is geweest. Een echte aanrader. Miriam
Antwoord van Praktijk Food & Fit 2023.08.17
Ik ben zo blij voor je Miriam. EN trots op jouw vorderingen tijdens dit proces. Keep it up. Hartelijke groet, Karin
Ria Terneusen
Ria Terneusen
2022.09.23
Superblij met de ondersteuning van Karin van der Waard. Dankzij haar hulp heb ik weer geleerd om gezond te eten zonder dieet, maar met een gezonde voeding- en leefstijl. Het resultaat mag er zijn, 11,5 kg afgevallen in 12 weken. Bij onze wekelijkse afspraak nam zij ruim de tijd om mij individueel in dit proces te begeleiden. Zelf lukte het mij niet om de knop om te zetten. Dank je wel Karin!!!!!! Groetjes Ria
Antwoord van Praktijk Food & Fit 2023.08.17
Hoi Ria, Al weer een tijdje geleden ontving ik deze mooie review... Je bent tot vandaag de dag goed op gewicht gebleven. Fijn dat je het zo hebt opgepakt. Hartelijke groet, Karin van der Waard
Advertentie
Ilza neumann
Ilza neumann
2020.07.05
Bij Karin kan ik mijn hart luchten over mijn haat-liefde relatie met eten, want dat is DE reden van mijn overgewicht. Karin luistert zonder vooroordeel en geeft direct tips waar ik mee verder kan. Ze begrijpt en motiveert me en dat helpt mij vol te houden. Inmiddels ben ik 12 kilo kwijt, zonder dat ik drastisch aan het lijnen ben.
Antwoord van Praktijk Food & Fit 2020.07.05
dank je wel Ilza, Je bent een topper. Tot dinsdag!
Evan Findlay
Evan Findlay
2020.03.04
Bij binnenkomst ben ik fijn ontvangen. Er wordt een open sfeer gecreëerd wat tot een goed gesprek heeft geleid.
Antwoord van Praktijk Food & Fit 2023.11.04
Dankjewel Evan