Geve Klinika

plastickachirurgia.sk

Geve Klinika Reviews

Excellent rating
5.0
30 reviews Verified
Geve Klinika
%title%

%offer%

Reviews ( 30 ) 5.0

Emily Ann Bosze
Emily Ann Bosze
2024.03.24
Advertisement
nika lengyel
nika lengyel
2024.03.22
henrieta kmetyova
henrieta kmetyova
2024.02.19
barbora holdošova
barbora holdošova
2023.12.18
Profesionálny prístup, veľká odbornosť a z mojej strany maximálna spokojnosť a výsledok naozaj stojí zato :) . Pán Dr.Šimko, pani sestrička Hollá a Interklinik ❤️ ďakujem
Reply from Geve Klinika 2023.12.18
Dakujeme pekne!
Zuzana Neradova
Zuzana Neradova
2023.11.07
Príjemné prostredie, veľmi dobrá pooperačná starostlivosť, vybavenie izby pre pacienta myslím vyhovie aj tým náročnejším. Veľká spokojnosť.
Reply from Geve Klinika 2023.11.07
Dakujeme pekne!
Advertisement
Vanesa Kubusova
Vanesa Kubusova
2023.10.28
Krásne prostredie, profesionálna starostlivosť. Za mňa veľká spokojnosť, klinika je na úrovni. Strávila som tam jednú noc a som maximálne spokojná. Pán doktor MUDr. Lukáš Šimko PhD. je profesionál na úrovni. Určite odporúčam. Ako bonus je aj možnosť parkovania a objednávanie na čas.
Reply from Geve Klinika 2023.10.28
Dakujeme pekne za recenziu!
Mária Gorciova
Mária Gorciova
2023.10.13
Po dlhom vybere z ponuk, ktore su dostupne na internete som si vybrala INTERKLINIK v Bratislave, kde som podstupila otoplastiku. Konzultaciu som mala s MUDr. Šimkom a samotny zakrok vykonal MUDr. Čaniga. Od prveho kontaktu az po samotne vykonanie a vysledok zakroku mozem za seba povedat, ze som maximalne spokojna a nemam ani najmensiu vyhradu. Personal INTERKLINIK je maximalne mily a ustretovy a samotní lekari s ktorymi som prisla do kontaktu su na spickovej urovni. V pripade, ze by som do buducna nad nejakym zakrokom uvazovala urcite budem hladat pomoc na tejto klinike.
Reply from Geve Klinika 2023.10.21
Dakujeme pekne za velmi milu recenziu!
Schejla Alagic
Schejla Alagic
2023.09.20
Ich bin sogar aus Wien angereist, da ich einfach schon von den Bildern von dem Dr. Simko auf Instagram beeindruckt war. Da ich leider verhindert war zu einem Gespräch zu kommen, bin ich direkt zu dem Operationstermin gekommen. Abgesehen davon, dass der Herr Dr. Simko ein Profi in seinem Gebiet ist, ist er ein so freundlicher, netter und ruhiger Arzt, das man sich so einen nur wünschen kann. Der Eingriff hat mein Leben verändert und endlich kann ich stolz einen Bikini tragen! Dr. Simko und sein Team sind sehr kompetent und professionell, dass ich sie somit jeden von Herzen empfehlen kann. Danke Dr. Simko das Sie mir ein Lächeln ins Gesicht gezaubert haben und ich endlich glücklich mit meinen Brüsten bin!
Reply from Geve Klinika 2023.09.21
Danke vielmals!
Kristína Gašparová
Kristína Gašparová
2023.08.17
Nad zväčšením prsníkov som uvažovala dlhé roky, chvíľu áno, pretože som túžila mať krásny plný dekolt, hlavne po odkojení synčeka, potom zase nie, lebo som sa obávala bolesti po operácii a tiež samotnej anestézie. Na instagrame som prostredníctvom Interklinik narazila na profil pána doktora Šimka. Po vzhliadnutí jeho práce som bola jednoznačne odhodlaná, že zákrok podstúpiť chcem a objednala som sa na konzultáciu. S takou mini dušičkou som išla na konzultáciu, nevedela som, čo očakávať. Pán doktor je obrovský profesionál, navyše milý, sympatický, s priateľským prístupom. V momente zo mňa opadol všetok stres, z pána doktora vyžaruje neskutočný pokoj. Popýtal sa ma na očakávania - akú mam predstavu o svojich nových prsiach, chcela som prsia primerané mojej postave, keďže mám široké ramená a väčší zadok. Poukazoval mi jednotlivé druhy implantátov, odporúčil, ktorý bude pre mňa vhodný, rovnako ideálny spôsob vkladania implantátov pre mňa , pomeral ma, aby sme vedeli s akým objemom budeme môcť pracovať. Ukázal mi, ako budem vyzerať pri rôznych objemoch a zhodli sme sa na tom finálnom - 450ml okrúhle implantáty značky Mentor. 3d vizualizácia ma len utvrdila v tom, že pán doktor vie, čo robí a že moje rozhodnutie pre neho ako operatéra je správne. Špičkový prístup pred, počas aj po operácii. Od konzultácie po operáciu neubehli ani 3 celé mesiace a ja sa už dnes pýšim krásnym novým poprsím 😍 už teraz ich milujem, najlepšie rozhodnutie podstúpiť augmentáciu, sen o krásnych väčších prsiach splnený vďaka šikovnému Dr. Šimkovi 😊
Reply from Geve Klinika 2023.08.22
Dakujem pekne za recenziu!
Advertisement
Vera Student
Vera Student
2023.06.18
Habe mir die Augenlider straffen lassen. Bin sehr zufrieden. Dr.simko machte auf mich einen sehr kompetenten Eindruck und in der Klinik fühlte ich mich sehr gut betreut
Reply from Geve Klinika 2023.06.18
Danke fur die Rezension!
Daša Takáčová
Daša Takáčová
2023.05.25
P.doktora som navstivila na odporucanie znamej a je jednoznacne skvely. v akejkolvek estetickej procedure sa hodnoti najma cit pre krasu a detail a ten po navsteve urcite uvidite :) navyse je velmi promtny, na termin necakate 3 mesiace, ceny ma uplne standardne ziadne prestrelene ako na niektorych klinikach a zakroky su bez bolesti. urcite odporucam a znova navstivim! dakujeem
Reply from Geve Klinika 2023.05.25
Dakujem pekne za milú recenziu!
Andrea Kuběnová
Andrea Kuběnová
2023.04.17
MUDr. Šimko je neskutečně příjemný, milý a vtipný doktor. Kromě toho opravdový profesionál ve svém oboru. Vše mi předem srozumitelně vysvětlil, zákrok proběhl bez jakýchkoliv komplikací a díky přístupu doktora jsem nebyla ani tak nervózní. S výsledkem jsem nadmíru spokojená, dokonce předčil mě očekávání. Opravdu mohu doporučit všemi deseti! Kéž by existovalo více podobných doktorů :)
Reply from Geve Klinika 2023.04.17
Dakujem pekne za krasnu recenziu, teším sa s Vami!
Jana Olexová
Jana Olexová
2023.03.22
Dôvody, prečo som sa rozhodla pre zákrok, sú súkromná záležitosť. Prístup pána doktora MUDr. Lukáša Šimka, aj celého kolektívu bol veľmi príjemný a môžem ho len odporúčať. MUDr. Šimko má výborný prístup, všetko, čo som potrebovala vedieť mi zrozumiteľne vysvetlil, takisto aj sestrička Hollá bola veľmi milá a ústretová. Zákrok mi robili v lokálnej anestézii a nemôžem povedať jediné slovo kritiky.
Reply from Geve Klinika 2023.03.22
Dakujeme pekne za recenziu!
Advertisement
Lidka Slimáčková
Lidka Slimáčková
2023.02.13
Pana doktora Šimka poznám a po dlhom rozmýšľani som sa rozhodla ho kontaktovať a objednať sa na konzultáciu ohľadom augmentacie a abdominoplastiky. Obe som potrebovala po schudnuti. Páčil sa mi prístup pána doktora, vždy usmiaty, milý, vysvetlil mi čo je pre mňa lepšie a prečo. Ďalej som sa potešila, že sa to dá spraviť naraz v jednej anestézii. Vybrali sme pre mňa vhodný termín a ja mala čas si ešte všetko rozmyslieť aj niečo schudnúť. V Agel clinic som strávila jeden deň. Personál bol ochotný, prostredie príjemné. Pan doktor bol za mnou pred aj po zákroku, ďalej som absolvovala ďalšie kontroly. Všetko prebehlo v poriadku, bez komplikácií. Teraz som osem týždňov po zákroku, postupne som začala s cvičením a som vďačná za túto peknú premenu. Vrelo odporúčam.
Reply from Geve Klinika 2023.03.22
Dakujeme pekne za recenziu!
Molli Mayhem
Molli Mayhem
2023.02.08
Yvon Abdelrahman
Yvon Abdelrahman
2022.09.08
Bola som u Mudr. Šimka na zväčšenie pier.Trosku som sa bála...ale milý prístup pána doktora, šikovnosť a odbornosť ma presvedčili, že som si vybrala toho najlepšieho odbornika, už teraz sa teším, keď sa vrátim😉
Barbora J
Barbora J
2022.08.26
Advertisement
Dagmar Kerestešová
Dagmar Kerestešová
2022.03.15
Pánovi doktori patrí veľké ďakujem. Páčila sa mi jeho práca na základe čoho som si ho vybrala a môžem jeho šikovnosť len potvrdiť :-) Absolvovala som u neho mamaplastiku a neľutujem. Odporúčam všetkými 10-timi 🙏🏼🍀😊 taktiež veľmi chválim sestričky na oddelení, boli veľmi milé, prijemne, ochotne a stále s úsmevom na tvári, cítila som sa pri hospitalizácii veľmi dobre.
Reply from Geve Klinika 2023.04.17
Dakujeme pekne z krasnu recenziu, tesime sa ze vsetko bolo ok!
Marianna Harmanova
Marianna Harmanova
2022.02.21
Príjemná klinika, veľmi dobrý prístup p. doktora, bezbolestné ošetrenie, všetko dopredu odkomunikované a vysvetlené.
Michaela Šprochová
Michaela Šprochová
2021.12.02