Penzion Pri Mlyne

Penzion Pri Mlyne Reviews

Excellent rating
4.6
220 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (220)
Anton Motyka
Anton Motyka
2024.04.02
Strávili sme v penzióne iba jednu noc. Izby boli perfektné, chýbala mi ale možnosť zamknutia sa, boli sme na izbe č. 1 a nebol tam kľúč. Obsluha príjemná, strážené parkovisko je veľkým plusom. Pekné prostredie v okolí.
Location
Rooms
Service
Advertisement
maroš Sedlak
maroš Sedlak
2024.03.22
Trip type
Business
Friends
Location
Rooms
Service
Ľubomír Kráľ
Ľubomír Kráľ
2024.03.12
Trip type
Business
Solo
Location
Rooms
Service
Johann Hoff
Johann Hoff
2024.03.11
Nahe Zentrum
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Roman Bujný
Roman Bujný
2024.02.15
Advertisement
Pavel Sarman
Pavel Sarman
2023.12.21
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Regeena
Regeena
2023.12.15
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Simon Simonů
Simon Simonů
2023.11.08
Mariola Zagalska
Mariola Zagalska
2023.09.29
Location
Rooms
Service
Advertisement
Viliam Kudlej
Viliam Kudlej
2023.09.28
Izby krásne a čisté, ich štýl sa mi veľmi páčil! Personál bol veľmi milý, pri raňajkách sa obsluha uisťovala, či mi z ponuky niečo nechýba :) Čo ma ale mrzí, je, že penzión nedokáže zabezpečiť dodržiavanie nočného kľudu a prevenciu výtržníctva - recepcia funguje len do 20:00. O 22:30 som sa zobudil, keď do vedľajších izieb prišli (pravdepodobne aj opití) ďalší hostia, kričali na seba cez zavreté dvere medzi izbami, dupotali, búchali, nadávali a TV (alebo tablet / mobil ?) z vedľajšej izby mi zabezpečil 1.5 hodiny počúvania nadávania na rôzne politické strany, dokiaľ okolo polnoci s hlukom nešli spať. O 5:30 sa na nejakú hodinku všetko zopakovalo (tentokrát bez TV), takže som sa takmer vôbec nevyspal a nakoľko ma čakala dlhá niekoľkohodinová cesta autom, opustil som penzión aj s menšími obavami. Dojem z izieb a personálu však prevážil a celkovo hodnotím pobyt pozitívne :)
Location
Rooms
Service
Pavel Kubicek
Pavel Kubicek
2023.09.26
Michal Iždinský
Michal Iždinský
2023.09.25
Location
Rooms
Service
Anna Naďová
Anna Naďová
2023.09.19
Veľmi dobrý hotel, pekne zrekonštruovaný, pekná izba, dobre matrace. Raňajky vyhovujúce. Veľmi dobrý pomer ceny a kvality.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Jozef Grajciar
Jozef Grajciar
2023.08.24
Prebudovaná zrúcanina mlynskej budovy. Neskutočný pocit nostalgie. Priznané staré nosné drevené trámy v stenách, miesto rohových líšt sú laná. Spojené prvky pôvodnej stavby a nového štýlu ubytovania. Vrelo odporúčam!!! Ďakujem môjmu šéfovy Peťovi,že mi dohodil toto ubytovanie.😁🤗
Location
Rooms
Service
Natanael Měcháček
Natanael Měcháček
2023.08.22
Naprosto velké překvapení ubytování. Obsluha milá, pokoje velké a nábytek z masivu. Postel pohodlná, wi-fi silné a funkční. Lokalita trochu z ruky, ale s tím se počítá. Abych nezapomněl, veřejná sdílená kuchyňka byla plně vybavena. To je velký nadstandard.
Location
Rooms
Service
Jerguš Kováčik
Jerguš Kováčik
2023.08.05
Michael Bardoň
Michael Bardoň
2023.07.29
Výborný penzión, úžasný personál, parádne ceny.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Advertisement
Alexander
Alexander
2023.07.19
Location
Rooms
Service
Jana Magurova
Jana Magurova
2023.07.09
Location
Rooms
Service
Alex Botka
Alex Botka
2023.06.17
Trip type
Solo
Location
Rooms
Service