Pizzeria pod Klasztorem Reviews

Pizzeria pod Klasztorem Reviews

4.8

Excellent - based on 569 reviews

pizzeriapodklasztorem.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (354)
Daniel Sobczyk
Daniel Sobczyk
2021-06-20
Advertisement
marcinkazmierczak
marcinkazmierczak
2021-06-19
Bartosz Jastrzębowski
Bartosz Jastrzębowski
2021-06-15
Zjawiskowa włoska pizza
Magda Bąkowska
Magda Bąkowska
2021-06-11
Agnieszka Malinowska
Agnieszka Malinowska
2021-06-03
Advertisement
v v
v v
2021-05-30
AcusticTrip R.
AcusticTrip R.
2021-05-30
Doskonała pizza, jedna z lepszych jakie jedliśmy. Bardzo miła obsługa, widać że szef kuchni wkłada dużo serca w to co robi. Pozdrawiamy i do zobaczenia!
Karolina Bieniasz
Karolina Bieniasz
2021-05-29
Pyszna pizza, nie żałują składników. Warto także polecam serdecznie ?
Robert Wasielewski
Robert Wasielewski
2021-05-28
Rewelacyjna pizza. Polecam w 100%. Nawet dowożą zamowienie na ryby :) :)
Advertisement
Anetta Zdulska
Anetta Zdulska
2021-05-28
Izabela Krzy
Izabela Krzy
2021-05-23
Genialna PIZZA! POLECAM!
Michał Mikuła
Michał Mikuła
2021-05-23
Polecam! Miła odskocznia od tych wszystkich pizzeri z bigosem w składzie na grubym cieście. Świeże składniki dobrej jakości. Zamawiając pizze parmeńską dostajemy pizze z prawdziwym prosciutto a nie szynką z mięsnego która dojrzewała na zapleczu. A jeśli chodzi o samo ciasto.. Sztos! Czas oczekiwania często długi ale jak to mówią "na dobre trzeba czekać" ?
Tomasz Chmal
Tomasz Chmal
2021-05-23
Advertisement
AdamsoN
AdamsoN
2021-05-20
AVenger EZio
AVenger EZio
2021-05-19
Piotr Kołodziejczyk
Piotr Kołodziejczyk
2021-05-18
bardzo dobra pizza tylko czemu tak długo trzeba na nią czekać !! 20 minut dowozu na ul wysoką to skandal
Paulina Sobczyk
Paulina Sobczyk
2021-05-12
Advertisement
Artur R2
Artur R2
2021-05-11
Jeśli masz ochotę na pyszną pizzę z własnoręcznie robionego ciasta i świeżymi ziołami, to właśnie TU. Kolejny raz nie zdążyłem zrobić zdjęcia, bo "się zjadła" ?
Anna Frankowska
Anna Frankowska
2021-05-11
Rewelacyjna pizza na doskonałym włoskim cieście. Pęcherzyki powietrza na brzegach doskonałe! Polecam wszystkim zwolennikom włoskiej kuchni!
paweł rutowicz
paweł rutowicz
2021-05-05
Ciasto cieniutkie...spalone. Kawalek doslownie zweglony. Skladniki wysuszone .nie polecam.