Plustrafik.dk

Plustrafik.dk Reviews

Excellent rating
5.0
39 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (37)
Sofie Valeria Rasborg
Sofie Valeria Rasborg
2023.04.26
recommends
Jeg kan varmt anbefale, at tage kørekort hos Jesper. Det var ikke et helt nemt forløb, da jeg havde meget angst op til prøverne. Jesper var en super støtte under hele forløbet - yderst tålmodig og opmuntrende 🌸 Kæmpe anbefaling herfra!
Reply from Plustrafik.dk 2023.05.01
Hej Sofie. Har tit gået og tænkt på hvordan du har det. Nu kan jeg se hvad du har haft travlt med🙃 🇩🇰STORT TILLYKKE🇩🇰 fra Ellas Farmor.
Advertisement
Mathilde Bhavana Jørgensen
Mathilde Bhavana Jørgensen
2023.02.06
recommends
Jeg kommer fra en anden køreskole og havde brug for at skifte og få mig en god og engageret kørelærer. Jeg startede hos plustrafik, efter en del nedture på den anden køreskole. Jeg havde mistet troen på at jeg ville få et kørekort, men Jesper hjalp mig med at arbejde mig op igen og gå mod målet om at få et kørekort. Jeg bestod min køreprøve første gang, og er så glad for jeg fik Jesper som kørelærer, han ser hver enkelte elev og gør det trygt😊
Mille Jørgensen
Mille Jørgensen
2022.12.21
recommends
Rigtig godt forløb i plustrafik. Gode køretimer samt teori og var færdig på kort tid. Kan kun anbefales😁
Clara Lyngsted Nielsen
Clara Lyngsted Nielsen
2022.07.13
recommends
Jeg har været meget glad for at gå hos Jesper. Han er meget tålmodig og rolig. Kæmpe anbefaling
Vilma Schmidt
Vilma Schmidt
2022.04.13
recommends
Rigtig godt forløb hos Plustrafik. Jesper er meget tålmodig og fleksibel, og med et forløb på lidt over 2 måneder kan det næsten ikke gøres hurtigere.
Advertisement
Mads Havemann
Mads Havemann
2022.02.04
recommends
Rigtig godt forløb hos plustrafik, Jesper er meget engageret og forberedt til hver teori time.
Stevi Jacqueline Bjørnbak
Stevi Jacqueline Bjørnbak
2021.07.03
recommends
Jeg kan kun anbefale at tage kørekort hos plustrafik. Jesper er en yderst kompetent kørelærer, som går meget i dybden og er ordentlig i sin måde at undervise på. Desuden på trods af disse Corona tider, er forløbet gået utroligt hurtigt og både teoriprøve og køreprøve kom hurtigt igennem. Jesper er også meget god til at se om hvorvidt man er klar til at gå til sin køreprøve eller har brug for lidt ekstra køretimer. Jeg bestod teori i første omgang, og efter tre ekstra kørelektioner var jeg også klar til køreprøven som jeg også bestod i første omgang. Min oplevelse er at Jesper ikke sender nogen til køreprøve, med mindre at han kan se at man er klar til det. Hele oplevelsen har været rigtig god, og Jesper er en meget behagelig underviser. 5 stjerne herfra.
Marianna Halsøe Petersen
Marianna Halsøe Petersen
2021.06.14
recommends
Jeg er glad for at jeg meldte mig til hos Plustrafik. Jeg havde læst de gode anmeldelser og vidste med det samme, der skulle jeg også tage mit kørekort. Der er plads til spørgsmål i undervisning og der er fleksibilitet i forhold til køretider. Jesper er engageret, han er fyldt med humor og samme tid er han seriøs med undervisningen. Er du lidt nervøs, minder han dig om at tage det med ro. Han lytter til dig og det er klogt også at lytte til ham og følge hans råd! Jeg kan varmt anbefale Plustrafik 👍
Frederik H. Winther
Frederik H. Winther
2021.06.11
recommends
God køreskole, med tålmodig, hjælpsom, stille og rolig kørelære.
Advertisement
Ursula Andersen
Ursula Andersen
2021.04.22
recommends
Kan virkelig anbefale Plustrafik. Man er tryg når man kører med Jesper, og undervisningen er rigtig god. Det er også super nemt at booke køretider og øve teoriprøver
Theadora Bahnson Witzgall
Theadora Bahnson Witzgall
2020.07.06
recommends
Fed oplevelse at tage kørekort hos Plustrafik. God teoriundervisning hvor der bliver sørget for at hver enkelte elev for noget ud af det og tryghed når man er ude og køre i trafikken:)
Frederik Pedersen
Frederik Pedersen
2020.03.05
recommends
Rigtig godt forløb med en god kørelærer som er god til at forklare hvordan man skal køre bedst muligt(:
Birgit Aaholm
Birgit Aaholm
2020.03.01
recommends
Fantastisk engageret kørelæret
Advertisement
Valdemar Holze
Valdemar Holze
2020.02.05
recommends
Super god teori og køreundervisning, meget struktureret og forberedt lærer.
Natasja Celina Randløv
Natasja Celina Randløv
2019.12.11
recommends
Super fed oplevelse at få taget kørekort hos Plustrafik. Fordommen om at kørelærer altid er sure og strikse, er fuldstændig væk. Jesper er en super god kørelærer, der er virkelig god til at få en til at slappe af bag rattet. Kan varmt anbefale plustrafik til kommende billister!
Mathias Jensen
Mathias Jensen
2019.12.05
recommends
Fantastisk køreskole, Jesper er både kompetent og virkelig rar, han var meget hjælpsom til at passe undervisningen ind med mit arbejde. Ville klart anbefale plustrafik til alle der skal have kørekort. 😊
Izza Hussain
Izza Hussain
2019.10.18
recommends
Det har været en fornøjelse at gå hos Jesper. Han er meget rolig, og man føler sig slet ikke stresset eller bange, når man kører hos ham. Han er også virkelig flink, og denne kørerskole kan helt klart anbefaldes.
Advertisement
Simon Handberg
Simon Handberg
2019.10.18
recommends
Super fed kørelærer. Masser af sort humor som får en til at slappe meget af når man sidder bag rattet. Meget tålmodig og forstående, uanset hvor mange ting jeg end glemte i trafikken, så formåede han at holde hovedet koldt og aldrig virke irriteret eller negativ og det gav specielt mig rigtig meget ro indeni. Kan klart anbefales! :D
Tristan Alexander Boye-Møller
Tristan Alexander Boye-Møller
2019.09.25
recommends
Super god køreskole, samt struktureret, engageret og motiverende kørelærer. Jesper formår at man føler sig tryg bag rattet, hvilket er super motiverende for mig som elev. Man føler sig slet ikke nervøs til køreprøven. :) Kan klart anbefales!
Gustav Bastholm Truelsen
Gustav Bastholm Truelsen
2019.09.08
recommends
Alle mine fordomme om råbende og sure kørelærer blev elimineret da jeg startede på mit kørekort her. Sindsygt fedt og struktureret forløb, der kørte smooth uden noget besvær. Utrolig dygtig kørelære med god humor som tager sig godt af sine elever. Kan varmt anbefale stedet! 😎