Park simply valet parking Rotterdam Airport

Park simply valet parking Rotterdam Airport Reviews

Good rating
4.2
40 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (40)
Jeroen van der Sluis
Jeroen van der Sluis
2023.12.19
Parkeren op een parkeerterrein om er later op de dag achter te komen dat zij het terein “huren”. Dubbel moeten betalen op locatie in scheveningen. In de ochtend wanneer je geld in de parkeerautomaat plaats, zijn ze er niet te bekennen. Response op de response: De gemeente heeft het terrein verhuurd en is daarin nalatig geweest. Park Simply had hierop moeten acteren samen met de gemeente ter plaatsen toen ze erachter kwamen. In plaats daarvan stonden ze met 5 man bij de poort met iedereen dezelfde discussie te voeren. Daarom komt de review ook naar jullie en niet alleen richting de gemeente.
Reply from Park simply valet parking Rotterdam Airport 2023.09.02
Beste Jeroen, Wij begrijpen je reactie echter ligt het iets genuanceerder. De gemeente heeft het terrein verhuurd en had de parkeermeters moete deactiveren of aangeven wat de situatie was. De 1ster waardering komt niet ons maar de gemeente toe. P.s. de reguliere parkeertijd start op deze locatie om 10:00 uur vanaf dat moment waren wij weldegelijk fysiek aanwezig. Waarschijnlijk was u er ruim voor die tijd en begrijpen wij de verwarring. Groet park simply
Advertisement
wesley spaans
wesley spaans
2023.11.04
Wij waren met de zomer vakantie naar gran canarie geweest en dachten laten we een keer zo iets als dit proberen. Wij hadden namelijk niemand die ons kon brengen en halen. We zij geholpen door hele fijne en vriendelijke mannen. Zagen er ook verzorged en kreeg van het begin een vertrouwd gevoel. De auto kreeg ik weer in een goede staat terug. Zelfs met het geld dat ik vergeten was in de auto. De volgende keer maken we zeker weer gebruik van deze serves!
Francisca Gomes
Francisca Gomes
2023.10.29
Top service! Bij aanname stond de chauffeur klaar en bij terugkomst stond die ook op ons te wachten. Top geregeld.
Kenneth Van Der Pad
Kenneth Van Der Pad
2023.10.29
Bij aankomst onze auto achter gelaten en alles keurig en netjes geregeld. Bij vertrek stond onze auto keurig klaar en we konden zo weer terug naar huis. Top service dank jullie wel we gaan dit zeker vaker doen!!!
Raymond
Raymond
2023.10.24
Vriendelijke mensen, nette service 👍
Advertisement
Nicolas
Nicolas
2023.10.18
Verschrikkelijk bedrijf! Auto's van klanten worden in straten geparkeerd en slordig ook! Als je erop aanspreekt word je uitgescholden of bedreigd. Vanavond zag ik toevallig een auto geparkeerd staan met een deur open. Staat ernaast om bij de politie te melden. Komt iemand van het bedrijf en spreek ik hem erop aan. Hierbij scheldt hij mij uit en gebruikte lelijke woorden! Heel onprofessioneel dit. Ik hoop dat Rotterdam The Hague Airport hier iets aan doet! Woedend zijn wij als bewoners!
Chris de Lobel
Chris de Lobel
2023.09.01
Onbetrouwbaar, er wordt gereden met je auto. Ik heb mijn auto hier een week geparkeerd. Dit is in de eerste instantie allemaal prima verlopen. Echter keek ik toevallig in het ritregistratiesysteem van mijn auto en zie ik dat er meermaals, ook naar privé adressen, met mijn auto is gereden. Telefonisch is er niemand te bereiken behalve de mensen op de luchthaven die de auto's parkeren en geen idee hebben waar het over gaat, op mail wordt niet gereageerd. Zoek een ander bedrijf!
Rochelle
Rochelle
2023.07.20
Bij het afleveren van de auto was het alles duidelijk, ging vlotjes en werd netjes geregeld. Zelfs een last minute auto wissel was geen probleem. Echter bij terugkomst stond ons een zeer onaangename verrassing te wachtten. Bij het openen van de achterdeur van de auto bleek al het gereedschap e.d. wat opgeslagen was door heel de auto te liggen. Alle spullen liggen normaal gesproken in de speciaal gemaakte vakken. Om deze uit de vakken te krijgen moet je echt abnormaal gereden hebben met de auto!! De vakken zijn iets schuin zodat eruit vallen van gereedschap haast onmogelijk is. Het heeft ons ruim 2 uur gekost om alles weer op te ruimen. Dit én het feit dat er niet eens de moeite genomen wordt om op een klacht te reageren zorgt er dan ook voor dat wij nooit gebruik meer zullen maken van jullie service! Schandalig dat er zo met auto's omgegaan wordt!
Reply from Park simply valet parking Rotterdam Airport 2023.07.20
Goedmorgen Rochelle , Wat jammer dat u het zo heeft beleefd alleen ligt het verhaal wel iets genuanceerder , helaas kan ik niet de foto's hierbij plaatsen die u zelf aangeboden heeft bij ons daarin constateren wij dat we hier echter niet spreken over vakken maar over losse planken waar het ontbreekt aan elk management of vergrendel systeem dan ook. ook word er in onze algemene voorwaarden aangegeven dat er in de auto geen waardevolle spullen moeten worden achtergelaten. uw auto is geplaatst in een garage van vier hoog waardoor wij acht niveau levels moeten passeren ook heeft u tijdens het inchecken niet aangegeven aan onze chauffeur van de situatie van de laadruimte anders zouden wij deze auto niet hebben aangenomen. Ps. wij hebben onze gps systemen uitgelezen en er is niet onverantwoord gereden met de auto. Mocht u nog steeds niet van mening zijn veranderd dan willen wij u graag uitnodigen op ons kantoor zodat u alles zelf kan inzien met betrekking van de rit van de auto. Met vriendelijke groet, Parksimply
Rien van der Dussen
Rien van der Dussen
2023.06.29
Onze auto bij vertrek op de luchthaven aan een medewerker van Parksimply overhandigd in de veronderstelling dat onze auto veilig in een garage zou worden geparkeerd. Echter op onze vakantie zijn wij gebeld door de marechaussee met de mededeling dat ze onze auto met draaiende motor en open deuren hebben aangetroffen in een achterstandswijk in Rotterdam. De medewerkers van het bedrijf hadden zelf geen idee hoe dit kon gebeuren. Dat is natuurlijk vreemd. Zij hadden geen verklaring, er kwam geen excuus en geen compensatie terwijl onze auto dus niet veilig geparkeerd stond waarvoor we wel hadden betaald (100,-). Dit bedrijf is niet te vertrouwen en werkt met verschillende namen (quickparking/parksimply/parkcare). Niet mee in zee gaan!
Advertisement
Marieke van Leerdam
Marieke van Leerdam
2023.06.27
Ik ben de verbazing nog niet te boven. Tijdens onze vakantie werden we gebeld door de Marachause dat onze auto met een draaiende motor open in de woonwijk was gesignaleerd, op een plaats waar geen auto’s mogen staan. Bedrijf kon niet uitleggen waarom mijn auto daar stond, en al helemaal niet waarom hij ontgrendeld en aan was. Gelukkig kan ik in de Volvo app mijn auto op afstand sluiten. Ontzettend ontevreden.
monique van der helm
monique van der helm
2023.06.27
Dit is super, dichtbij parkeren en vriendelijke mensen en aanrader
Bulent Candan
Bulent Candan
2023.05.12
De allerbeste service ooit! Netjes in de communicatie, heel vriendelijk ontvangen, professioneel opvolging (en duidelijk) kortom zoals het hoort! Voortaan maak ik alleen nog gebruik van hun diensten dank!
Marnix de Stigter
Marnix de Stigter
2023.05.11
Helaas alles behalve tevreden. Bij het afleveren ging de jongen die de auto aannam maar door en door over hoe slecht Transavia waarmee we zouden vliegen was en dat de kans groot was dat onze terugvlucht niet op tijd zou zijn, mogelijk gecancelled zou worden of dat onze bagage niet aan zou komen. Niet echt een gezellig begin van je vakantie. Bij terugkomst heb ik direct bij aankomst gebeld (zoals gevraagd) en aangegeven dat de eerste bagage al op de band ligt. Uiteindelijk heeft het 3 belletjes en 30 minuten geduurd voordat de auto van een paar honderd meter verderop afgeleverd kon worden. Toen ik aangaf dat ik het vreemd vind dat het zo lang duurt, kreeg ik de opmerking "Ik snap echt niet wat nou het probleem is"... bizar slechte service. Ik zou ze aan niemand aanraden.
Advertisement
M. Hendrickx
M. Hendrickx
2023.05.09
Topbedrijf. Snel, vriendelijk en ook nog flexibel. Ik was ruim een uur vroeger dan aangegeven. Ze deden hun best er zo snel mogelijk te zijn.
Jean-Paul van der Ham
Jean-Paul van der Ham
2023.05.05
Niets dan lovende woorden voor Park Simply. Hoewel ik zelf een fout had gemaakt met betrekking tot de tijd van onze terugvlucht, namen zij de verantwoordelijkheid op zich. In slechts 15 minuten en na het genieten van een kop koffie, stond onze auto alweer gereed op Rotterdam Airport.
Tijs Van Alphen
Tijs Van Alphen
2023.04.13
robert heester
robert heester
2023.02.25
Het is mij goed bevallen en de communicatie gaat goed.
Advertisement
Marcha Vonk
Marcha Vonk
2023.02.10
Geweldige service en iedereen is zeer vriendelijk. Een echte aanrader.
Reply from Park simply valet parking Rotterdam Airport 2023.02.10
Bedankt Mevr. Vonk, Heel fijn te horen dat onze service gewaardeerd wordt
Ellen van Dooremaal
Ellen van Dooremaal
2023.02.09
Geweldige service, heel erg tevreden over valet parking.
Reply from Park simply valet parking Rotterdam Airport 2023.02.10
Hartelijk dank Mevr. Dooremaal, het is ook dankbaar werk met zulke aardige gasten.
Jakub Misztur
Jakub Misztur
2022.08.29