Pieczatkinajutro.pl

pieczatkinajutro.pl

Pieczatkinajutro.pl Reviews

Excellent rating
4.9
59 reviews Verified
Pieczatkinajutro.pl
%title%

%offer%

Reviews ( 59 ) 4.9

Fabian Skrzypczak
Fabian Skrzypczak
2024.05.06
Wszystko załatwione mailowo. Pieczatka odebrana po 3 godzinach. Fajna obsługa.
Advertisement
Patrycja Rudkowska
Patrycja Rudkowska
2024.05.06
Realizacja w trybie ekspresowym "na wczoraj". Efekt powalający, brak zastrzeżeń. Ceny dumpingowe. Polecam !
27andrw
27andrw
2024.05.03
Agnieszka Poplawska
Agnieszka Poplawska
2024.05.02
Rewelacyjna obsługa, natychmiastowy projekt, szybka realizacja, wysyłka. Polecam. Nigdy wcześniej nie miałam tak dobrej obsługi.
Aga ta
Aga ta
2024.04.30
Bardzo dobry kontakt oraz szybka wysyłka. Polecam!
Advertisement
Kacper
Kacper
2024.04.30
Polecam
Piotr Jezierski
Piotr Jezierski
2024.04.10
Polecam usługi tej firmy. Wykonanie, doradztwo na wysokim poziomie.
Dzmitry
Dzmitry
2024.04.05
Polecam!
Aneta Wasiuta
Aneta Wasiuta
2024.04.04
Ekspresowa realizacja, i dużo pięknych inspiracji prezentowych na miejscu.
Advertisement
Iza Rokita
Iza Rokita
2024.02.19
Bardzo szybka dostawa wszystko Zgodne z opisem. Polecam
Rafał Janukiewicz
Rafał Janukiewicz
2024.02.19
Szybko sprawnie konkretnie polecam
Saui
Saui
2023.10.13
Szybko i tanio.
Justyna Janicka-Ciesielska
Justyna Janicka-Ciesielska
2023.09.06
Zamawiałam pieczątkę, wszystko poszło bardzo sprawnie, w 24h pieczątka była gotowa do odbioru, polecam!
Advertisement
Agata Łapińska
Agata Łapińska
2023.09.06
Super jakość! Bardzo szybka i miła obsługa :). Firma odznacza się przede wszystkim sprawnym kontaktem z klientem.
Kazimierz Krzewski
Kazimierz Krzewski
2023.08.08
Eliza Szczur
Eliza Szczur
2023.06.21
Świetne miejsce! Profesjonalna i wręcz błyskawiczna obsługa. Świetna atmosfera sprawę załatwiłam w zaledwie 2 minuty. Gorąco polecam!
Patrycja Zając
Patrycja Zając
2023.04.20
Jakość super kontakt również polecam!
Advertisement
Marek Bonowicz
Marek Bonowicz
2023.04.12
Super firma.Szybko i sprawnie realizują zamówienia.Polecam
Daria Klunder
Daria Klunder
2023.04.06
Bardzo miła atmosfera, pełen profesjonalizm , szybkość wykonania nie do podrobienia! Pieczątka od ręki bez ściemy. Jeden z nielicznych punktów gdzie w mgnieniu oka dostaniesz gotowy produkt :) Super!
Andrii R
Andrii R
2023.04.05
Очень быстро и качественно, сделали скидку, молодцы! Лазерная гравировка клавиатуры ноутбука.