Sebastian Glinka - www.podatki.help • Zwrot podatku z Niemiec Reviews

Sebastian Glinka - www.podatki.help • Zwrot podatku z Niemiec Reviews

4.8

Excellent - based on 157 reviews

podatki.help
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (146)
Karolina Karola
Karolina Karola
2023-09-22
Pan Sebastian Glinka to profesjonalna i pomocna osoba przy rozliczeniach podatkowych. Bardzo dobry kontakt. Już będę korzystać na stałe z usług tej firmy.
Advertisement
Karolina Zyś
Karolina Zyś
2023-04-20
Polecam firmę z całego serca ! ♡ profesjonalne podejście do klienta i szybka obsługa! :) firma godna polecenia ! Karolina i Paulo :)
sptrap maciej
sptrap maciej
2023-04-04
Polecam, świetny kontakt, wszystko dobrze rozliczone. Na pewno w przyszłym roku również skorzystam z usług.
Maciej Spenst
Maciej Spenst
2023-03-23
recommends
Z serca polecam. Super kontakt, bardzo dobra pomoc. Pierwszy PIT przyszedł bez problemu. Czekamy na kolejne
Piotr Łach
Piotr Łach
2023-03-15
Advertisement
Krystian Proc
Krystian Proc
2023-03-07
Radek Schweig
Radek Schweig
2023-03-04
Dariusz Zarzycki
Dariusz Zarzycki
2023-03-04
Super. Szybka i fachowa obsługa. Polecam 😉
Agnieszka Klima
Agnieszka Klima
2023-03-04
Polecam biuro jako rzetelną firmę!
Advertisement
Mariusz Łagosz
Mariusz Łagosz
2023-03-04
Pan sebastian dobrze umie rozliczyc z podatku super czlowiek
Maria Książek
Maria Książek
2023-03-04
Polecam
Monika Jelińska
Monika Jelińska
2023-02-17
Bardzo polecam. Kontakt bez problemu, kompetencja, rzetelność i szybkie załatwienie sprawy. Miła obsługa :)
Sandra Obstawska
Sandra Obstawska
2023-02-08
Polecam! Szybko i bez żadnego problemu 🙂
Advertisement
Tomek Pach
Tomek Pach
2023-02-06
Bardzo profesjonalne podejście do potrzeb klienta. Szybka oraz solidna obsługa.
Sabina Klaczek
Sabina Klaczek
2023-02-05
Wszystko w jak najlepszym porządku. Jakość i profesjonalizm, a przy tym przystępne ceny. Zdecydowanie polecam.
Jakub Graczyk
Jakub Graczyk
2023-01-30
Korzystam od kilku lat, polecam!
Żaneta Włochna-Paluch
Żaneta Włochna-Paluch
2023-01-16
Advertisement
Beata Świerc
Beata Świerc
2023-01-08
Bardzo polecam,miła obsługa.Bardzi szybki termin rozliczenia
Monika Plewa
Monika Plewa
2023-01-08
Milton Valentim
Milton Valentim
2022-12-18
recommends
Celine Ashley is her name. She did an incredible magic trading on her company's platform, that I earned above my expectations. Wow! this is Great. My investment was $3,500 and I earned a payout of $39,200 on my bank wire account . I thought I was asleep on what hit my account . I saw her Ad on Facebook and I had to messages her on her company's platform WhatsApp helpline below Email: celineashleybusinessminded@gmail.com Whatsapp: +1 (225) 746-8142 I'm rich, and I'm glad I met Celine Ashley's platform.