PC Hulp Gemert

PC Hulp Gemert Reviews

Good rating
3.6
42 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (42)
Burglar
Burglar
2021.11.20
Advertisement
Jan Vlemmings
Jan Vlemmings
2021.10.31
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Paul Kuppens
Paul Kuppens
2021.10.30
Zeer goed
emro autostore
emro autostore
2021.09.21
Gerry Klokgieters
Gerry Klokgieters
2021.08.29
Positive
Professionalism
Quality
Het perfect bedrijf komt afspraken na kan je zeker contact opnemen is gewoon goed
Advertisement
Marijke Rooijackers
Marijke Rooijackers
2021.08.24
Positive
Professionalism
Rene Michels
Rene Michels
2021.08.18
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Mijn ervaring met PC Hulp Gemert is een goede service en shper helpvol. Komt afspraak netjes na, en zelfs de nazorg is sper. Een echte aanrader!
Reply from PC Hulp Gemert 2021.08.18
Bedankt voor je review. Wij blijven ons best doen je zo goed mogelijk te helpen.
Hans van den Berg
Hans van den Berg
2021.08.11
Positive
Professionalism
PC Hulp Gemert is een begrip in Gemert en omstreken. Jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in het oplossen van alle PC problemen. Je wordt altijd vriendelijk en correct geholpen. Oftewel een aanrader bij het oplossen van PC / Laptop problemen.
Reply from PC Hulp Gemert 2021.08.11
Dank je voor het vertrouwen en je leuke review.
Natsja Mulder
Natsja Mulder
2021.07.25
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Mijn computer van HP deed helemaal niets meer. Nadat ik PC Hulp Gemert om raad vroeg, kon ik al snel bij hen terecht. Helaas was de harde schijf defect en ze hebben bij PC hulp Gemert een nieuwe erin gezet, zo een SSD, hierna werkte mijn computer weer goed en snel! Ik ben heel vriendelijk en perfect geholpen. Echt een aanrader!
Advertisement
Arjan Jeurgens
Arjan Jeurgens
2021.07.24
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Snelle reactie op je aanvraag via de mail, geeft duidelijk aan wat hij gaat doen bij een reparatie, en wat de mogelijke risico's zijn. Prettige no nonsens benadering, en in mijn geval klaar terwijl u wacht. Kortom zeer tevreden!
DataScience
DataScience
2020.08.13
Critical
Professionalism
Hele slechte ervaringen; maakte zelfs iets kapot aan mijn bij de reperatie aan een andere issue, en ontkende later dat hij het had gedaan. Geen zaken doen met deze oplichter, en deze man heeft ook een lesje in marketing nodig (het heet 'lifetime customer value').
sjoerdjeej
sjoerdjeej
2020.06.29
In mijn laptop zat geen leven meer in. Daarom gebeld met PC-hulp Gemert. Afgesproken dat de laptop zou worden onderzocht. Verder afgesproken dat als de laptop gerepareerd kon worden, er een offerte zou worden opgegeven voor de reparatiekosten. Als geen reparatie mogelijk zou zijn, zouden er geen kosten aan het onderzoek verbonden zijn. Reparatie bleek niet mogelijk volgens PC-hulp Gemert. Ik wilde de laptop weer ophalen. Dat kon, echter niet voordat ik € 45 had overgemaakt. Dit was niet volgens de afspraak die ik had gemaakt en waarover geen misverstand kon bestaan. Er werd verwezen naar de website. Daar bleek een bedrag genoemd te worden van €30 voor onderzoekskosten (inmiddels is dit verhoogd naar € 45). Helaas dus, er moest € 45 overgemaakt worden voordat de laptop weer beschikbaar werd gesteld. Ik voelde me belazerd. PC-hulp Gemert hield zich niet aan de afspraak. Het bedrag dat ik moest betalen bedroeg ook nog eens meer dan dat de website (gisteren) aangaf. Inmiddels heeft een ict-student naar mijn pc gekeken en ..... hij is gerepareerd (binnen een half uur). Daarom geef ik graag een waarschuwing af: ben voorzichtig! Vanwege het niet houden aan afspraken en mijn ernstige twijfels omtrent de kwaliteit die PC-hulp Gemert biedt, raad ik PC-hulp Gemert af. beste mensen u kunt toch wel zien dat alle 5 Ster beoordelingen van nep account afkomen..
Josefien Van Wijk
Josefien Van Wijk
2020.06.02
Critical
Professionalism
Responsiveness
Advertisement
Montecore Attack
Montecore Attack
2020.05.26
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Mijn computer was erg traag. Dat kwam door de vele apps die ik gedownload had. Ik had veel te veel geïnstalleerd. PC Hulp Gemert heeft mijn computer weer sneller gemaakt. Ook gaven ze me advies over het voorkomen van spam en het binnenhalen van eventuele virussen, malware en phishing. Wat een top service! Een echte aanrader!
Jeroen van Zandbergen
Jeroen van Zandbergen
2020.05.22
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Elk jaar ga ik terug om mijn (dure) laptop te laten voorzien van een volledige onderhoudsbeurt, een APK wat hun noemen. De service van PC Hulp Gemert is gewoonweg goed, en meestal kunnen ze alles binnen 1 dag oplossen, vaak nog dezelfde dag zoals bij mij het geval was. Al met al ben ik super tevreden en kan ik niets anders dan het zeer aanbevelen.
nvt nvt
nvt nvt
2020.05.21
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Ik heb al meerdere keren gebruik gemaakt van de gedegen kennis, kunde en professionaliteit van PC Hulp Gemert, waardoor o.a. een laptop gered is van de ondergang. Daarnaast geven ze eerlijk aan als iets niet te repareren valt of niet de moeite waard is. Al met al ben ik super tevreden en kan ik niets anders dan het zeer aanbevelen.
Alejandro Garrido Alvarez
Alejandro Garrido Alvarez
2020.04.08
geen zaken doen met deze man, rekent extreem hoge kosten alleen voor het ''na kijken'' van de computer ook zegt hij dat er van alles mis is en dat de computer niets meer waart is.
Advertisement
tomtompson
tomtompson
2020.04.08
Geen zaken doen met deze man, de eigenaar beweert dat alles kapot is en vraagt hier om extreem hoge kosten voor
gamenzonder vingers
gamenzonder vingers
2020.04.08
Oplichter geen taken Mee doen
Marieke van Lankveld
Marieke van Lankveld
2019.12.07
Helaas geen goede ervaring. Extra geheugen besteld en in voren betaald. Vaak gebeld en gemaild waar mijn product blijft. Maar nooit meer iets terug gehoord. Hier ga ik nooit meer naar toe.