Zakład Pogrzebowy Calia Opinie

Zakład Pogrzebowy Calia Opinie

3.3

Średni - na podstawie opinii 7

pogrzebytychy.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (7)
Darek Gołąb
Darek Gołąb
2024-02-16
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Calia 2024-02-16
Panie Darku, Dziękujemy za wystawienie tak wysokiej oceny. Jest nam niezmiernie miło, że postanowił Pan zaufać naszemu zakładowi.
Marta Kościukiewicz
Marta Kościukiewicz
2024-02-06
Obsługa zakładu bardzo miła i pomocna.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Calia 2024-02-09
Dziękujemy bardzo za opinię.
Bogdan Gorka
Bogdan Gorka
2023-11-16
Do zakładu Calia przywiozłem urnę z prochami mojej kochanej żony zaraz po ceremonii w krematorium z innego, bardzo odległego miasta. Na wstępie, pracownica z tego zakładu umieściła urnę z prochami i zdjęciem mojej kochanej żony, bez żadnego poszanowania, w swoim zimnym sklepie z trumnami na bylejakiej półce. W całym moim bólu po stracie żony, niestety nie zareagowałem w porę na tę zniewagę. Po krótkiej chwili poprosiłem jednak, aby umieścić urnę w bardziej godnym do tego miejscu. Pracownica odparła kategorycznie, że się na to nie zgadza, bo najpierw "musimy załatwić formalności". W trakcie realizacji "formalności", ta sama osoba pozwoliła sobie na komentarz "że inni przysyłają nam urny w paczkach pocztą" sugerując mi niejako, że osobie zmarłej, umieszczonej w urnie z prochami, nie należy się już żaden szacunek i godne traktowanie. Jakim trzeba być człowiekem, aby powiedzieć coś takiego matce, która pochowała właśnie przedwcześnie swoje dziecko i mężowi, który stracił kochaną żonę? Dopiero na sam koniec, po moich usilnych naleganiach, umieszczono urnę z prochami w ładnej poniekąd sali pożegnań. Gdyby ta "Pani" miała (jeszcze?) jakąkolwiek wrażliwość dla zmarłych i dla zrozpaczonych stratą bliskich ludzi, nie pozwoliłaby sobie na takie zachowanie. Dlatego też nie polecam usług tego Zakładu, jeśli pracują tam takie osoby przy obsłudze rodzin w żałobie. Sama ceremonia pogrzebowa przebiegła potem poprawnie i z należytym szacunkiem dla zmarłej. Ale co z tego, gdy na wstępie odebrano mi z rąk urnę z prochami mojej kochanej żony jak paczkę od kuriera i dotkliwie przy tym zraniono moje uczucia na dzień przed pogrzebem. Może warto zastanowić się nad swoim zachowaniem i wyciągnąć wnioski na przyszłość.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Calia 2024-02-02
Szanowny Panie Bogdanie, rozumiemy Pana uczucia i zapewniamy, że źle Pan odebrał intencję koleżanki. Nie cieszy nas fakt, że zdarza się nam otrzymywać, zwłaszcza z zagranicy, urny z prochami wysyłane kurierem. Jest nam miło, że jest Pan zadowolony ze zorganizowanej ceremonii pogrzebowej. Mamy nadzieje, że z czasem zmieni Pan swoją ocenę. Z wyrazami szacunku zespół Zakładu Pogrzebowego Calia
Józef Zając
Józef Zając
2022-08-15
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Calia 2023-02-06
Dziękujemy za wystawienie tak wysokiej oceny. Jest nam niezmiernie miło, że postanowił Pan zaufać naszemu zakładowi.
Kamil Czarnecki
Kamil Czarnecki
2022-03-17
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Calia 2023-02-06
Serdecznie dziękujemy Panu za opinię i przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakich Pan doświadczył we współpracy z naszą firmą. Jeśli możemy w jakiś sposób poprawić nasze kompetencje, będziemy niezmiernie wdzięczni za wskazanie źródła niedogodności.
Karolina Soczyńska
Karolina Soczyńska
2020-08-31
Obsługa bardzo sympatyczna, pomocna. Wszystkie szczegóły pogrzebu dopięte na ostatni guzik. Pełen profesjonalizm. Bardzo polecam.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Calia 2023-02-06
Jest nam niezmiernie miło za tak pozytywną opinię na temat naszego zakładu. Codziennie staramy się spełniać najwyższe oczekiwania i być jak najlepszym wsparciem w tak tragicznych momentach.
Ania Czech
Ania Czech
2019-11-02
Jeden wpis i 5 gwiazdek? Czyżby sam właściciel staral się sobie podnieść renomę? No cóż jesli ktoś nie umie prowadzić firmy tym bardziej takiej gdzie przychodzą ludzie którzy stracili bliską osobę to niech czym prędzej ja zamknie. O brudzie i kurzu nie wspomnę a obsługa... Zostawia wiele do życzenia. Karawany... Drogi wlascicielu, mamy 21 wiek a samochodami mającymi po 20 lat szału Pan nie robi, no chyba że... Ale nie na mnie. PS: usuwając komentarze i samym sobie wstawianie 5 gwiazdek nie podwyżycie sobie Państwo prestiżu. Nie polecam.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Calia 2023-02-06
Szanowna Pani Anno, dziękujemy za pozostawienie swojej opinii. Jako zakład pogrzebowy, naszym nadrzędnym celem jest zapewnienie naszym Klientom i ich rodzinom wsparcia oraz usług na najwyższym poziomie. Serdecznie przepraszamy za każde niedociągnięcie i niezadowolenie, jakie mogła Pani doświadczyć w naszej firmie w przeszłości. Od dłuższego czasu dbamy o to, aby nasza firma rozwijała się nie tylko w kwestii doświadczenia pracowników, ale również technologicznie. W związku z tym, obecnie naszą flotę karawanów zasilają nowoczesne i eleganckie pojazdy. Nasi pracownicy codziennie starają się być jak najlepszym wsparciem dla rodzin pogrążonych w żałobie - wszystko po to, żeby spełniać największe oczekiwania. Wierzymy, że nasza oferta i jakość usług jest teraz na jeszcze wyższym poziomie niż kiedykolwiek wcześniej.