PCmaat

pcmaat.nl

PCmaat Reviews

Excellent rating
4.9
38 reviews Verified
PCmaat
%title%

%offer%

Reviews ( 38 ) 4.9

Arnaudinator Ver
Arnaudinator Ver
2024.05.07
10/10 voor de klantvriendelijkheid, 10/10 voor de service! Er was duidelijkheid, er was communicatie, en er was een zeer verwelkomend gevoel naar vragen en request. Ik vroeg om een beest te maken van een pc, ze gaven me een monster! Zeer tevreden💯
Reply from PCmaat 2024.05.07
Bedankt voor je mooie review en geweldige opdracht!
Advertisement
lendrey henriques
lendrey henriques
2024.05.05
Ik bracht mijn gaming pc om te checken waarom die niet aanging ik bracht hem naar hier en mijn pc was de zelfde dag nog klaar en hij doet het perfect zeker een aanrader👍🏽
Reply from PCmaat 2024.05.07
Bedankt voor de mooie review!
Lilyan Saimeh
Lilyan Saimeh
2024.04.25
Hele snelle en fijne service!!
Niels Dhaese
Niels Dhaese
2024.04.16
Professionele service met goede prijzen
Ravi Burgers
Ravi Burgers
2024.04.03
Hele goede service en snelle reactie. Ik had de computer binnen een paar dagen al binnen. Medewerkers zijn erg aardig.
Reply from PCmaat 2024.04.03
Dankjewel Ravi! Veel plezier met je nieuwe gamepc!
Advertisement
Sushi Fpv
Sushi Fpv
2024.03.29
Zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan door Omid. Heeft mijn gamelaptop in mum van tijd weer tot leven gebracht en werkt weer als nieuw! Helder en transparant over wat er moest gebeuren!
Reply from PCmaat 2024.03.29
Dankjewel voor de mooie review, veel plezier met je vernieuwde gamelaptop!
Ismael Hassan
Ismael Hassan
2024.03.07
Mij cpu was 1 rond de 90 ik heb hem daar heen gebracht en eindstand is mij cpu nu 39 en het was best goedkoop
Paula Rydzicki
Paula Rydzicki
2024.03.05
Fast, great English and super nice to internationals. I really recommend this place.
Kinda
Kinda
2024.02.21
Goed geholpen, professioneel en al mijn vragen beantwoord. Zeker een aanrader om hier te gaan als je problemen hebt met je systeem
Advertisement
renee V
renee V
2024.02.20
Gewoon top service! Ook na de reparatie inzet getoond totdat hetgeen werkte hoe ik het wou gebruiken.
Nynke Deram
Nynke Deram
2024.02.19
Xx_GhostShots_xX
Xx_GhostShots_xX
2024.02.17
Goede zaak vriendelijk genoeg voorraad hebben echt wel verstand ervan zeker een aanrader
sabine aldenhoven
sabine aldenhoven
2024.01.06
Heel goede kundige service. Geen hoofdprijzen. Fijn dat er zo'n zaakje in de buurt zit.
Advertisement
Maarten Waiboer
Maarten Waiboer
2024.01.05
Beste service snel gefixt 💪
Maas Wijdeveld
Maas Wijdeveld
2023.12.21
Hele goede service helpt goed met mee denken en reageert snel
Emiel Koene
Emiel Koene
2023.12.13
Zeer behulpzame, professionele mensen. Fantastische service!
Sabrina
Sabrina
2023.12.07
Heeft me goed geholpen met mijn laptop
Advertisement
Christina Bazán y Kapteijns
Christina Bazán y Kapteijns
2023.12.04
Omid heeft een super gave gaming pc gebouwd voor onze zoon. Ik heb nog nooit zo'n mooie pc gezien. Goede specs ook en muisstil door de waterkoeling. Goed advies gekregen waarbij Omid 3 configuraties heeft voorgesteld om uit te kiezen. Het resultaat is top, maar ook de weg ernaar toe was fijn om goed advies te krijgen. Onze zoon is in de 7e hemel. Warm aanbevolen!
Reply from PCmaat 2023.12.04
Bedankt voor de mooie review en de fantastische opdracht!
Joshua “Chux1” Davies
Joshua “Chux1” Davies
2023.11.30
mijn pc was stuk, na 2 dagen was hij helemaal in top vorm met ook nog improvements in de fps!
flori _s
flori _s
2023.11.01
CPU zelf vervangen helaas geen verstand van en mijn pc ging niet meer aan. Mijn pc afgeleverd in de winkel binnen een dag was hij gemaakt en was die helemaal schoon alles zag er netjes uit en vriendelijk personeel. Voor elke stap/ingreep wordt er netjes contact opgenomen en vertellen ze van te voren wat ze gaan doen en hoe veel het kost. Als ik nog een keer problemen heb met me pc ga ik zeker terug.