Tony-Photography

Tony-Photography Reviews

Excellent rating
5.0
8 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (8)
Anne Tjeldflåt
Anne Tjeldflåt
2022.09.15
recommends
Tony tok bilder i vårt bryllup den 10.09.22. Anbefaler han på det sterkeste! Utrolig godt forarbeid, man blir godt ivaretatt, kjapp respons, lett å snakke med, kreativ, fin prisklasse og man får mange bilder🤩
Advertisement
Merita Rosland
Merita Rosland
2022.07.04
recommends
Tony tok bilder i vårt bryllup den 01.07.22. anbefaler han på det sterkeste. Kjempe fine bilder å kjempe kjekk person 😊 vi blei storfornøyd med bildene han tokk 🤩
Tove Michelle Solli Rønning
Tove Michelle Solli Rønning
2022.06.29
recommends
Tony tok bilder til vårt bryllup 18.06.22. Han er veldig dyktig og engasjert og gjør alt for at du skal få masse flotte bilder. Han er også veldig hyggelig og du føler du blir godt ivaretatt. Er veldig fornøyd med Tony og vil anbefale på det sterkeste og bruke han som fotograf 😊
Fjellheim Aldenora
Fjellheim Aldenora
2022.04.28
recommends
Fantastisk flink fotograf, Tony tok mange fine konfirmasjons bilder av min datter den 23.04.2022 både i kirke og på Ølberg. Det var mange gode ideer og mange gode tips som var fantastisk ☺️Konfirmanten og familien ble kjempefornøyd, kan virkelig anbefales ☺️👏🏻.
Hanne Elin Stavem
Hanne Elin Stavem
2022.02.18
recommends
Vi giftet oss på Sola Strandhotell og Tony gjorde en glimrende jobb som fotograf og hadde mange gode ideer👍 Superglad for det forarbeidet som var gjort slik at vi fikk en knallgod opplevelse av opplegget han hadde lagt tilrette 😀 I tillegg var det kjempegod oppfølging og rask responstid på å svare på spørsmål. Veldig takknemlig ! Alt i alt, ANBEFALES👍😁❤️ Hanne Elin og Jone Stavem-Selbak
Advertisement
Jeanett Hellestræ Batigov
Jeanett Hellestræ Batigov
2022.02.17
recommends
Vi er super fornøyd med brudebilder levert av selveste Tony!!🤩 Veldig hyggelig og imøtekommende fotograf, som virkelig ønsker å levere bra bilder. Han legger mye tid og energi i forarbeid og inkluderte oss som brudepar underveis i potensielle lokasjoner🌸🌳☀️ Rask levering av ferdig produserte bilder, anbefales på det sterkeste😁
Ann-Helen L. Samland
Ann-Helen L. Samland
2022.02.15
recommends
Fantastisk flink fotograf som tok mange fine konfirmasjons bilder av min datter. Tony kom med mange gode ideer og tips som fungerte kjempebra! Konfirmanten var kjempefornøyd, det er vi foreldre også, samt alle andre som har sett bildene🥰 Kan virkelig anbefales!
Mette H. Strand Matre
Mette H. Strand Matre
2022.02.11
recommends
Da vi giftet oss ønsket vi å ta vare på minnene fra den store dagen og ville ha med oss fotograf. Valget falt på Tony, det har vi ikke angret på. Fra første møtet og til slutt resultat får han terningkast 6. Tony er i tillegg til å være en superdyktig fotograf en herlig, likandes og kjempe positiv kar. Å ha ham med oss i "hælene" den store dagen var knallkjekt! Tony fanget alle store og små øyeblikk og har gitt oss varige minner av ypperste kvalitet. Tusen ❤ takk fra Mette & Bjørn