PhoneLcd

PhoneLcd Reviews

Excellent rating
4.9
82 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (82)
Line
Line
2023.12.20
Fik skiftet min skærm. Til "den dyre/ gode skærm". Min søn fik det samme. Efter to dage, begyndte min skærm at fryse. Det var en søndag, hvor butikken var lukket. Mandag er jeg på arbejde, og kan ikke nå forbi butikken. Tirsdag morgen taber jeg min mobil, og min skærm får en revne (til trods for særligt godt cover og panserglas på). Tirsdag formiddag tager jeg forbi butikken og viser min skærm fryser. Reperatøren fortæller det er fordi den nye skærm ikke er opdateret/synkroniseret. Dette er en fejl fra Phonelcd's side. Dette vedkender Phonelcd sig. Problemet er imidlertid, at de ikke kan gøre det nu, da min nye skærm er gået i stykker. Jeg tilbyder at betale kost-prisen for en ny skærm. Dette bliver afslået med henvisning til at "ejeren bliver meget sur" hvis den ansatte gør det. Jeg beder derefter den ansatte kontakte ejeren og spørge, men dette vil den ansatte heller ikke da "ejeren så bliver meget vred og skælder ud". Jeg har derfor en ubrugelig telefon pga fejl fra Phonelcd's side. Efterfølgende går min egen skærm i løbet af en uge i stykker to andre steder, og min søns nye skærm - som også er en af de dyre med det bedste cover og panserglas på, går også i stykker: Selve glasset er ikke i stykker, men der er "linjer" på den nye skærm. Dette vil Phonelcd heller ikke erkende reklamationsret på. Hurtige til at skifte - vedkender sig intet ansvar for dårlig kvalitet og fejl. Vi brugte 2500 kr på to nye skærme, som efter få dage var ubrugelige.
Reply from PhoneLcd 2023.12.21
Hej Line Tak for anmeldelsen Reklamationsret og forsikring er 2 forskellige sager. Skærmskift har 2 års reklamationsret, det betyder hvis der er funktionsfejl, vil vi dække reparationen under reklamationen, og det kræver at skærmen er intakt. Vi dækker ikke en ødelagt skærm under Reklamationsretten.. Mvh Phonelcd
Advertisement
Daniel Nielsen
Daniel Nielsen
2023.09.21
Super service. 10 ud af 10!!☀️☀️☀️☀️
Magnus Adelsparre
Magnus Adelsparre
2023.09.16
Super god service! Får altid min mobil fikset der og det spiller bare. Kan klart anbefales!
Claus Kamp
Claus Kamp
2023.09.07
ok
SwiftTV
SwiftTV
2023.09.05
Super søde folk i butikken og super god service
Advertisement
Siham Dahish
Siham Dahish
2023.08.22
Super god service
Anna Rehhoff
Anna Rehhoff
2023.08.02
Rigtig god service :-)
Silja Nordberg Evensen
Silja Nordberg Evensen
2023.06.30
Mega lifesaver da jeg kom stresset og skulle bruge en ny skærm akut! Fantastisk service!
Reply from PhoneLcd 2023.07.01
Hej Silja Tak for anmeldelsen Mvh Phonelcd
Vilma Rose Høy Grünbaum
Vilma Rose Høy Grünbaum
2023.06.29
God service
Advertisement
Da Ga
Da Ga
2023.06.09
Sehr freundliches und unkompliziertes Personal. Danke für den guten Tipp mit woanders kaufen und bei euch montieren. Gruß an den Guy der in Stuttgart war von den Mädels aus München.
Reply from PhoneLcd 2023.06.10
Hi Da Ga :) Vielen dank für Ihre Bewertung . Mit freundlichen grüßen Phonelcd
Sali Saax
Sali Saax
2023.05.16
Rigtig god oplevelse, de er rigtig flinke. Og hjælper med at finde frem til det man har brug for 😁
Emilio Ketzel
Emilio Ketzel
2023.04.08
Rigtig fin service og meget kort ventetid
Astrid Smith
Astrid Smith
2023.03.22
God service
Advertisement
Mariana Alina Leonte
Mariana Alina Leonte
2022.12.08
good service 🙂
Tymofii Romanov
Tymofii Romanov
2022.10.18
Very good service !!! I’m very appreciate to this story , and they have a good workers !!! I put 5 / 5 , amazing magazine !!! 😊👏❤️
Anders Jensen
Anders Jensen
2022.10.16
Virkelig god og hurtig service 👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reply from PhoneLcd 2022.10.17
Hej Anders Tak for din anmeldelse :) Mvh Phonelcd
Marw Panoušek
Marw Panoušek
2022.07.12
Good service
Advertisement
Shaunaq Puri
Shaunaq Puri
2022.07.08
Absolute life saver! Fair price and quick service!
Frederik Jensen
Frederik Jensen
2022.07.01
Super service med kvalitet skræm skift og reparation af alle former for mobiler. Jeg ville anbefale denne butik hvis du skal have fikset mm med din mobil.
Astrid Frost Hjuler
Astrid Frost Hjuler
2022.06.29
Tusind tak for fantastisk service!
Reply from PhoneLcd 2022.06.30
Hej Astrid Tak for anmeldelsen :) Mvh Phonelcd