Piercinghuset

piercinghuset.dk

Piercinghuset Reviews

Excellent rating
4.6
209 reviews Verified
Piercinghuset
%title%

%offer%

Reviews ( 209 ) 4.6

Sille de Pont Gotfredsen
Sille de Pont Gotfredsen
2024.05.05
Anna Birker
Anna Birker
2024.05.04
Var i dag i piercing huset for at få lavet en migræne piercing, havde min voksne datter med som fik en navle piercing. Pierceren Tobias havde en meget ubehagelig attitude, brugte en del tid på at fortælle om ulækre episoder om andre kunder. Han kommenterede valg af min datters piercing krænkende. Ubehagelig oplevelse, som gør at jeg ikke en anden gang vil vælge piercing huset.
Ariane Thumilaire
Ariane Thumilaire
2024.02.15
Karoline Bechmann
Karoline Bechmann
2024.02.10
Meget ubehagelig oplevelse. Hej idag var min veninde og jeg inde og skulle have en navlepiercing. Vi kommer ind og hende som skal lave piercingen forklare ikke processen til os 15. Årige piger. Hun præsentere ikke sig selv og det medføre til en dårlig oplevelse. Oven i det bliver der stukket forkert så min navlepiercing er helt skæv og min veninde fik et sår på maven fordi hun kom til at snitte hende med en nål.
Reply from Piercinghuset 2024.02.10
Hej Karoline Kan ikke finde nogen i vores system med dit navn idag, vil du skrive til mig på jonas@piercingfabrikken.dk? vil rigtig gerne høre mere om jeres oplevelse Jonas
Janni Duedahl Filstrup
Janni Duedahl Filstrup
2024.02.05
Katrine Risager
Katrine Risager
2024.01.26
Vendte stedet er småt med få sidde pladser, men det var ellers en god oplevelse, med vendelig piercer der gav alle de vigtige informationer til mig om min piercing 😊
ze magalhaes
ze magalhaes
2024.01.24
emmely marie sorensen
emmely marie sorensen
2023.12.08
Guys ik vælg ham der Tobias bro lavede min tunge piercing skæv og han havde en virkelig dårlig attitude😕 men nu har jeg fået den lavet om gratis og den er lige og det var god service👌
Reply from Piercinghuset 2024.01.08
Hej Emmely. Beklager din oplevelse, og er glad for du nu har fået lavet den om hos os og har et resultat du er glad for. De bedste hilsner fra Jonas
Bianca Gundertofte
Bianca Gundertofte
2023.10.18
Efter henholdsvis et og og halvdelent år efter jeg fik lavet piercinger her, går der stadig betændelse i dem. Jeg plejer dem og gør alt jeg fik besked på, men har nu været nødt til at tage ørering ud af både det hul på et år og det på halvandet år, fordi hver 2-3 måned går der betændelse i det og det begynder at bløde. Kan slet ikke få et smykke igennem dem nu, så det var så de penge spildt.👍🏼
Reply from Piercinghuset 2024.01.08
Hej Bianca. Beklager hvis du ikke har været tilfreds. Vi har skrevet sammen på mail og det er, som jeg også skriver der, svært for os at hjælpe med eventuelle problemer, når du ikke kontakter os. En piercing er et åbent sår og kan medføre diverse problemer som vi altid er klar på at hjælpe med. Det er dog svært når du ikke kontakter os:-/ Syntes også det er fair at nævne at dine problemer først startede nogle måneder efter de var lavet, og derfor også kan skyldes ting vi ikke er herre over. En piercing er altid forbundet med risiko for infektion, og det er derfor vigtigt vi høre om eventuelle problemer hurtigst muligt, så vi kan hjælpe med at løse dem. Lige meget hvad, så er vi altid klar til at hjælpe og du er velkommen til at række ud hvis der er noget vi kan hjælpe med.
Ida Johanne Wahl
Ida Johanne Wahl
2023.10.18
Blev piercet af Lærke for 5 dage siden. Hun forklarede rolig alt jeg havde brug for at vide og hjalp mig med at finde den helt rigtige placering og vinkel. Selve piercingen gik hurtigt og smertefrit og den gror nu rigtig fint pga den gode hygiejne. Anbefales :)
Gitte Hansen
Gitte Hansen
2023.10.07
Julie Christensen
Julie Christensen
2023.09.30
Jeg har fået lavet 4 piercinger indtil videre i piercinghuset Odense. Og jeg vil i den grad anbefale stedet og især deres piercer Lærke! Hun er så sød, nærværende, og tager sig god tild til at snakke og få en til at slappe af! Så alle mine stjerner får de og især Lærke. Tak 🌻🥰
sanne isaksson
sanne isaksson
2023.09.13
Dygtig og kompetent medarbejder. Vi kom ind 15 min før tid og fik virkelig god service.
Brian Wisborg
Brian Wisborg
2023.08.16
Jeg troede at smerte var en illusion. Men nej.😱😉 Professionelt arbejde, hyggelige omgivelser og pæne lokaler. Vil til hver en tid gøre det igen.😁
Mia Eckert
Mia Eckert
2023.08.14
Marina Korchma
Marina Korchma
2023.07.22
Rachelle G
Rachelle G
2023.07.11
I would definitely come back here to get another piercing. good thing they are open sunday!😉 Sophie is so kind and she is so gentle she explained to me everything before to start the piercing.
Sarah Timmermann
Sarah Timmermann
2023.06.16
Super flot piercet, god hygiejne og sød personale der informerer om alt man kunne have at spørge om.
Jakob Berantzino
Jakob Berantzino
2023.05.20
Super søde og behjælpelige.... Meget behageligt sted at få sin første piercing
IDIOT SANDWAICH
IDIOT SANDWAICH
2023.03.22
Altid søde, kompetente og imødekommende piercere! Har efter hånden fået lavet mange piercinger hos Piercinghuset, og kan varmt anbefale dem!