perfect You Reviews

perfect You Reviews

4.1

Good - based on 202 reviews

perfectyou.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (202)
Sandra
Sandra
2021-06-29
Vandaag een microdermabrasie behandeling gehad voor het eerst. De dame vertelde precies wat ze ging doen. Fijne behandeling ..top..ik zie meteen resultaat..en fijne sfeer. Dankjewel.
Advertisement
Marielle Hulleman
Marielle Hulleman
2021-06-21
Goed geholpen zowel voor als tijdens en na de behandeling, vriendelijke mevrouw, die me heeft geholpen. leggen je stapsgewijs uit wat ze gaan doen.
Anne van Weenen
Anne van Weenen
2021-05-20
Een compliment aan de dame die mij heeft geholpen. Ze legde alles super goed uit en was erg vriendelijk! Zeker een aanrader! Nu de eerste keer de behandeling gehad en nog 2 x te gaan!
Gonnie Melgers
Gonnie Melgers
2021-05-20
Moeilijk te vinden en vond het niet echt een kliniek, weet niet echt wat ik er van moet vinden. Dame was vriendelijk, zij krijgt 5 sterren maar de rest was matig
Marcella Shopping
Marcella Shopping
2021-05-19
Advertisement
Dennis Vogels
Dennis Vogels
2021-05-19
Fatima El Houfi
Fatima El Houfi
2021-05-19
natasja meeuwis
natasja meeuwis
2021-05-19
Zeer fijne ervaring, aardige mevrouw, voelde me op mijn gemak. Zeker voor herhaling en een aanrader!
Jayden Titahena
Jayden Titahena
2021-05-19
Advertisement
Josje
Josje
2021-05-19
Netje Snijders, ben jij ook een slachtoffer . Hoe onprofesioneel als je al kijkt hoe de eigenaar reageert. Mensen niet naar toe gaan. De reviews kloppen echt.
Game Boss
Game Boss
2021-05-19
Bozena Ziolkowska
Bozena Ziolkowska
2021-05-19
Netje Snijders
Netje Snijders
2021-05-07
Er klopt niets van en je word in de maling genomen ik had eerst ook gelezen na de reviews en leesde ind al slechte dingen maar omdat perfeckt you erop reageerde gelovde ik hun ik en mn zoon hebben beiden een oogcorrectie laten doen boven en onder plexr het is juist veel erger geworden ik had ze hier al op aangesproken via app in eindboven brigitte heten die vrouw ze zou het eigelijk over doen moest ik 6a8 weken wachten maar ik laat hun niet meer aan mn oogen ik en mn zoon zn er helaas slechter aan toe gekomen steeds moe rode kringen om onze oogen en gezicht heel erg gevoelig nu ik ze hier weer op aan sprak werd me verzocht om via het hoofdkantoor contackt te zoeken oplichters zn het dat heb ik gedaan kom geen stap verder ermee maar heb vandaag een advocaat gesproken en ga hier mee verder alle kosten voor hun heb voor en na fotos heb de app gesprekken nog v Brigitte dit moet niet kunne mensen ga na een echte kliniek waar een echte dokter is en zorg voor voor en na fotos ik raad jullie deze kliniek af uit eindelijk ben je slechter af dan voor je ging??en hoop geld weg maar ik ga hier verder mee heb een goede advocaat ?wie heeft nog meer slechte ervaringen met deze kliniek meld jullie en begin ook een zaak dit moet niet kunne oplichters ps weet niet hoe ik op hun reactie kan reageren maar jullie zetten dat overal bij dat de reviews niet kloppen grappig van jullie en dat jullie ineens zogenaamd niet weten wie wij zn ten eerste staat mn naam erbij ten tweede heb ik van te voren het proberen op te lossen via app met brigitte v eindhoven maar geen probleem dat van mij word wel opgelost en zal de mensen zeker op de hoogte blijven houden v het verloop ?wie nog meer zo behandeld door dit oplichters bedrijf meld jullie en over failliet gesproken dat raken jullie zeker niet door met iedereen zo om te gaan?
Advertisement
Mila Heeman
Mila Heeman
2021-04-17
Vet bevriezen met cryolipolaser werkt niet!!! 3 behandelingen gehad van 40 min, maar ik ben geen mm kwijtgeraakt. Ik ben normaal van gewicht BMI van 22, ik sport dagelijks, drink veel water per dag - dus ik voldoe aan alle eisen voor cryotherapy, maar het werkt niet. Ik wou een beetje plaatselijk vet aan de binnenkant van mijn knieën en op mijn dijen kwijt, maar helaas. Verder is de dame heel vriendelijk, probeert je op je gemak te stellen, maar met argumenten van " we doen dit 11 jaar en het werkt echt" schiet ik niet op. Jammer. Ik had groupon deal voor 120 euro, maar ik heb ze voor niets spedeerd.
Josephine Muller
Josephine Muller
2021-02-12
Stuur je een mail, totaal geen reactie.
Marjo Bruijnzeel
Marjo Bruijnzeel
2021-01-23
Dini van Es
Dini van Es
2021-01-22
Advertisement
Soraya Korthout
Soraya Korthout
2021-01-21
Abdelhak C
Abdelhak C
2021-01-21
Denise Hilbink
Denise Hilbink
2021-01-21
Zeer vriendelijk