Pawpalace.se

Pawpalace.se Recensioner

Genomsnittligt omdöme
3.4
21 recensioner Verifierad
%title%

%offer%

Recensioner (21)
Höll leveranstiden denna gången Denna gången lyckades de faktiskt skicka inom 16 timmar som de utlovade och varorna var av bra kvalité. Mina marsvin ÄLSKAR att de säljer Norskt kvalitéts hö i 10 KG förpackning.

Datum för erfarenhet: 12 Mars, 2024
Paola Moretto
Paola Moretto
2024.02.12
Riktigt dåligt företag! Skriver på sin hemsida att de skickar varorna inom 16 timmar. Efter 2-3 dagar mailade jag och frågade vart mina varor var (pengarn drog de så fort beställningen var gjord) på deras kundtjänstsida stod att de svarar inom 12 timmar, när man tryckt på skicka stod det 24 timmar men jag fick aldrig något svar alls. När jag skrev till dem på messenger så läste de mitt meddelande och plötligt skickades mina varor men någon ursäkt eller förklaring till förseningen fick jag aldrig, de bevärdigade mig inte ens med ett svar. Så gott folk, ska ni handla till era djur välj INTE Pawpalace, jag tror inte att ni kan hitta ett sämre ställe att handla från.
Paola
Paola
2024.02.09
Värdelöst företag som ljuger på sin hemsida om att de skickar varorna inom 16 timmar, tog över 72 timmar, mail till kundtjänst (som de påstår sig besvara inom 12 timmar, fortfarande inget svar efter över 24 timmar) samt ett meddelande på messenger innan jag fick en bekräftelse om att ordern var packad och skulle skickas "inom kort". Antagligen kommer varorna om 2-3 veckor då 16 timmar betyder över tre dygn så torde "inom kort" betyda ett par veckor. Första gången jag handlade hos detta skräpföretag och förmodligen blir det också sista gången.
Louise Johnson
Louise Johnson
2023.12.16
Hej, Jag är inte nöjd. Min vara som jag betalt för kom aldrig. Jag har hört av mig till Pawpalace, men inte fått någon återkoppling. Mvh Louise
Jan-Olov Svedberg
Jan-Olov Svedberg
2023.12.11
Ivar Sabanagic
Ivar Sabanagic
2023.12.03
Anonym user
Anonym user
2023.09.12
Svindåligt, beställde en poster 27e augusti, och nu är det snart 12e september och inget svar från kundtjänst.
Anonym user
Anonym user
2023.08.12
Snabb och smidig leverans av varor som motsvarade förväntningarna.
Heidi Lundgren
Heidi Lundgren
2023.07.04
Snabb leverans! Allt i ordning :)
Svara från Pawpalace.se 2023.07.04
Stort tack Heidi för ditt omdöme! ❤️
Johanna Urzua
Johanna Urzua
2023.05.27
Good quality and beauty
Svara från Pawpalace.se 2023.05.27
Thank you Johanna! ❤️🌸
Nicole Firmin
Nicole Firmin
2023.04.27
Svara från Pawpalace.se 2023.04.28
Hej Nicole, tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar det verkligen 🐶
Frederik Johansson
Frederik Johansson
2023.04.23
Snabb och effektiv leverans
Svara från Pawpalace.se 2023.04.23
Tack Frederick för ditt fina omdöme! 🐶
Snabb leverans utan problem Plus att jag hittade det koppel jag sökte
Svara från Pawpalace.se 2023.03.13
Hej, tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi är glada att du fick det koppel du sökte och att leveransen gick smidigt.
Anna Lagnebratt
Anna Lagnebratt
2023.01.18
Svara från Pawpalace.se 2023.01.18
Tack för ditt omdöme! ⭐️
Daniel Lagnebratt
Daniel Lagnebratt
2023.01.15
Svara från Pawpalace.se 2023.01.17
Tack för ditt omdöme!
Oseriöst Står fraktfritt från köp för 500:- Ändå läggs 99:- på i frakt
Svara från Pawpalace.se 2022.12.30
Hej Lina! Tyvärr står vi utan makt när det gäller skrymmande paket och paket över en viss vikt. Här är det fraktbolagen som tar saftigt betalt och vi måste ta betalt för sådan frakt.. Välkommen åter till vår nydesignade butik där informationen om fri frakt framgår ännu tydligare 😊
Anonym user
Anonym user
2022.12.07
Jättefin bricka men all information var inte med på brickan, det vore bra om man fick en orderbekräftelse så man man ser om något blivit fel eller saknas. I vårt fall saknas hundens namn och tel😳 En sida blev tom nu säkert mitt fel men ändå:(
Rekommenderas ej Beställer varor där det står "skickas inom 16 timmar". Nu 2.5 veckor senare har betalning dragits via Klarna men jag har ännu inte fått någon leverans. Har sökt kontakt via företagets chatt men inte fått något svar.
Svara från Pawpalace.se 2022.12.30
Hej Eva! Vad tråkigt att du upplevde detta. Vi hade tidigare under perioden som du skrev problem med vårt lagersystem. Detta är åtgärdat sedan en tid tillbaka och vårt löfte om att varan skickas inom 16 timmar från beställning gäller! Välkommen åter 😊❤️
Linda Johansson
Linda Johansson
2022.07.01
rekommenderar inte
beställer en vara där det står "skickas inom 16 timmar", en vecka senare har jag fortfarande inte fått något paket! Här beställer inte jag igen