Marketing Social Media

Marketing Social Media Reviews

Good rating
3.8
13 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (13)
Kpina OSZUSCI Totalna olewka, nic nie dziala. Brak kontaktu ze wsparciem technicznym. Jednym slowem OSZUSCI
Advertisement
Tragedia Tragedia. Brak jakiejkolwiek obsługi klienta , nie działające linki.
Oszuści Było dobrze ale się zepsuło,brak jakiegokolwiek kontaktu , raz działa raz nie działa a pomocy brak
Oszuści Uwaga oszuści, brak kontaktu, zamówiony sprzęt już miesiąc czasu idzie , nie odpisują na e-maile, brak nr telefonu. 52 € wyrzucone w błoto.
Adam Kladziwa
Adam Kladziwa
2022.02.25
recommends
Wszystko tak jak w opisie super obsługa i tv śmiga jak należy jak narazie jedyna tv co nie tnie polecam w 100%
Advertisement
Iza Waloszek
Iza Waloszek
2022.02.23
recommends
Polecamy:) dziala naprawde świetnie. Kontakt ze sprzedajacym wart polecenia. Szybko I sprawnie I przede wszystkim konkretnie 😊
Dariusz Zywczak
Dariusz Zywczak
2022.02.22
recommends
Polecam wszystkim, tv dziala idealnie, perfekcyjny kontakt z obsluga oraz banalna instalacja. Bardzo dobra cena, jeszcze raz polecam 10/10
Iwona Cyplińska
Iwona Cyplińska
2022.02.21
recommends
polecam w 100% bardzo miła obsługa i telewizja działa super aż się nie spodziewałam że za tak małe pieniądze można mieć telewizję polską z wszystkimi kanałami a nie za miesięczna opłatę jak inni proponują . Dla mnie 10/10
Mariusz Wiśniewski
Mariusz Wiśniewski
2022.02.20
recommends
Jak najbardziej polecam wszystko odbiera bez zakłóceń moim zdaniem 10/10
Advertisement
Tomasz Woś
Tomasz Woś
2022.02.20
recommends
Serdecznie polecam Super firma wszystko działa 👍😉
Klaudia Zinterstein
Klaudia Zinterstein
2022.02.20
recommends
Świetna oferta, OGROMNY wybór programów, banalne w zainstalowaniu i obsłudze. Początkowo podeszłam do tematu podejrzliwie, bo wyglądało to za idealnie za tak śmieszną cenę, ale dlaczego by nie spróbować. Okazało się, że jest jeszcze lepiej (PolMedia nie jest znaną platformą i reklama u nich troszkę kuleje, a oferta jest genialna) Żadnych dodatkowych urządzeń, parę minut i tv śmiga aż miło, a w razie jakichkolwiek problemów, czy pytań pomoc techniczna działa niezawodnie. Jakość sygnału jak przy użyciu dekodera z Cyfrowego Polsatu. I co dla mnie szczególnie ważne, wszystko działa rewelacyjnie nawet przy słabej jakości sygnału internetowego (wspomniany CP dostępny na urządzenia mobilne, u mnie kompletnie nie daje rady) Polecam PolMedia TV w 100 %
Aleksandra Gruchot
Aleksandra Gruchot
2022.02.20
recommends
Serdecznie polecam👍🏼 wszystko działa, a załatwienie formalności odbyło się na najwyższym poziomie.
Izabela Su
Izabela Su
2022.02.20
recommends
Polecam, wszystko działa bez zarzutu 👍
Advertisement