Platenpakket

platenpakket.nl

Platenpakket Reviews

Excellent rating
4.9
21 reviews Verified
Platenpakket
%title%

%offer%

Reviews ( 21 ) 4.9

Tessa Stolte
Tessa Stolte
2024.04.03
Leuke ontdekking voor mij als muziekliefhebber! Ik heb mijn collectie weer mooi aangevuld :) Bedankt!
Reply from Platenpakket 2024.04.03
Hi Tessa, bedankt voor jouw review. Het was leuk om jouw platen in te pakken. Veel plezier ermee!
Advertisement
Luuk Arts
Luuk Arts
2024.03.29
Zeker het geld waard. Platen van goede kwaliteit.
Reply from Platenpakket 2024.03.29
Hi Luuk, bedankt voor jouw review. We zijn blij om te horen dat je Platenpakket is bevallen!
Lotte van der Burgt
Lotte van der Burgt
2024.03.28
Toen ik het interview over platenpakket op radio Veronica hoorde ben ik direct een kijkje gaan nemen op de website. Mijn vader heeft een platenspeler gekocht en ik wilde hem graag wat LP’S kado doen. Het leuke aan platenpakket is dat ik het genre heb kunnen kiezen, maar de uiteindelijke platen waren een verassing. Dit was voor mijn vader echt een feestje om uit te pakken. Een echte aanrader dus!!!!
Reply from Platenpakket 2024.03.28
Hi Lotte, bedankt voor jouw leuke review. We wensen jouw vader veel plezier met de platen van Dire Straits en John Mayer!
ryan van roosmalen
ryan van roosmalen
2024.03.27
Een LP voor m'n collega gekocht, hij was er heel blij mee. De combinatie van het kiezen van een genre en de verassing van welke LP's je krijgt is een leuk concept!
Reply from Platenpakket 2024.03.28
Hi Ryan, bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat we jouw collega echt hebben kunnen verrassen!
Daan de Haardt
Daan de Haardt
2024.03.26
Goede platen en snel bezorgd. Fijn bedrijf.
Reply from Platenpakket 2024.03.27
Hi Daan, bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat jouw platen snel binnen waren en van goede kwaliteit zijn. Veel plezier ermee!
Advertisement
Sven van Lanen
Sven van Lanen
2024.03.26
Erg tevreden met de aankoop. Er snel bezorgd. Ga hier zeker vaker bestellen, om mijn collectie uit te breiden!
Reply from Platenpakket 2024.03.27
Hi Sven, bedankt voor jouw review. We zien je graag snel terug!
Jeroen de Wit
Jeroen de Wit
2024.03.24
Top service en mooie platen! Ideaal voor iedereen die van platen houdt!
Reply from Platenpakket 2024.03.25
Hi Jeroen, bedankt voor jouw review! We wensen je veel luisterplezier toe met jouw nieuwe platen.
Diny Pluk
Diny Pluk
2024.03.16
Heel blij mee
Reply from Platenpakket 2024.03.17
Hi Diny, bedankt voor jouw recensie over Platenpakket.
Lucy Kamps
Lucy Kamps
2024.03.16
Geweldige service! Leuk verpakt en snelle levering! Ik zou het zeker iedereen aanraden!
Reply from Platenpakket 2024.03.17
Hi Lucy, bedankt voor jouw review. Het was leuk om jouw cadeau samen te stellen!
Advertisement
Silke Pluk
Silke Pluk
2024.03.16
Ik heb een platenpakket besteld als cadeau voor mijn vader en wat is hij er blij mee! Heb hem nog nooit zo blij gezien met een cadeau. En heel erg mooi ingepakt.
Reply from Platenpakket 2024.03.17
Hi Silke, bedankt voor jouw review. Super leuk dat we jouw vader hebben kunnen verrassen met LP's van Dire Straits en The Beatles. Veel plezier ermee!
Jordi Kamps
Jordi Kamps
2024.03.16
Laatst een platenpakket gekocht en erg tevreden mee, leuke platen. Service en levertijd zijn top!
Reply from Platenpakket 2024.03.17
Hi Jordi, bedankt voor jouw review. We zijn blij dat jouw Platenpakket snel op je deurmat lag. Veel plezier ermee.
mick verhoeven
mick verhoeven
2024.03.16
Mijn vriendin was er super blij mee. Echt een goed cadeau voor de muziekliefhebber
Reply from Platenpakket 2024.03.17
Hi Mick, bedankt voor jouw review. Het was leuk om het cadeau voor jouw vriendin te maken. Veel plezier ermee!
Arianne x
Arianne x
2024.03.02
Ik zocht echt een muziekliefhebber cadeau en kwam bij Platenpakket terecht. Geweldige service en ze denken met je mee op het gebied van platen kopen. Het was een complete verrassing, superleuk! Keep up the good work boys! 😊👌🏽
Reply from Platenpakket 2024.03.04
Hi Arianne, bedankt voor jouw review. Wat leuk dat we je hebben kunnen verrassen met onze platen. Hopelijk tot in de toekomst.
Advertisement
Stef Vergeest
Stef Vergeest
2024.02.28
Heb een platenpakket cadeau gegeven aan mijn broer, wie muziekfanaat is en de meeste LP's al in zijn collectie heeft. Desondanks verraste het pakket met leuke exemplaren, met als hoogtepunt een mooie plaat van The Rolling Stones. Dat, in aanvulling met de persoonlijke touch die in het pakket zit, maakt het ronduit een topcadeau!
Reply from Platenpakket 2024.02.28
Hi Stef, bedankt voor jouw review. We wensen jouw broer veel luisterplezier toe. Hopelijk tot snel!
Lynouk van Hassel
Lynouk van Hassel
2024.02.25
Geweldige ervaring! Ik was op zoek naar een uniek cadeau voor een muziekliefhebber en vond precies wat ik zocht. De LP die ik heb gekocht was van uitstekende kwaliteit en de levering was snel. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een speciaal cadeau! Ik ben er blij mee
Reply from Platenpakket 2024.02.28
Hi Lynouk, bedankt voor jouw review. We zijn blij dat je platen hebt kunnen kopen die aan jouw eisen voldoen. Veel luisterplezier en hopelijk tot in de toekomst.
Fabrice van Rhoon
Fabrice van Rhoon
2024.02.22
Een aanrader voor iedere platen liefhebber! Vooral leuk om voor vrienden als cadeau te kopen, altijd een verrassing wat er in zit!
Reply from Platenpakket 2024.02.23
Hi Fabrice, bedankt voor jouw review! We zijn blij om te horen dat we je zo hebben kunnen verrassen.
Gijs
Gijs
2024.02.22
Hier laatst een platenpakket gekocht voor een maat van mij, wat een leuk concept! Echt een aanrader als je nog een mooi cadeau zoekt voor een muziekliefhebber.
Reply from Platenpakket 2024.02.23
Hi Gijs, bedankt voor jouw review en we zijn blij om te horen dat we je hebben kunnen verrassen! Stijn, Team Platenpakket
Advertisement
remi benschop
remi benschop
2024.02.22
Top site, ideaal cadeau voor een vriend, kennis of familie die van muziek houdt. Ik heb een vriend van mij erg blij kunnen maken met een aantal lp's naar zijn smaak. Ook een vlotte levering, niks op aan te merken.
Reply from Platenpakket 2024.02.22
Hi Remi, bedankt voor jouw review! Hopelijk hebben we je vriend goed kunnen verrassen.
Bauke
Bauke
2024.02.22
Ik was op zoek naar een betrouwbare plek om een platenpakket te kopen als cadeau voor een date die net zo dol is op muziek als ik. We wouden het dan tijdens een etentje samen luisteren. Via Google vond ik deze winkel, waar ik een uitstekende ervaring heb gehad! Het de lp's die ik hier heb gekocht waren werkelijk een verrassing! De selectie was zorgvuldig samengesteld en bevatte een mix van klassiekers en verborgen juweeltjes die elke muziekliefhebber zou waarderen. Daarnaast hebben ze er zelfs een kaartje bij gedaan om me succes te wensen op de date :). Aanrader!
Reply from Platenpakket 2024.02.22
Hi Bauke, bedankt voor jouw leuke review! We hopen je in de toekomst vaker te mogen verrassen.
Sandra Pluk
Sandra Pluk
2024.02.22
Echt een verrassing voor mensen die vaak platen kopen.
Reply from Platenpakket 2024.02.23
Hi Sandra, bedankt voor jouw positieve review!