Park Pixel AS reviews

4.4

Good - based on 33 reviews

parkpixel.no
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (33)
Omar Farah
Omar Farah
2021-03-27
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Value
Super service!
Kevin Jung Park
Kevin Jung Park
2020-03-05
Verified
David Ernesto
David Ernesto
2019-08-20
recommends Verified
Ønsker du et profesjonelt produkt... velger du Park Pixel, med Kevin i spissen! 😃 Så enkelt ~ så bra! 👍🏾
Mari Sofie Johansen
Mari Sofie Johansen
2019-07-27
recommends Verified
Kjempe fornøyd!😄 helt fantastisk fotografering. Park pixel anbefales på det sterkeste.
Odd Olav Aamodt
Odd Olav Aamodt
2019-03-30
recommends Verified
Tune IL Fotball trengte en reklamefilm / teaser da vil skal arrangere NM Kvalik i straffespark. Vi er strålende fornøyd med resultatet og samarbeide med Park Pixel! Vi har et nytt prosjekt på gang og Park Pixel er allerede valgt til denne jobben.
Lotte Walther
Lotte Walther
2019-02-05
Verified
useriøse og umulig å få tak i, svarer aldri
Ida Hansen
Ida Hansen
2019-01-22
not recommends Verified
Dårlig service og behandling! Hadde Photoshoot 29 November 2018 som jeg ble spurt om å ha, ble lovet bildene ganske så fort. Idag er det 22 januar 2019, jeg har ikke fått noen av bildene og blir ikke svart på meldinger! Ikke fornøyd!
Amalie A Larsen
Amalie A Larsen
2018-09-07
recommends Verified
God service og bra trykk, plasseringen på trykket derimot ikke det vi forventet
Lasse Strand
Lasse Strand
2018-07-14
recommends Verified
Stjernene sier sitt, super service :)
Marita Josefine Strand
Marita Josefine Strand
2018-07-09
recommends Verified
Kevin, en reddende engel! Dukket opp på null komma niks da vår fotograf ikke dukket opp på bryllupsdagen vår. Han var utrolig flink og veldig hyggelig. Utrolig bra service og bildene ble fantastiske� Vi vet hvem vi ringer om vi trenger fotograf�
Thomas Strand
Thomas Strand
2018-07-09
recommends Verified
fotografen min dukket ikke opp. ringte denne mannen og han stilte opp med utstyr og var klar innen 45 min! sånn service finner man ikke hver dag! knall service��
Hanne Charlotte Akerholdt
Hanne Charlotte Akerholdt
2018-07-08
recommends Verified
Helt super service!!. Steppet opp i en krisesituasjon da fotograf i bryllupet hadde tatt feil av dato og ikke dukket opp. En reddende engel, vi gleder oss til å se bildene.
Kent Joakim Hansen
Kent Joakim Hansen
2018-06-26
recommends Verified
Hey er kjempe fornøyd med bilder og personell som tok de. Utrolig glad for så mange fine og flotte bilder vet også hvem jeg ringer neste gang. Tusen takk for alt
Umar Hussain
Umar Hussain
2018-05-08
not recommends Verified
Madeleine Olsen
Madeleine Olsen
2018-05-04
recommends Verified
Bra service og rask levering�
Mathilde Celin Bratland
Mathilde Celin Bratland
2018-04-30
recommends Verified
Andrea Andersen
Andrea Andersen
2018-04-25
recommends Verified
Heilt super service med bra produksjonstid. Anbefales virkelig!🙌🏼😀
Anne K. Eggen Lervik
Anne K. Eggen Lervik
2017-11-28
recommends Verified
Takk for godt gjennomført oppdrag dere gjorde for Hovedorganisasjonen Virke. God klipping, lydkvalitet og gjennomføring.
Arbër Topallaj
Arbër Topallaj
2017-04-27
recommends Verified
Sinnsykt flinke! anbefales til alle målgrupper :)
Silje Jensen
Silje Jensen
2017-04-11
recommends Verified
Anbefaler på det sterkeste, kjempe flinke ! ��
Benedicte Akerholdt
Benedicte Akerholdt
2017-04-11
recommends Verified
Utrolig herlige sjeler som virkelig elsker det de gjør. De er noen ordentlige gledesspredere som gir 110% i jobben sin!
Helene Scarlett Brand Thingstad
Helene Scarlett Brand Thingstad
2017-04-11
recommends Verified
Gründer Kevin er veldig kreativ og flink til å ta bilder fra unike perspektiver. Dette er hans store lidenskap, og det er ikke så rart når han er så rågod til å tilegne seg denne kunnskapen på egenhånd og er et naturtalent. Kevin har og bruker svært mye av sin fritid til å bygge om sin kompentanse og portefølje, men ikke minst fordi dette trives han med. Selv om Kevin har lang erfaring med fotografering, så vil jeg påpeke igjen han er et naturtalent. Kevin har og samarbeider og jobber for ulike profesjonelle aktører! Kontakt Park Pixel for fotograferings-oppdrag - det er vel verdt pengene!
Per Magnus Bredesen
Per Magnus Bredesen
2017-04-11
recommends Verified
Utrolig blide og supre mennesker og jobbe med når de skal ta bilder!� Annbefales sterkt�
Bjønn Bech
Bjønn Bech
2017-04-10
recommends Verified
Skal du ha det proft? Da burde Park Pixel være førstevalget! ��
Camilla Helen Aamodt
Camilla Helen Aamodt
2017-04-09
recommends Verified
Helt fantastisk
Charlin Strand
Charlin Strand
2017-04-09
recommends Verified
Veldig fornøyd men bildene som blir tatt, og fotografen er alltid hyggelig koselig ! Å værtfall morsom ��
Silje B. Mathisen
Silje B. Mathisen
2017-04-09
recommends Verified
Helena Alexandra Zagar
Helena Alexandra Zagar
2017-04-09
recommends Verified
Etter mange års erfaring innen foto må jeg skryte av jobben Park Pixel utfører. Fotografen selv er sterkt fokusert på å levere etter kundens ønske, og bildene ble ubeskrivelig nydelige! Selv hadde jeg en liten jente på snart 2 år, som ikke står rolig. Fotografen har humor, trygghet og er meget profesjonell. Min datter lo, lekte og hadde det veldig gøy. Anbefaler Park Pixel på det sterkeste, og jeg gleder meg til å bruke Park Pixel i flere annledninger da fotografiene er grundig plukket. Hilsen en veldig fornøyd kunde!! �
Michélle Park
Michélle Park
2017-04-09
recommends Verified
Anbefales på det sterkeste! Gir fine bilder med god kvalitet!
Lise Skjæringrud
Lise Skjæringrud
2017-04-09
recommends Verified
Veldig koselige folk!