Studio u Doroty Manicure

paznokcie-doroty.pl

Studio u Doroty Manicure Opinie

Opinie Dobrze
4.4
73 opinii Zweryfikowany
Studio u Doroty Manicure
%title%

%offer%

Opinie ( 73 ) 4.4

Marta Krajewska
Marta Krajewska
2024.05.16
Polecam serdecznie Studio u Doroty,korzystam zarówno z fryzjera p. Agnieszki jak i z manicure u p. Doroty.Jestem zawsze bardzo zadowolona z efektów ich pracy.
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2024.05.16
Bardzo dziękujemy za Twoją serdeczną rekomendację! To dla nas ogromna przyjemność słyszeć, że jesteś zadowolona z naszych usług. Zarówno manicure, jak i fryzjerstwo, są dla nas pasją, dlatego zawsze staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze efekty. Cieszymy się, że nasz zespół, w skład którego wchodzą Pani Agnieszka i Pani Dorota, spełnia Twoje oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i możliwość obsługiwanie Cię w Studio u Doroty. Czekamy na kolejne wizyty i dalsze wspólne doświadczenia!
Reklama
Marta Sawicka
Marta Sawicka
2024.05.15
Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do klientów. W ofercie także możliwość wykonania hybrydowych mani/pedi dla alergików. Natomiast zabieg contour sculpt w połączeniu z treningami zmniejsza widocznie ilość skórki pomarańczowej w danej okolicy.
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2024.05.16
Dziękujemy za piękne słowa! Cieszymy się, że nasze profesjonalne podejście i indywidualna opieka przypadły Ci do gustu. Staramy się zawsze dostosować nasze usługi do potrzeb każdego klienta, dlatego zawsze dbamy o ofertę dostosowaną także dla alergików, oferując możliwość wykonania hybrydowych manicure i pedicure. Co więcej, jesteśmy zachwyceni, że dostrzegasz efektywność zabiegu Contour Sculpt w redukcji cellulitu. Kontynuacja tego zabiegu w połączeniu z odpowiednimi treningami może rzeczywiście przynieść spektakularne rezultaty w redukcji widoczności skórki pomarańczowej w określonych obszarach ciała. Dziękujemy za zaufanie i czekamy na kolejne spotkanie w Studio u Doroty!
Filip Piątkowski
Filip Piątkowski
2024.03.25
Bardzo polecam, przyjemna atmosfera, manicure i pedicure męski TOP
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2024.03.25
Dziękujemy za opinie i ocenę naszych usług. Oczywiście zapraszamy ponownie. Do zobaczenia.🤗
veronica veronica
veronica veronica
2024.03.24
Bardzo polecam, korzystam z usług kosmetycznych, przyszłam raz i od tamtej pory jestem stałą klientka. Miła atmosfera, fajny klimat :)
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2024.03.25
Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się że jest Pani zadowolona z Naszych usług. Będzie Nam miło gdy odwiedzi Nas Pani ponownie.🤗😍
Katarzyna Turkowska
Katarzyna Turkowska
2023.08.24
nie poleca
Umówiłam się telefonicznie na dwie usługi jednak została wykonana tylko jedna. Po jej zrobieniu Pani stwierdziła, że jestem zapisana tylko na jedną a ona teraz nie ma czasu na drugą (zdjęcie hybrydy) i że mogłam zapisać się na godzinę (Pani przez telefon dopytywała co ma być robione żeby zgrać to w czasie). Szkoda tylko że w "moim krótkim czasie" zostało około 10 minut ale Pani stwierdziła że nie ma czasu i przyjęła kolejną klientkę.
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2024.05.03
Przykro nam, że spotkała Pani takie trudności, Katarzyna. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli rozwiązać ten problem.
Reklama
Jagoda Gnys
Jagoda Gnys
2023.08.18
Jeśli chodzi o usługi fryzjerskie, to polecam z całego serca Panią Agnieszkę. Jestem naprawdę ciężka klientką i długo szukałam miejsca, gdzie ktoś zadba o moje włosy. Od roku regularnie wracam do tej Pani i naprawdę jestem zadowolona.
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2023.08.18
Dziękujemy za tak ciepłe i zachęcające słowa na temat naszego studia fryzjerskiego, Studio u Doroty! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że spełniamy Pani oczekiwania. Pani zaufanie naprawdę znaczy dla nas wiele. To ogromna motywacja, aby nadal podążać do doskonałości i zapewniać usługi na najwyższym poziomie Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Studio u Doroty
Justyna Siwek
Justyna Siwek
2023.08.03
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2023.08.03
Dziękujemy za ocenę naszego salonu. Zapraszamy ponownie
Przemek Federowicz
Przemek Federowicz
2023.07.31
Dziękuje Pani Malgosi i Pani Agnieszce za miła i profesjonalna obsługę Jestem bardzo zadowolona. Chwila relaksu dla każdej z Pan Polecam gorąco Babcia Prezent od kochanego wnuka udany😘
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2023.08.03
Cieszymy się niezmiernie ze jesteście państwo zadowoleni z naszych usług. Będziemy zaszczyceni kolejna wizytą.
Daro W - JEWELER
Daro W - JEWELER
2023.07.31
Żona zachwycona a ja mam spokoj Polecam dla kazdego faceta tak prezent Dzieki dziewczyny 😊
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2023.08.03
Dokładamy wszelkich starań aby zapewnić usługi dla państwa na najwyższym poziomie. Cieszymy się że znaleźliście chwilkę na dodanie oceny i opinii, które są dla nas bardzo ważne. Zapraszamy ponownie
Reklama
beata iracka
beata iracka
2023.07.31
Bardzo miłe miejsce dla każdej z Pan i Panów Dla każdego dobiorą miłe Panie zabiegi relaksujące stopy nogi oraz najważniejsze nasze główki. Po masażu przeszedł ból karku i głowy Cudownie spędziłam tam czas Polecam serdecznie😘
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2023.08.03
Dziękujemy za opinię I zapraszamy ponownie.
Dalia
Dalia
2023.04.12
Jeśli chcesz piękne paznokcie to to jest miejsce dla Ciebie. Dorota robi cudowne paznokcie. Na pewno wrócę tu nie raz. No po prostu mistrzyni.
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2023.04.13
Dziękujemy za opinię, cieszymy się że jest pani zadowolona z naszych usług stylizacji paznokci i manicure. Zapraszamy ponownie
Mariola Żyra
Mariola Żyra
2023.04.10
Bardzo profesjonalnie, polecam wszystkim, pazurki ekstra ♥️
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2023.04.10
Dziękujemy Pani Mariolu za opinię I ocenę. Jest ona bardzo cenna dla nas. Zapraszamy ponownie.
Anna Sejdak
Anna Sejdak
2022.08.24
Do salonu trafiłam z paznokciami do naprawy w nietypowym zielonym kolorze. Panie ekspresowo i pięknie naprawiły 3 paznokcie z hybryda za śmiesznie niska kwotę, do tego przyjęły mnie na ostatnia chwile. Przy okazji bardzo przyjazna rozmowa w atmosferze jakbyśmy znały się od lat. Więcej takiej obsługi klientaw branży beauty! Polecam!!!
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2022.08.24
Cieszy Nas Pani opinia. Dziękujemy za wizytę i pięć gwiazdek. Zapraszamy ponownie
Reklama
Mateusz S
Mateusz S
2022.07.07
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2022.07.07
Dziękujemy za opinię. Twoja opinia jest dla bardzo cenna.
Sally Farshad
Sally Farshad
2022.06.22
I don’t recommend this place at all, lack of skills and not friendly. I made an appointment for manicure +żel+ extension ( my appointment was made for 14:00-15:30)!!! But when I went a lady was in rush and she said I don’t have time your nail is good I just make extension for 1 and she did everything within 45 mins!!!!!!! I had time for 1 hr 30 minutes and manicure was not bad but not perfect but the rest I can say 6/10 unfortunately ☹️
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2022.07.07
Przykro nam z zaistniałej sytuacji. Proszę nas nie skreślać. Wyciągnęliśmy już tej sytuacji wnioski.
Chris B
Chris B
2022.06.06
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2022.07.07
Dziekujemybza opinię I zapraszamy ponownie
Monika Filipek
Monika Filipek
2022.04.28
Nie polecam. Manicure wykonany niestarannie.
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2022.07.07
Przykro nam z tej sytuacji napewno się poprawimy.
Reklama
Agata Sek
Agata Sek
2022.03.02
Pedicure raczej zadowalający... Jednak od Pani Doroty można wyjść z dwiema różnymi brwiami. Pani Marianka potraktowała mnie tak jak w danym momencie jej się udało. Twierdząc, że tak nałożyła hennę jak rosły włoski, a ślady na skórze zmyją się za dwa dni. Regulacja brwi jest po to by nadać im chociaż podobny kształt..., a tłumaczenie, że pomalowała je tak jak rosły jest raczej śmieszne i świadczy o braku doświadczenia i profesjonalizmu ze strony pracownika jak i właścicielki salonu, która nawet nie raczyła zabrać głosu. Widocznie w tym salonie wyznaje się zasadę, że nie trzeba dbać o nowego klienta... może następnym razem uda :) Pozdrawiam życząc wszystkim ładnych brwi :)
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2022.07.07
Jest nam przykro z zaistniałej sytuacji. Wieloletnie doświadczenie pokazuje że każdy klient jest inny i musi być indywidualne podejście. Większość klientów jest bardzo zadowolonych z naszych usług więc będziemy podnosić poprzeczkę co do jakości.
Łukasz Ebof
Łukasz Ebof
2022.02.15
nie poleca
https://gielda.ebof.pl/dluznicy/firma-handlowo-uslugowa-dorota-wieczorek-1230850984/
Judyta
Judyta
2022.02.08
Super miejsce 💫 pieknie wykonany manicure
Odpowiedz z Studio u Doroty Manicure 2022.07.07
Dziękujemy Pani Judyto za miłe słowa i opinię jest ona dla dla nas bardzo budującą. Zapraszamy ponownie.