Pixel Universe

pixeluniverse.nl

Pixel Universe Reviews

Excellent rating
4.9
68 reviews Verified
Pixel Universe
%title%

%offer%

Reviews ( 68 ) 4.9

Carmen Luijt
Carmen Luijt
2024.04.04
Top studio! De ruimte om te fotograferen en filmen was perfect voor onze lookbook shoot. Daarnaast ook lekker de keuken en plek waar je kan chillen. Goed geregeld en fijne sfeer.
Chris van Vleuten (AI & Video)
Chris van Vleuten (AI & Video)
2024.03.14
Multifunctioneel studiocomplex en werkplekken voor media- en creatives in de Waarderpolder in Haarlem.
Ralph Behouden
Ralph Behouden
2024.02.08
Ik heb al een aantal keren gebruik gemaakt van de zwarte studio. Ook de andere studio’s zien er goed uit. Je kunt hier relaxed werken in een schone omgeving. De mensen van Pixel Universe zijn vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Top!
Toneelschuur Producties
Toneelschuur Producties
2024.01.24
Omzettende fijne plek met goede hulp, er wordt goed meegedacht en er is veel mogelijk. Nu twee keer een teaser opname gehad, wat beide een groot succes was. Zeker voor herhaling.
Feather Visuals
Feather Visuals
2023.12.07
Fijne en snelle communicatie met zeer gevarieerde mogelijkheden. Ze zijn meedenkend en behulpzaam. Bedankt!
Femma Satter
Femma Satter
2023.11.20
Hele fijne studio. De communicatie was top verlopen en ze zijn heel flexibel. Tijdens de shoot hebben ze creatief meegedacht en technisch ondersteund. Een aanrader!
Sjoerd Wess
Sjoerd Wess
2023.10.30
Amazing studio space. I particularly like the ’Hub’ for its size and usability. Easy to switch scenes thanks to the huge curtains. Used the studio for an event with 70 people!
Maroeska Bakker
Maroeska Bakker
2023.09.20
Positive
Professionalism
Fijne sfeer en alles is er mogelijk! Ik kom graag terug!
Richard Gofferjé
Richard Gofferjé
2023.08.29
Het team van Pixel Universe heeft veel ervaring met het creëren van ijzersterke video’s en fotografie. Zij weten als geen ander de filosofie van een merk perfect in beeld te brengen!
Suzanne Blonk
Suzanne Blonk
2023.07.24
Mooie studio's, geweldige ontvangst en werken met professionals. En als je geluk hebt, ontmoet je ook nog een heel lieve hond.
Jet
Jet
2023.06.27
Wat een heerlijke bedrijvigheid!
Daniël Verstegen
Daniël Verstegen
2023.06.16
We werden ontzettend goed geholpen voor en tijdens onze videostoot. Onze crew was erg te spreken over de service van de studio!
Thijs Visser
Thijs Visser
2023.06.16
Ik heb hier tot nu toe 2 keer de witte eggshell studio gehuurd. Over beide ervaringen heb ik alleen maar positieve dingen te melden. Onwijs fijne plek met een hele behulpzame crew achter zich. Ook fijn om gebruik te maken van de combi tussen de huur van de studio en van de spullen die ze hebben liggen. Geluid in de studio was goed (wel met behulp van kleden op het plafond) dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. Al met al top!
Poul de Haan
Poul de Haan
2023.06.02
Heel fijn samengewerkt met deze professionals, ze weten wat ze willen. En hebben oog (en oor) voor kwaliteit!
Thibo Brockbernd
Thibo Brockbernd
2023.02.07
Erg genoten van mijn verblijf bij Pixel Universe. Erg fijn personeel die flexibel/meedenkend is. 😃
Liselore Stap
Liselore Stap
2023.01.27
Hele fijne studio waar alles kan worden verzorgd.
Marlette van den Bergh
Marlette van den Bergh
2023.01.24
Waar moet ik beginnen! Het zijn niet alleen de gezellige en professionele mensen, maar het is ook gewoon een toplocatie met allerlei soorten studio's wat Pixel Universe uniek maakt. De communicatie verloopt goed, ze denken met je mee en we konden vooraf langskomen om alles te bespreken en oefenen. Een aanrader!
Reply from Pixel Universe 2023.01.24
Hoi Marlette, fijn om te horen dat het allemaal is bevallen. Het was ook een hele mooie productie die je deed, we zien je graag weer!
Dennis Lubbers
Dennis Lubbers
2023.01.09
Mooie U vormige set kunnen bouwen van 6x4x4 meter en 3.5 meter hoog. Erg fijne en flexibele medewerkers die ook graag meedenken. Parkeren is fijn geregeld!
Press UAC
Press UAC
2022.12.19
Heel fijn om met Pixel Universe te werken. Het team denkt goed mee naar oplossingen, benodigdheden en mogelijkheden, de communicatie was altijd perfect en ook gedurende de shoot stond alles klaar en waren ze erg servicegericht. De ruimtes zijn ook heel fijn om in te werken.
Bernard Klaassen
Bernard Klaassen
2022.07.13
Pixel Universe in Haarlem is verrast worden en thuiskomen tegelijkertijd. Creativiteit wordt moeiteloos gecombineerd met klantgerichtheid. Het team denkt vanaf de eerste kennismaking mee over productie, middelen en alle randzaken. We hebben enkele dagen in de greenscreen cyclorama studio mogen werken en dan voel je aan alles dat je de goede keuze hebt gemaakt. Geen gedoe met opbouwen, snel schakelen, oprechte interesse en verstand van zaken - hier begrijpen ze het grotere plaatje .... . Op naar de volgende.