Pracownia KR2

Pracownia KR2 Reviews

Excellent rating
4.6
21 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (21)
GC
GC
2023.03.17
Bardzo profesjonalna obsługa na każdym etapie, zaczynając od zamówienia, a kończąc na realizacji. Dotrzymanie terminów, ceny. Jakość mebli i wykonania na najwyższym poziomie. Polecam zdecydowanie :)
Konrad Fus
Konrad Fus
2022.10.20
Znakomity projekt i wspaniałe wykonanie, jestem bardzo zadowolony i polecam serdecznie.
Przemek Dzido
Przemek Dzido
2020.07.11
Bardzo fachowe i miłe podejście do klientów.
Magdalena Bielska
Magdalena Bielska
2020.02.05
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z PracowniąKR. Od projektu po realizację podejście pracowników było wzorowe. Życzyłabym sobie, żeby więcej firm świadczyło swoje usługi na tak wysokim poziomie. Pracownicy są na bieżąco ze wszystkimi nowinkami, co bardzo pomaga przy projektowaniu i urządzaniu wnętrza. Jeśli chcecie cieszyć się piękną i estetyczną kuchnią, dopasowaną do waszych potrzeb i możliwości - gorąco polecam PracownięKR :-)
Tomasz Zyska
Tomasz Zyska
2020.01.26
5 miesięcy temu pierwsze ustalenia. Potem unikanie kontaktu. Nie tak powinno się traktować zamawiającego
Justyna Lalka
Justyna Lalka
2019.12.04
Am RAPID
Am RAPID
2019.10.30
robert rogala
robert rogala
2019.07.12
Marek Belchnerowski
Marek Belchnerowski
2019.06.02
Pablo Scovrone
Pablo Scovrone
2018.12.13
Kilka miesięcy temu zleciłem wykonanie projektu mojej kuchni w pracowni KR. Efekt przerósł moje oczekiwania . Pan Krzysztof nie tylko wziął pod uwagę moje preferencje dotyczące wyglądu i funkcjonalności kuchni, ale także zaoferował wiele rozwiązań, o których nie miałem wcześniej pojęcia. Wspólnie z Panem Robertem służyli nieocenioną wiedzą z zakresu sprzętu AGD. Polecam gorąco współpracę z Pracownią!
Katarzyna Kozlowska
Katarzyna Kozlowska
2018.12.06
Monika Mora
Monika Mora
2018.10.02
Marek Danilowski
Marek Danilowski
2018.06.06
Polecam tę firmę. Profesjonalna obsługa od projektu do montażu. Łatwy kontakt. Perfekcyjne wykonany montaż - ekipa montażowa robi wrażenie swoją pracą. Meble Atlas w wykonaniu KR studio zaprojektowane są z klasą i poczuciem estetyki. Polecam.
Agnes K
Agnes K
2018.05.16
Jestem bardzo zadowolona z projektu i realizacji zabudowy mojej kuchni. Serdecznie polecam! ;)
Michał Miksza
Michał Miksza
2018.05.16
Szybko, profesjonalnie i ładnie.
Akcent
Akcent
2018.05.16
Piotrek Bajan
Piotrek Bajan
2018.05.16
Realizacja mojej kuchni została przeprowadzona wzorowo. Wszystko zgodnie z wcześniej przygotowanym projektem, zostały mi doradzone nowinki które są bardzo praktyczne, terminowo również zgodnie z planem. Polecam z czystym sumieniem :)
Anna Bentkowska
Anna Bentkowska
2018.05.16
Joanna Głuch
Joanna Głuch
2018.04.22
dwa razy prosiliśmy o wymianę drzwiczek w zmywarce, minęło 2 lata
Barbara Zając
Barbara Zając
2017.09.05