PEC Elektro Sandefjord Reviews

PEC Elektro Sandefjord Reviews

4.4

Good - based on 77 reviews

pec.no
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (77)
roy larsen
roy larsen
2024-01-11
Kontaktet dette firma på nett men dem gidder ikke en gang og svare på hendvendelsen.. kanskje jobben var for liten for dem.. selv om det tar bare noen sekunder og svare kunden.. dårlig service.
Tom Kristen Hansen
Tom Kristen Hansen
2023-12-23
Vi har benyttet Nilsen Elektro AS som underleverandør til T&T Bygg AS for å renovere et bad, som stod ferdig nå i Desember 2023. Utrolig fornøyd med hvordan Nilsen Elektro har levert arbeidet. Håndtverkere som har utført jobben har vært profesjonelle, hyggelig å ha med å gjøre, og levert etter avtale. Anbefaler Nilsen Elektro AS på det sterkeste!
Gaute Røise Samuelsen
Gaute Røise Samuelsen
2023-11-23
Kan anbefales på det varmeste til varmepumpe installering ;) Hyggelige installatører og pent slutt-resultat. Godt ivaretatt og fornøyd kunde :)
Vibecke
Vibecke
2023-10-21
Pec Revetal er det jeg bruker. Og de er rett og slett fantastiske. Profesjonelle, hyggelige, kommer raskt når man trenger dem, og så har de humor i tillegg. ❤️
Mehmet Sait Budak
Mehmet Sait Budak
2023-10-20
Walter Wold
Walter Wold
2023-10-12
Elektrikker som har vært med på total renovering av boligen. Det har vært et meget godt samarbeid og er utrolig fornøyd med sluttresultatet. Anbefales!
Tobias Soler
Tobias Soler
2023-10-04
De svarer ikke på henvendelser. Kanskje de ikke har lyst til å tjene penger. Sendt forespørsel om lader til elbilen, ingen svar. Sendt forespørsel om tilbud på å koble hele stuen om, pluss spotter i taket. Ingen svar. Dropper PEC fremover.
Reply from PEC Elektro Sandefjord 2023-10-04
Hei Tobias! Vi beklager at vi ikke har respondert på e-posten som du sendte oss på fredag. Det har vært uvanlig stor pågang her på huset, og vi jobber alt det vi kan for å respondere på alle våre henvendelser. Vi tar kontakt med deg i morgen for å gi deg et tilbud og fikse opp i dette. Høres det bra ut? Vennlig hilsen, Ole - Daglig leder i PEC Elektro Tønsberg
Philip Huynh
Philip Huynh
2023-09-24
Magnus Eilertsen
Magnus Eilertsen
2023-09-20
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Fikk installert varmepumpe og opplegg til elbillader. Rask og hyggelig respons, dukket opp til avtalt tid og gjorde veldig fint håndverk! Vi er kjempefornøyd!
Inger Elisabeth Dalland
Inger Elisabeth Dalland
2023-09-11
Veldig serviceinnstilt, hyggelige installatører, raske og effektive. Anbefales.
Elin Holtedahl
Elin Holtedahl
2023-04-25
Critical
Professionalism
Hentet inn tilbud fra flere, fra PEC kom ett hinsides prisoverslag, uten spesifisering, hadde de sagt de ikke hadde hatt tid til en jobb så hadde det vært greit. Men når du kommer på befaring og avventer nesten en uke med å sende ut prisoverslag for så å prise det langt over normalen, så fremstår bedriften useriøs.
Olo Zrebinski
Olo Zrebinski
2023-04-19
Positive
Professionalism
fam Gjersøe
fam Gjersøe
2023-03-18
fam Gjersøe
fam Gjersøe
2023-02-24
Peter Paul Araneta
Peter Paul Araneta
2023-02-10
magnitocool
magnitocool
2023-02-03
Sindre Holm
Sindre Holm
2023-02-02
Superfornøyd! Flinke, hjelpsomme og opptatt av god service!
Thomas Hall
Thomas Hall
2022-12-23
Critical
Professionalism
Value
Gi prosjektet ditt til noen andre. Selve arbeidet var fint utført. Men, utsendte faktura var ikke i henhold til informasjonen gitt i forkant. Få konkret tilbud før arbeidet utføres og pass på at samtlige priselementer er opplyst.
E S
E S
2022-12-16
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Har totalrenovert leilighet og er veldig fornøyd med dette firmaet. Hyggelige og dyktige fagfolk, punktlige og pålitelige og utrolig bra kommunikasjon gjennom hele prosessen. Dessuten har de veldig bra samarbeidspartnere (Pec, Bjørvik) Kan anbefales til alle i Sandefjord. Hilde og Espen, Åsane terrasse
Andreas Helland
Andreas Helland
2022-11-12
Positive
Professionalism
Quality
Value
Bra utført jobb til en bra pris, veldig fornøyd med resultatet