Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt.

Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. Értékelések

Kiváló értékelés
4.7
31 vélemény Hitelesített
%title%

%offer%

Értékelések (24)
Zsolt Farkas
Zsolt Farkas
2024.03.06
Már az első telefonos érdeklődésem alatt eldöntöttem, hogy őket fogom választani. Személyesen sem csalódtam, sőt! Vállalkozás indításához szükséges Navos teendőkkel bíztam meg az irodát, tanácsadással egybekötve. Perjés úrtól minden kérdésemre maximálisan korrekt, alapos tájékoztatást kaptam. Hamar összeraktuk a portfólióm, és már vállalkozóként léphettem ki a kapun. Azóta többször is kerestem kérdéseimmel, "ügyintézni" valóval, rendkívül gyorsan megnyugtató válaszokat kaptam. Őszintén ajánlom az irodát, ha valaki gondos, emberi szolgáltatást és hozzáállást szeretne. Köszönöm.
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2024.03.07
Kedves Zsolt! Nagyon szépen köszönjük a pozitív visszajelzést! Örülünk, hogy elégedett volt a szolgáltatásainkkal, és hogy segítségünkkel sikeresen elindította vállalkozását. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, és mindig itt vagyunk, hogy segítsünk, ha további kérdései merülnének fel. Üdvözlettel, a Perjés Könyvelőiroda csapata
Hirdetés
Nikolett Schneider
Nikolett Schneider
2024.02.23
ajánlja
Csak ajánlani tudom a Perjés Könyvelőirodát. Kedvesek és segítőkészek. Mindent jól elmagyaráznak. Korábbi könyvelő hibáit kijavították.
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2024.02.25
Kedves Nikolett! Köszönjük szépen a pozitív visszajelzést. Nagy öröm számunkra, hogy elégedett a munkánkkal. Bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk bizalmára. Üdvözlettel:Perjés Könyvelőiroda
László Blénesi
László Blénesi
2024.02.06
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2024.02.07
Kedves László! Örömmel láttuk, hogy elégedett szolgáltatásunkkal. Köszönjük a visszajelzést és továbbra is számítunk bizalmára. Üdvözlettel, Perjés Könyvelőiroda
Kiváló, megbízható szolgáltatás Újpesten, nem csak újpestieknek. A Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. kiváló munkát végez, jó szívvel ajánlanám a szolgáltatásait minden vállalkozónak. A vállalkozás méretétől teljesen függetlenül segítenek mindenben és válaszolnak minden felmerülő kérdésre. A kommunikáció és a tájékoztatás is nagyon jó.
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2024.02.07
Kedves Szilvia! Nagyon örülünk, hogy elégedett a szolgáltatásainkkal és köszönjük a pozitív visszajelzést! Mindig igyekszünk a legjobb tudásunkkal segíteni ügyfeleinket. Üdvözlettel: Perjés Könyvelőiroda
Attila Rivnyak
Attila Rivnyak
2024.02.05
Nagyon korrekt, segítőkész , mindenben naprakész információval segíti a cég lehető leghatékonyabb adózását.
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2024.02.06
Kedves Attila! Öröm számunkra, hogy megelégedettségével bennünket tisztel. Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleinket a lehető legjobban segítsük. Köszönjük a pozitív visszajelzését! Üdvözlettel, Perjés Könyvelőiroda
Hirdetés
Ágica Masszőr
Ágica Masszőr
2024.02.04
Maximálisan elégedett vagyok,oly annyira,hogy soha nem álna modósítanom,mert nagyon Szeretem a Perjés könyvelő irodát!
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2024.02.05
Kedves Ágnes! Nagyon szépen köszönjük értékelését és kedves szavait a Perjés Könyvelőiroda kapcsán! Örömünkre szolgál és nagyra értékeljük, hogy kifejezte elégedettségét. Ha bármilyen további kérdése vagy igénye lenne, állunk rendelkezésére. Köszönjük, hogy velünk könyveltet! Üdvözlettel, A Perjés Könyvelőiroda csapata
Roland Timm
Roland Timm
2024.02.04
Profi csapat, csak ajánlani tudom! Nagyon elégedett vagyok!
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2024.02.05
Kedves Értékes Ügyfelünk! Nagy öröm számunkra, hogy Ön elégedett a szolgáltatásainkkal. Köszönjük a pozitív visszajelzést és a bizalmat, amit irántunk tanúsít. Amennyiben bármilyen további segítségre vagy információra lenne szüksége, állunk rendelkezésére. Köszönjük, hogy velünk dolgozik, és további sikereket kívánunk Önnek! Tisztelettel: Perjés Könyvelőiroda csapata.
Sándorné Kovács
Sándorné Kovács
2024.02.04
Mindig segítőkész, tökéletesen elégedett vagyok a munkájával! Üdv.
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2024.02.05
Kedves Kovács Sándorné! Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elégedett a szolgáltatásainkkal, és köszönjük a pozitív visszajelzést! Amennyiben további kérdése vagy igénye lenne, állunk rendelkezésére. Köszönjük, hogy velünk dolgozik, és további jó együttműködést kívánunk Önnek! Üdvözlettel: A Perjés Könyvelőiroda csapata
Andriana Paulino
Andriana Paulino
2023.07.04
ajánlja
If you looking for a Good FOREX GUIDE and a good COACHING MENTOR, I would recommend you invest and trade with Tricia D. Ramirez, She is one of few best people I know, she has been coaching me on how to go about my investment and have earning wonderfully, I would recommend you do investment with her... Facebook: https://www.facebook.com/Triciadramirez https://t.me/triciadramirez
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2024.02.05
Dear Andriana, thank you for your wonderful review! We're thrilled to hear that Tricia D. Ramirez has been an exceptional mentor to you. Keep prospering on your investment journey with us!
Hirdetés
Udoka Onwudi
Udoka Onwudi
2022.11.25
ajánlja
I thought i was going to end up in shame and disgrace why because I was seriously warned by friends who told me not to get involve in Bitcoin investment due to their past experience but I told them my case is different because I was so desperate to make money not until I saw a post on how a man made huge investment profits from Mrs Debra Gary I build up some trust and believe and I contacted her and truly everything start working fine for me. I specially give all thanks to Mrs Debra Gary for being a blessing to my life. contact her via Email: Email:.debragary777@gmail.com WhatsApp..:+12522852775
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2024.02.05
Dear Udoka, we're thrilled to hear about your positive experience. Thank you for your trust in us. We appreciate your feedback and we'll surely continue to strive for excellence.
István Müller
István Müller
2021.07.19
Most adtam a megbízást, így csak az a első benyomások amik szimpatikusak nekem.
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2021.07.19
Köszönjük megtisztelő véleményét, igyekszünk megfelelni ügyfeleink igényeinek.
Mihály Tibor Perjés
Mihály Tibor Perjés
2021.02.28
Minden, mindig egy helyen :)
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2021.02.28
Köszönjük.
Ferencné Pacsai
Ferencné Pacsai
2020.08.07
Pontosak, megbízhatók, figyelmüket nem kerüli el semmi. Ha nem értek valamit, segítőkészen, érthetően elmagyarázzák. Bármikor fordulhatok hozzájuk, telefonon vagy személyesen. Mindig mindenről időben tájékoztatnak. Áraik korrektek, és megfizethetőek.
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2021.02.22
Köszönjük szépen!
Hirdetés
Péter Horváth
Péter Horváth
2020.08.02
Ismerősöm olyan problémáját is megoldotta,melyet saját könyvelője nem tudott! Azóta is áradozik ,hogy nekem milyen jó könyvelőm van!Horváth dr.
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2021.02.22
Köszönjük, próbálkozunk megfelelni az ügyfeleink elvárásainak.
Ádám Mohácsik
Ádám Mohácsik
2020.07.31
ajánlja
Kedvesek ami úgy gondolom a mai rohanó világban példa értékű , gyorsak, precízek mind emellett szakmailag is profik ! Csak ajánlani tudom !
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2020.08.05
Köszönjük, próbálunk megfelelni kedves Ügyfeleinknek.
Mary T
Mary T
2020.07.30
Korrekt árak, minőségi szolgáltatás, kiterjedt kapcsolatrendszer. Eddig még minden problémámra találtunk megoldást . Csak ajánlani tudom, közel 10 éve vagyok az ügyfelük.
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2021.02.22
Köszönjük szépen, remélem legalább még 10 évig nem változik a véleménye!
Ágnes Horváth
Ágnes Horváth
2020.07.30
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2021.02.22
Köszönjük a kiváló értékelést!
Hirdetés
Sándor Istenes
Sándor Istenes
2019.10.21
ajánlja
Nav, nekem pénzt visszaadni soha!! De mióta Perjés Úr a könyvelőm ez már nem probléma!!! Olyan mint az égi manna!🎊🥇💰😉
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2019.10.21
Hálás köszönetünk Sándor Istenes Úr (de nem csak az én érdemem, ez csapatmunka)!
Vitó Zsombor Ciprián
Vitó Zsombor Ciprián
2018.02.22
ajánlja
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2024.03.09
Kedves Zsombor! Nagyon örülünk, hogy elégedett a szolgáltatásunkkal. Köszönjük a 5 csillagos értékelést! Amennyiben bármilyen kérdése lenne a jövőben, állok rendelkezésére. Üdvözlettel, A cég csapata
Gyula Földi (gyógytornász)
Gyula Földi (gyógytornász)
2018.01.24
Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. válasza 2021.02.22
Köszönjük a kiváló értékelést!