Park Pixel AS Reviews

Park Pixel AS reviews

4.6

Excellent - based on 33 reviews

parkpixel.no
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (33)
Omar Farah
Omar Farah
2021-03-27
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Value
Super service!
Kevin Jung Park
Kevin Jung Park
2020-03-05
Verified
David Ernesto
David Ernesto
2019-08-20
recommends Verified
Ønsker du et profesjonelt produkt... velger du Park Pixel, med Kevin i spissen! ? Så enkelt ~ så bra! ??
Mari Sofie Johansen
Mari Sofie Johansen
2019-07-27
recommends Verified
Kjempe fornøyd!? helt fantastisk fotografering. Park pixel anbefales på det sterkeste.
Odd Olav Aamodt
Odd Olav Aamodt
2019-03-30
recommends Verified
Tune IL Fotball trengte en reklamefilm / teaser da vil skal arrangere NM Kvalik i straffespark. Vi er strålende fornøyd med resultatet og samarbeide med Park Pixel! Vi har et nytt prosjekt på gang og Park Pixel er allerede valgt til denne jobben.
Lotte Walther
Lotte Walther
2019-02-05
Verified
useriøse og umulig å få tak i, svarer aldri
Reply from Park Pixel AS 2019-01-17
Hei Lotte! Hvor har du prøvd å få tak i oss, og hva gjelder det? Kan ikke se at vi har utført noen tjenester for deg, så det hjelper oss mye å vite hva vi skal forbedre oss på dersom vi vet mer om den eventuelle tjenesten som har blitt levert til deg.
Ida Hansen
Ida Hansen
2019-01-22
not recommends Verified
Dårlig service og behandling! Hadde Photoshoot 29 November 2018 som jeg ble spurt om å ha, ble lovet bildene ganske så fort. Idag er det 22 januar 2019, jeg har ikke fått noen av bildene og blir ikke svart på meldinger! Ikke fornøyd!
Amalie A Larsen
Amalie A Larsen
2018-09-07
recommends Verified
God service og bra trykk, plasseringen på trykket derimot ikke det vi forventet
Lasse Strand
Lasse Strand
2018-07-14
recommends Verified
Stjernene sier sitt, super service :)
Marita Josefine Strand
Marita Josefine Strand
2018-07-09
recommends Verified
Kevin, en reddende engel! Dukket opp på null komma niks da vår fotograf ikke dukket opp på bryllupsdagen vår. Han var utrolig flink og veldig hyggelig. Utrolig bra service og bildene ble fantastiske� Vi vet hvem vi ringer om vi trenger fotograf�
Thomas Strand
Thomas Strand
2018-07-09
recommends Verified
fotografen min dukket ikke opp. ringte denne mannen og han stilte opp med utstyr og var klar innen 45 min! sånn service finner man ikke hver dag! knall service��
Hanne Charlotte Akerholdt
Hanne Charlotte Akerholdt
2018-07-08
recommends Verified
Helt super service!!. Steppet opp i en krisesituasjon da fotograf i bryllupet hadde tatt feil av dato og ikke dukket opp. En reddende engel, vi gleder oss til å se bildene.
Kent Joakim Hansen
Kent Joakim Hansen
2018-06-26
recommends Verified
Hey er kjempe fornøyd med bilder og personell som tok de. Utrolig glad for så mange fine og flotte bilder vet også hvem jeg ringer neste gang. Tusen takk for alt
Umar Hussain
Umar Hussain
2018-05-08
not recommends Verified
Madeleine Olsen
Madeleine Olsen
2018-05-04
recommends Verified
Bra service og rask levering�
Mathilde Celin Bratland
Mathilde Celin Bratland
2018-04-30
recommends Verified
Andrea Andersen
Andrea Andersen
2018-04-25
recommends Verified
Heilt super service med bra produksjonstid. Anbefales virkelig!???
Anne K. Eggen Lervik
Anne K. Eggen Lervik
2017-11-28
recommends Verified
Takk for godt gjennomført oppdrag dere gjorde for Hovedorganisasjonen Virke. God klipping, lydkvalitet og gjennomføring.
Arbër Topallaj
Arbër Topallaj
2017-04-27
recommends Verified
Sinnsykt flinke! anbefales til alle målgrupper :)
Silje Jensen
Silje Jensen
2017-04-11
recommends Verified
Anbefaler på det sterkeste, kjempe flinke ! ��