%title%

%offer%

Recenze ( 317 ) 4.9

Jakub Varga
Jakub Varga
2024.05.21
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.05.21
Jakube, srdečně děkujeme za vaši pozitivní recenzi a 5 hvězdiček! Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Pokud budete potřebovat další pomoc, jsme vám kdykoli k dispozici. S pozdravem, Starke Jobs
Reklama
Jan novák
Jan novák
2024.05.17
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.05.21
Jane, srdečně děkujeme za vaši pozitivní recenzi a 5 hvězdiček! Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Pokud budete potřebovat další pomoc, jsme vám kdykoli k dispozici. S pozdravem, Starke Jobs
lenka Stejskalova
lenka Stejskalova
2024.05.16
Byla jsem velice spokojená s přístupem pana Drozdy .Je to člověk na správném místě..milý, přátelský , vše nám krásně vysvětlil a s úsměvem.
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.05.16
Vážená Lenko, děkujeme Vám za skvělou recenzi a 5 hvězdiček! Jsme rádi, že jste byla spokojená s přístupem pana Drozdy. Vaše slova o jeho milém a přátelském přístupu a schopnosti vše krásně vysvětlit nás velmi těší. Pokud budete v budoucnu potřebovat další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Jsme Vám vždy k dispozici. S pozdravem, Starke Jobs
Petra40 Petra40
Petra40 Petra40
2024.05.16
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.05.16
Vážená Petro, děkujeme Vám za skvělou recenzi a 5 hvězdiček! Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Pokud budete v budoucnu potřebovat další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Jsme Vám vždy k dispozici. S pozdravem, Starke Jobs
Michaela Šlechtová
Michaela Šlechtová
2024.05.15
Pohovor byl příjemný.
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.05.15
Vážená Michaelo, moc děkujeme za Vaši skvělou recenzi a 5 hvězdiček! Jsme potěšeni, že pro Vás byl pohovor příjemný. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Pokud budete v budoucnu potřebovat další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Jsme Vám kdykoli k dispozici. S pozdravem, Starke Jobs
Reklama
Peťula Kostyál
Peťula Kostyál
2024.05.08
Krásná a útulná kancelář. Pan Drozda má velmi příjemné a přátelské jednání. Skvělé a profesionální předání veškerých informací. Doporučuji všem☺️
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.05.08
Děkujeme za pět hvězdiček a vaši laskavou recenzi, Peťulo! Jsme velmi potěšeni, že se Vám líbí naše kancelář a že jste spokojená s přístupem pana Drozdy. Naším cílem je vytvořit příjemné prostředí a poskytnout profesionální a přátelské služby. Vaše doporučení a spokojenost jsou pro nás velkou motivací. Těšíme se na další příležitosti k spolupráci. S pozdravem, Starke Jobs. 😊🌟
Patricka Klingnerova
Patricka Klingnerova
2024.05.06
Příjemný a vše vysvětlí.
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.05.06
Děkujeme za pět hvězdiček a vaši recenzi, Patricko! Jsme rádi, že jste byla spokojená s příjemným přístupem a jasným vysvětlením informací. Naše snaha je vždy poskytnout co nejlepší službu a podporu. S pozdravem, Starke Jobs. 😊🌟
Martin Taus
Martin Taus
2024.05.03
Doporučuji, profesionální jednání a přístup. Doporučuji všem co stojí o práci v zahraničí.
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.05.03
Děkujeme za pět hvězdiček a vaši recenzi, Martine! Jsme nesmírně potěšeni, že oceňujete náš profesionální přístup a jednání. Vaše doporučení je pro nás velkým uznáním a motivací. Jsme rádi, že můžeme být spolehlivým partnerem pro ty, kteří hledají práci v zahraničí. Děkujeme za důvěru a těšíme se na další spolupráci. S pozdravem, Starke Jobs. 😊🌟
Honza Pavlus
Honza Pavlus
2024.04.30
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.05.03
Děkujeme za pět hvězdiček, Honzo! Jsme velmi potěšeni, že jste s námi spokojený. Vaše podpora je pro nás velkou motivací. S pozdravem, Starke Jobs. 😊🌟
Reklama
Ája Kóňová-Atti
Ája Kóňová-Atti
2024.04.26
Všechno vysvětlené, pohovor zcela klidný, bez stresu.. cca asi 30 minut. Doporučuji..
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.04.26
Děkujeme za pět hvězdiček a vaši recenzi, Ájo! Jsme velmi potěšeni, že jste byla spokojená s průběhem pohovoru a že byl pro vás bezstresový. Vaše spokojenost a doporučení jsou pro nás velkou motivací a potvrzením, že děláme věci správně. Děkujeme za důvěru a těšíme se na další spolupráci. S pozdravem, Starke Jobs. 😊🌟
Dominik Procházka
Dominik Procházka
2024.04.23
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.04.23
Děkujeme za pět hvězdiček, Dominiku! Jsme nesmírně potěšeni, že jste s námi spokojený. Vaše podpora a pozitivní hodnocení jsou pro nás velkou motivací. S pozdravem, Starke Jobs. 😊🌟
Jan Šedivec
Jan Šedivec
2024.04.19
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.04.21
Dziękujemy za pięć gwiazdek i pozytywną recenzję, Andrzej! Cieszymy się, że doceniasz rzetelność i fachowość naszej obsługi, a także pomocność pana Tomasza. Dla nas najważniejsze jest zadowolenie naszych klientów i zawsze staramy się zapewnić najwyższy standard usług. Twoje polecenie jest dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się na kontynuację naszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie, Starke Jobs 🌟😊
Jirka Hanus
Jirka Hanus
2024.04.16
Super komunikace a vysvětlení.
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.04.16
Děkujeme za pět hvězdiček a pozitivní hodnocení, Jirko! Jsme rádi, že jste spokojen s naší komunikací a vysvětlením informací. Naše snaha je vždy poskytnout jasné a srozumitelné informace, aby naši klienti měli co nejlepší zážitek. Těšíme se na další možnosti spolupráce s vámi! S pozdravem, Starke Jobs. 😊🌟
Reklama
Zuzana Kovačová
Zuzana Kovačová
2024.04.16
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.04.16
Děkujeme za pět hvězdiček, Zuzano! Jsme opravdu potěšeni, že jste s námi spokojená. Vaše podpora a spokojenost jsou pro nás velkou motivací. S pozdravem, Starke Jobs. 😊🌟
Iveta Hýsková
Iveta Hýsková
2024.04.15
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.04.15
Děkujeme za pět hvězdiček, Iveto! Jsme nesmírně vděční za vaše hodnocení a těší nás, že jste s námi spokojená. S pozdravem, Starke Jobs. 😊🌟
Miroslava Kováčová
Miroslava Kováčová
2024.04.10
Moc děkuji za přijetí i když jsem neměla domluvenou schůzku. Vše proběhlo k naprosté spokojenosti. Vše dokonale vysvětleno.
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.04.10
Děkujeme za pět hvězdiček a vaši recenzi, Miroslavo! Jsme opravdu rádi, že i bez domluvené schůzky jsme vás mohli přivítat a že vaše zkušenost s námi byla k naprosté spokojenosti. Naším cílem je poskytovat prvotřídní služby a ujistit se, že všechny vaše otázky a potřeby jsou zodpovězeny a vyřešeny. Vaše spokojenost a poděkování jsou pro nás velkým povzbuzením. Těšíme se na další možnosti spolupráce s vámi. S pozdravem, Starke Jobs. 😊🌟
Jan Urbanek
Jan Urbanek
2024.04.05
Super komunikace. A příjemné a vřelé vystupování. Vše srozumitelné.
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.04.05
Děkujeme za pět hvězdiček a vaši pozitivní recenzi, Jane! Jsme opravdu potěšeni, že jste ocenil naši super komunikaci, příjemné a vřelé vystupování našeho týmu. Naše hlavní prioritou je zajistit, aby vše bylo pro naše klienty srozumitelné a aby se cítili v naší přítomnosti co nejpohodlněji. V Starke Jobs se snažíme budovat prostředí, kde jsou všechny informace předávány jasně a transparentně, aby každý krok procesu byl pro naše klienty co nejsnadnější. Vaše zpětná vazba nám potvrzuje, že jdeme správným směrem. Těšíme se na další příležitosti k spolupráci a jsme zde pro vás, pokud budete potřebovat další pomoc nebo poradenství. Děkujeme, že jste si vybral Starke Jobs pro vaši kariérní cestu. Vážíme si vaší důvěry a těšíme se na vaše budoucí úspěchy. S úctou a nejlepšími přáními, Tým Starke Jobs 😊🌟
Reklama
Vladimira Gänsler
Vladimira Gänsler
2024.04.04
Moc příjemné jednání, všechno krásně vysvětleno na nic jsem se nemusela ptát. Mohu jen doporučit.
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.04.05
Děkujeme, Vladimíre, za vaši pětihvězdičkovou recenzi a za to, že jste si vybral/a naši firmu Starke Jobs pro vaše profesní plány 🌟. Vaše pozitivní zkušenost a spokojenost jsou pro nás klíčové ❤️. Tím, že jste se rozhodl/a podělit o své dojmy, pomáháte nejen nám, ale i budoucím uchazečům, kteří zvažují spolupráci se Starke Jobs, při jejich rozhodování 🔄. Jsme hrdí, že můžeme nabídnout práci v Německu hned za hranicí 🇩🇪, což je ideální pro ty, kteří hledají nové příležitosti v zahraničí, ale chtějí zůstat v blízkosti domova. Věříme, že naše angažovanost, profesionální přístup a snaha o transparentní komunikaci tvoří základ úspěšného partnerství mezi námi a našimi zaměstnanci 💼. Jako společnost se specializujeme na zprostředkování kvalitních pracovních míst, ať už jde o dlouhodobé pozice nebo sezónní práce, v různých odvětvích. Naše mise je spojit talentované jedince s příležitostmi, které odpovídají jejich dovednostem a ambicím 💪. Vaše recenze nám pomáhá zlepšovat naše služby a udržovat vysokou kvalitu, kterou od Starke Jobs očekáváte. Každá zpětná vazba je pro nás důležitá, protože nám umožňuje neustále se zdokonalovat a poskytovat nejlepší možnou podporu všem našim zaměstnancům i klientům 🔄. Ještě jednou děkujeme za vaši důvěru v Starke Jobs. Těšíme se na další spolupráci a jsme zde pro vás, abychom podpořili vaši kariéru a pomohli vám dosáhnout vašich profesních cílů 🚀. S pozdravem, Starke Jobs 😊🌟
Jan Fox
Jan Fox
2024.04.03
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.04.03
Děkujeme za pět hvězdiček, Jane! Jsme nadšeni, že jste s námi spokojen. Vaše podpora je pro nás velkou motivací. S pozdravem, Starke Jobs. 😊🌟
Tomáš Moravcsík
Tomáš Moravcsík
2024.04.03
Odpověď od Starke Jobs GmbH & Co.KG / Marienberg 2024.04.03
Děkujeme za pět hvězdiček, Tomáši! Jsme velmi potěšeni, že jste s námi spokojený. Vaše podpora je pro nás velkou motivací. S pozdravem, Starke Jobs. 😊🌟