Poliklinika Med Art Reviews

Poliklinika Med Art Reviews

5.0

Excellent - based on 25 reviews

poliklinika-medart.hr
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (24)
Ivana Vidović Bolt
Ivana Vidović Bolt
2024-02-23
Dr. Akšamija je vrsna ginekologinja, pažljiva, stručna i vrlo strpljiva. Pri porodu joj je asistirao dr. Blagaić za kojeg također imam samo riječi hvale.
Advertisement
Eva Fortner Sablic
Eva Fortner Sablic
2024-02-21
Doktorica Dedeić bila je moja doktorica nekoliko godina i izrazito sam zadovoljna s njom te bi je preporučila svima, osobito mladim curama kojima je možda nelagodno otići na pregled, doktorica je ljubazna, draga, sve objasni u detalje i nemam ni jednu riječ zamjerke. Zbog moje autoimone bolesti trudnoća mi je bila visokorizična, a osim te dijagnoze imala sam i placentu previu te mi je trudnoću vodio docent Blagaić, također bi ga preporučila svakoj ženi, jer bez obzira na ozbiljnost stanja, hospitalizaciju, mirovanje i na kraju hitan carski rez, mogu reči da sam se cijelu trunoću osjećala sigurno što zbog njegove strućnosti, što zbog smirenog pristupa. Još jednom sve pohvale cijelom timu poliklinike i preporuka velika preporuka svima.
Simona Augustic
Simona Augustic
2023-12-12
Mihaela Kos
Mihaela Kos
2023-08-03
Emma Kamaric
Emma Kamaric
2023-07-28
Odlična usluga, stručni tim i lijepi i uredan prostor!
Advertisement
Ines Lazarević
Ines Lazarević
2023-06-09
Vladimir Blagaić,dr. med. Ovim putem želim se zahvaliti i pohvaliti dr. med. Vladimira Blagaića. Nakon vrlo zabrinjavajuće dijagnoze mioma na maternici, posjetila sam 4 ginekologa u Rijeci. Pregled, dijagnoza i eventualno rješenje mog problema se je kod svakog od njih pojedinačno razlikovalo. Od prijateljice sam dobila preporuku za dr. Vladimira Blagaića u Zagrebu i u rekordnom roku sam dobila termin za pregled, na kojem je dr Blagaić pokazao svoju izuzetnu profesionalnost i stručnost, i ogromnu dozu empatije, koja je vjerujem svima, a pogotovo nama ženama izuzetno važna. Poglavito stoga što sam na takav pristup rijetko naišla u našem Hrvatskom zdravstvenom sustavu, čija sam i sama djelatnica. Dr Blagaić je predložio tri moguća rješenja mog zdravstvenog problema, i detaljno naveo sve rizike i prednosti svakog od njih. Zajedno smo se dogovorili za najbolje moguće rješenje i ubrzo sam obavila zahvat embolizacije mioma , za kojeg u Rijeci nisu još čuli (zahvat je obavljen u travnju 2023). Neizmjerna zahvalnost dr Blagaiću za sve, a možda ovim putem mogu pomoći i drugim ženama sa ovom informacijom. Doktore, HVALA HVALA HVALA!!!
Bojana Vukelic
Bojana Vukelic
2023-04-01
Marina Jozinović
Marina Jozinović
2023-03-24
Bila kod dr.Dedeić prezadovoljna sa pristupom i pregledom. Doktorica sve ljepo objasni. Preporuka za svakoga tko treba ginekologa. Čista 10 👍🏆
Danijela Tukic
Danijela Tukic
2023-03-06
Najbolji ❤️
Advertisement
Ivanka Marinić
Ivanka Marinić
2023-01-28
Sve pohvale doktoru Blagaiću na stručnosti i ljubaznosti. Vidimo se opet!
VIŠNJA MARKOVIĆ
VIŠNJA MARKOVIĆ
2023-01-27
Doktor Vladimir Blagaić je odličan! Pedantan, pažljiv, nježan i srdačan. Uvijek se u potpunosti posvećuje pacijentu te postavlja dijagnozu sagledavajući kompletno stanje pacijentice. Poliklinika ima vrhunski tim te ju preporučan svim ženama koje su u potrazi za dobrim i stručnim ginekolozima.
Zrinka K
Zrinka K
2023-01-26
Dr. Blagaić je izvrstan i profesionalan, stručan, strpljiv i pristupačan. Atmosfera prilikom pregleda je ugodna. Svaka pohvala i preporuka!
Monika Crnić
Monika Crnić
2023-01-25
Advertisement
Antonija Prevarek
Antonija Prevarek
2023-01-12
Izuzetno zadovoljna nježnim pristupom i znanjem Dr. Dedeic!
Marija Rastija
Marija Rastija
2023-01-11
Barbara Novosel
Barbara Novosel
2023-01-03
Mia Gvozdic Michl
Mia Gvozdic Michl
2023-01-03
Advertisement
Durdica Lemaic
Durdica Lemaic
2022-12-12
Sve pohvale za dr. Dubravku i za njezin pristup, profesionalnost, te znanje! Vec dugi niz godina posjecujem privatne ordinacije, ali ovo mi je najbolje iskustvo do sada. Dobila sam i puno odgovora na pitanja koja su me mucila, te zaista jedno jako pozitivno iskustvo! Svakako preporuka!
Lidija Palic
Lidija Palic
2022-11-11
kiara kovacic
kiara kovacic
2022-10-28
Prezadovoljna sam. Dr. se dobrih 30 minuta trudila uhvatit bebi liceko da bi nam uspjela dati lijepe slikice. Sve pohvale!!