Piece of Hay

Piece of Hay Reviews

Good rating
4.1
124 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (124)
w. banan
w. banan
2024.04.09
Mam siatkę od ponad 3 lat i sprawdza się w każdej sytuacji- na padoku, w boksie i w transporcie:) Nic się nie psuje, nie przerywa, nie urywa! Kontakt bezproblemowy- bardzo szybkie odpowiedzi, obsługa klienta na najwyższym poziomie. Bardzo polecam:)
Advertisement
Katarzyna Maria
Katarzyna Maria
2024.04.07
Mon Cza
Mon Cza
2024.04.02
Brak siatki pomimo 2 krotnego zamówienia i wpłacenia środków. Nie polecam. Brak kontaktu mimo pisania wiadomości. Nie polecam i nie zostawię tak tej sprawy!
Katarzyna Mroczkowska
Katarzyna Mroczkowska
2024.03.28
recommends
Siatki i worki bardzo dobrej jakości.
Lea Kow
Lea Kow
2024.03.25
Używamy siatek od sierpnia 2023, jestem z nich bardzo zadowolona, porządnie uszyte z dobrych materiałów, łatwe do załadowania sianem, nie ma śladów przetarć ani na siatkach ani na taśmach i linach a są wieszane na drzewach i słupach. Mogę polecić z czystym sumieniem.
Advertisement
Agnieszka Spirydowicz
Agnieszka Spirydowicz
2024.03.17
Mam od 2 lat jedną siatkę. Bardzo fajna. Ale kontakt i czas oczekiwania tragedia. Jeśli chcecie się cos spytać lub otrzymać siatkę w szybciej niż miesiąc to szukacie gdzieś indziej
Edyta Krawiec
Edyta Krawiec
2024.03.03
Super wytrzymałe siatki na siano, możliwość personalizacji i wyboru wszelakich wersji. Moje konie korzystają z poduchy i worka z tkaniny w boksie oraz jaśka na padoku.
Joanna Szymerska
Joanna Szymerska
2024.01.26
recommends
Polecam z całego serca! Profesjonalne wykonanie, rewelacyjny kontakt i szybka przesyłka. Dodatkowo siatki wykonane są z naprawdę dobrych jakościowo i wytrzymałych materiałów
Katarzyna Olęcka
Katarzyna Olęcka
2024.01.26
recommends
Profesjonalne podejście do klienta, duży wybór wytrzymałych siatek. Polecam ❤️
Advertisement
Zuzanna M
Zuzanna M
2024.01.13
Siatka naprawdę pojemna, przyjemnie się ładuje, bo nie jest na planie koła a kwadratu. Ponadto żywe kolory dodają jej uroku. Najlepszy wybór jak dla mnie!
Sabina Kaźmierczak
Sabina Kaźmierczak
2024.01.11
Serdecznie polecam. Zakupiłam dwie poduchy na siano. Jestem zaskoczona jakością wykonania, są bardzo solidne i co mniej ważne - są bardzo ładne i cieszą oko 😄 sprawiają wrażenie bardzo wytrzymałych. Wysyłka bardzo szybka, na drugi dzień były u mnie, ale dopytałam o siatki dostępne od ręki. Zostały nadane tego samego dnia, za co bardzo dziękuję bo zależało mi na czasie. Dziś złożyłam kolejne zamówienie. Jak dla mnie produkty 10/10.
Sylwia Tarasiuk
Sylwia Tarasiuk
2023.12.21
Szczerze polecam. Od zamówienia do dostawy do domu minęły 2 dni. Produkty bqrdzo dobrej jakości. Szybka komunikacja ze sklepem.
Grażka
Grażka
2023.12.21
Korzystam już kilka lat z siatek na siano wykonanych przez Piece od Hay. Siatki są trwałe i dobrze uszyte. Jest możliwość projektu własnego. Obsługa klienta jest na bardzo wysokim poziomie. Polecam zakupy w tej firmie.
Advertisement
Ola Kaurpińska
Ola Kaurpińska
2023.12.14
Polecam najlepsze siatki niezniszczalne wygodne do pakowania solidnie wykonane kupiłam pierwsze dwie i teraz tylko siatki od nich ! ❣️
Reply from Piece of Hay 2023.12.14
Bardzo dziękuję za przemiłą opinię. Niech wam służą jak najdłużej i zapraszam ponownie :)
sandra szulczynska
sandra szulczynska
2023.12.12
Najlepsze i najtrwalsze siatki na siano. Bardzo polecam!
Reply from Piece of Hay 2023.12.14
Bardzo cieszy mnie ta opinia zwłaszcza od takiej starej ;) klientki! Pozdrawiam gorąco :)
Justyna Dyszlewska-Podyma
Justyna Dyszlewska-Podyma
2023.12.12
Polecam zdecydowanie. Od początku naszej końskiej przygody nasze konie mają po dwie siatki od Piece of Hay. Super uszyte, wytrzymałe. Świetny kontakt ze Sprzedającą oraz sprawna wysyłka za każdym razem 🙂
Reply from Piece of Hay 2023.12.14
Dziękuję za opinię i zawsze zapraszam ponownie! Wszystkie dobrego i dużo zdrówka dla koników :)
Gabriela Kowalska
Gabriela Kowalska
2023.12.11
Jestem bardzo zadowolona z siatki, marzyłam o niej już od dawna a koń mega zadowolony. Wybraliśmy z wypełnionym dnem z materiału wodoodpornego i super się sprawdza bo często kładę w miejsca gdzie jest mokro i wilgotno :) polecam
Reply from Piece of Hay 2023.12.14
Świeny wybór! Moje konie też korzystaja z tych siatek już od lat. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie :)
Advertisement
Majka
Majka
2023.12.03
Super jakość, mamy już 4 w stajni wszystkie są idealne i na padok i w stajni! Najstarsza ma 3/4 lata służy naszym koniom do dziś. Polecam z całego serca ☺️
Reply from Piece of Hay 2023.12.14
Haha 4 lata to kawał czasu jak na siatkę na siano :) zapraszam ponownie jeśli kiedyś będzie potrzeba! Pozdrawiam
Paweł Ściesiński
Paweł Ściesiński
2023.12.01
not recommends
Uwaga oszuści, żałuję że przeczytałem opinie dopiero po zakupie. Zero komunikacji, zero informacji o wysyłce, zero odpowiedzi na email. Nie mają numeru telefonu na który można było by zadzwonić i czegokolwiek się dowiedzieć.
Reply from Piece of Hay 2023.12.01
Panie Pawle, otrzymał Pan odpowiedź na swoje pytanie dotyczące zamówienia. O czasie realizacji został Pan poinformowany podczas składania zamówienia a także w odpowiedzi na Pańskie zapytanie. Proszę uprzejmie o usunięcie powyższego komentarza gdyz "oszustwo" to nie jest zarzut jaki można nam postawić.
Agnieszka Nguyen Ba
Agnieszka Nguyen Ba
2023.11.21
Mam siatki z tej firmy już kilka lat , były użytkowane zarówno w stajni jak i w trudnych warunkach atmosferycznych na zewnątrz i dalej służą moim 🐴. Także na pewno zaopatrze się jeszcze w jakąś siatkę z tej firmy. Polecam!😊
Reply from Piece of Hay 2023.12.14
Zawsze mnie cieszy kiedy słyszę że siatki tak długo u was są :) Bardzo dziękuję za miłą opinię i zapraszam ponownie.