Hurtownia Pszczelarska Barć

Hurtownia Pszczelarska Barć Reviews

Excellent rating
4.7
110 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (110)
Polecam zakup dobrego miodu Zakupiłem 6 słoików miodu. Bardzo smaczny i wszsytko sie zgadza i jakość i obsługa. Bardzo szybka realizacja zamówienia w bardzo przystepnej cenie , super-profesjonalne zapakowany towar. Jestem pod wrażeniem !!!! Bardzo polecam Pozdrawiam, Mariusz Candrowicz
Advertisement
Agnieszka Sawicka
Agnieszka Sawicka
2022.10.19
Izba Lublin
Izba Lublin
2022.10.04
Super miejsce ilość produktów z miodem ogromną.Bardzo miła obsługa.polecam ze względu na możliwość obejrzenia zabytkowych barci
Robert Petri
Robert Petri
2022.09.15
Ciekawe miejsce.... duży wybór miodu :)
Lukasz Sztajner
Lukasz Sztajner
2022.08.23
Syn właściciela jest absolutnie pełen kultury. Firma jak najbardziej w pełni fachowa . Lubicie pszczółki to tylko z firma Barć💪💪💪💪
Advertisement
Sylwia Nowosad
Sylwia Nowosad
2022.08.12
Michał Kaczor
Michał Kaczor
2022.07.31
Jest OK
Grzegorz Słabiak
Grzegorz Słabiak
2022.07.27
Anna Machalska
Anna Machalska
2022.07.25
Syn właścicieli powinien nauczyć się szacunku do innych i kultury :)
Advertisement
Daniel Bryła
Daniel Bryła
2022.07.22
Staszek S
Staszek S
2022.07.13
Obsługa klienta może i miła ale tylko dlatego iż rozmowy są nagrywane lecz na tym kończą się zalety tej hurtownii. Zamówiłem miodarkę której dostarczenie miało trwać maksymalnie do 4 dni roboczych , dzwoniłem by dowiedzieć się o co chodzi ale obsługa natychmiastowo odwracała kota ogonem upewniając mnie że otrzymam ją w terminie. Niestety mija już 6 dzien i jak miodarki nie było tak nie ma , ani razu do mnie nie zadzwonili i tylko zmarnowali mój czas nie polecam nikomu tej hurtownii.
Marek Kwiatkowski
Marek Kwiatkowski
2022.07.06
Obsługa może i miła ale jeśli chodzi o realizację zamówienia to totalne zero. Zakupiłem miodarkę dostępną "od ręki ",miała być u mnie w miniony piątek 1 lipca , dziś jest środa 6 lipiec a miodarki nie dostarczono . Są tylko kłamliwe tłumaczenia że coś poszło nie tak . Totalne krętactwa, lekceważenie klienta.
Kaluchvvgosc ?
Kaluchvvgosc ?
2022.07.01
Świetne, jednakże czegoś mi tu brakuje
Advertisement
jan klucha
jan klucha
2022.06.25
Michal
Michal
2022.06.15
Bardzo dobrze zaopatrzona hurtownia. Miła i rzeczowa obsługa.
Youzefów TV
Youzefów TV
2022.05.18
Michal
Michal
2022.03.15
Advertisement
QUANTI Trans
QUANTI Trans
2022.01.28
Krzysztof Gałka
Krzysztof Gałka
2022.01.26
Emil Paleń
Emil Paleń
2021.12.16
Można zakupić wszystko co niezbędne do prowadzenia pasieki.