MISJA Pierwsza Pomoc

pierwszapomockurs.pl

MISJA Pierwsza Pomoc Reviews

Excellent rating
5.0
39 reviews Verified
MISJA Pierwsza Pomoc
%title%

%offer%

Reviews ( 39 ) 5.0

Andrzej AS
Andrzej AS
2024.05.16
Kurs przeprowadzony procesjonalnie ale z jajem dzięki czemu wiedza trafia w odpowiednie miejsce łatwo i przyjemnie :) Polecam każdemu !
Advertisement
Nadia Wasilcow
Nadia Wasilcow
2024.03.08
Fantastyczne szkolenia, profesjonalna, pomocna, cierpliwa załoga!
Reply from MISJA Pierwsza Pomoc 2024.03.09
Bardzo nam miło :-) Dziękujemy za miłe słowa!
_ Bradtke
_ Bradtke
2024.01.29
Super kurs! Świetna ekipa! Cudowna atmosfera! Czego chcieć więcej?
Ania Deneka
Ania Deneka
2024.01.12
Świetni i profesjonalni instruktorzy - dbają o to, aby szkolenia były wykonywane według najnowszych wytycznych, w bardzo przystępny i interesujący sposób przekazują wiedzę. Serdecznie polecam!
Zuzanna Paterka
Zuzanna Paterka
2023.11.30
Świetnie przeprowadzony kurs - zdecydowanie polecam!
Advertisement
Dorota Kotlenga
Dorota Kotlenga
2023.10.11
Szkolenie bardzo ciekawe, poruszane zagadnienia przedstawione w sposób przystępny, dokładny, wyjaśniający wszelkie pytania, wątpliwości; przydatne każdemu, polecam gorąco!
Włodzimierz Czarnota
Włodzimierz Czarnota
2023.10.03
Super profesjonalizm. Bardzo dużo wiedzy wyniesione ze szkolenia. Dziękuję
Michał Orzeł
Michał Orzeł
2023.10.03
Anonimowy Zjadacz
Anonimowy Zjadacz
2023.09.29
Ciekawe i praktyczne szkolenie. Można z pewnością dowiedzieć się więcej niż z typowych, standardowych szkoleń. Pan Wojtek, duża wiedza, nie zaskakuje go raczej żadne pytanie, zachęca do dialogu, uważnie słucha również uwag ze strony kursantów. Szkolenie 4-godzinne od wczesnych godzin porannych. Wykładowca pyta o skupienie wynikające ze zmęczenia, proponuje przerwy. Z pewnością odpowiedni człowiek, na właściwym miejscu.
Advertisement
Karol Stefański
Karol Stefański
2023.05.19
Bardzo miło, a jednocześnie treściwie i profesjonalnie prowadzone zajęcia. Polecam
Mariusz Hebel.
Mariusz Hebel.
2023.02.16
Super atmosfera, merytorycznie, rzetelnie i profesjonalnie. Pozdrawiam ekipę
Adam Kleisa
Adam Kleisa
2023.01.18
Super atmosfera, super instruktor. Wszystko bardzo zrozumiałe. Dużo się nauczyłem. Polecam wszystkim 😁👍
Łukasz Suwała
Łukasz Suwała
2023.01.16
Misja Pierwsza Pomoc to super firma, która organizuje szkolenia z pierwszej pomocy. Ich instruktorzy są profesjonalni i potrafią przekazać wiedzę w łatwy sposób. Szkolenia są dostosowane do różnych grup odbiorców, więc każdy może znaleźć coś dla siebie. Ja byłem na szkoleniu i muszę powiedzieć, że było super. Polecam każdemu, kto chce się nauczyć pierwszej pomocy!
Advertisement
Karol Adamowicz
Karol Adamowicz
2023.01.15
Polecam szkolenia z Misja Pierwsza Pomoc wszystkim, którzy chcą nauczyć się pierwszej pomocy. Instruktorzy są naprawdę dobrze przygotowani merytorycznie i chętnie odpowiadają na wszystkie pytania. Jeśli chcesz się nauczyć pierwszej pomocy i przy okazji dobrze się bawić, to polecam Ci tą firmę.
Kacper Sędor
Kacper Sędor
2022.03.18
Karolina Data
Karolina Data
2022.03.17
Jovanka
Jovanka
2022.03.03
Grudzień 2021 Kurs bardzo przystępny, dostosowany do moich potrzeb, poprowadzony przez p. Rafała w przemiłej atmosferze:) Jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas! Pozdrawiam:)
Advertisement
Milena M
Milena M
2022.02.02
Mariusz G
Mariusz G
2022.02.02
Karolina J
Karolina J
2022.02.02