Park Pixel AS Reviews

Park Pixel AS Reviews

4.7

Excellent - based on 38 reviews

parkpixel.no
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (38)
Johanna Andreassen
Johanna Andreassen
2023-09-28
Veldig bra
Advertisement
Ida Elisabeth Hermansen
Ida Elisabeth Hermansen
2023-09-28
Fredrik Solem Neraker
Fredrik Solem Neraker
2022-09-30
Effektiv, flink og imøtekommende.
sunil sharma
sunil sharma
2022-09-30
Malin Paulsen
Malin Paulsen
2022-06-09
recommends
Vi var i behov av fotograf på kort varsel til vår to dagers hundeutstilling nå i mai. To blide, hyggelige fotografer fra Park Pixel stilte opp for oss og gav oss stemningsfulle bilder av god kvalitet.Jeg anbefaler absolutt Park Pixel til andre som ønsker seg bilder fra arrangementer, av dyr eller av mennesker! Planlegger å booke de igjen neste år.
Advertisement
Hege Hansen
Hege Hansen
2022-05-31
recommends
Profesjonelle, on time, seriøse og hyggelige. Her blir du tatt godt vare på. Brukt de gjennom Pride 🏳️‍🌈 livestream quiz og det gjorde de strøkent 😀
Omar Farah
Omar Farah
2021-03-27
Positive
Professionalism
Quality
Value
Super service!
David Ernesto
David Ernesto
2019-08-20
recommends
Ønsker du et profesjonelt produkt... velger du Park Pixel, med Kevin i spissen! ? Så enkelt ~ så bra! ??
Mari Sofie Johansen
Mari Sofie Johansen
2019-07-27
recommends
Kjempe fornøyd!? helt fantastisk fotografering. Park pixel anbefales på det sterkeste.
Advertisement
Odd Olav Aamodt
Odd Olav Aamodt
2019-03-30
recommends
Tune IL Fotball trengte en reklamefilm / teaser da vil skal arrangere NM Kvalik i straffespark. Vi er strålende fornøyd med resultatet og samarbeide med Park Pixel! Vi har et nytt prosjekt på gang og Park Pixel er allerede valgt til denne jobben.
Lotte Walther
Lotte Walther
2019-02-05
useriøse og umulig å få tak i, svarer aldri
Reply from Park Pixel AS 2019-01-17
Hei Lotte! Hvor har du prøvd å få tak i oss, og hva gjelder det? Kan ikke se at vi har utført noen tjenester for deg, så det hjelper oss mye å vite hva vi skal forbedre oss på dersom vi vet mer om den eventuelle tjenesten som har blitt levert til deg.
Ida Hansen
Ida Hansen
2019-01-22
not recommends
Dårlig service og behandling! Hadde Photoshoot 29 November 2018 som jeg ble spurt om å ha, ble lovet bildene ganske så fort. Idag er det 22 januar 2019, jeg har ikke fått noen av bildene og blir ikke svart på meldinger! Ikke fornøyd!
Amalie A Larsen
Amalie A Larsen
2018-09-07
recommends
God service og bra trykk, plasseringen på trykket derimot ikke det vi forventet
Advertisement
Lasse Strand
Lasse Strand
2018-07-14
recommends
Stjernene sier sitt, super service :)
Marita Josefine Strand
Marita Josefine Strand
2018-07-09
recommends
Kevin, en reddende engel! Dukket opp på null komma niks da vår fotograf ikke dukket opp på bryllupsdagen vår. Han var utrolig flink og veldig hyggelig. Utrolig bra service og bildene ble fantastiske� Vi vet hvem vi ringer om vi trenger fotograf�
Thomas Strand
Thomas Strand
2018-07-09
recommends
fotografen min dukket ikke opp. ringte denne mannen og han stilte opp med utstyr og var klar innen 45 min! sånn service finner man ikke hver dag! knall service��
Hanne Charlotte Akerholdt
Hanne Charlotte Akerholdt
2018-07-08
recommends
Helt super service!!. Steppet opp i en krisesituasjon da fotograf i bryllupet hadde tatt feil av dato og ikke dukket opp. En reddende engel, vi gleder oss til å se bildene.
Advertisement
Kent Joakim Hansen
Kent Joakim Hansen
2018-06-26
recommends
Hey er kjempe fornøyd med bilder og personell som tok de. Utrolig glad for så mange fine og flotte bilder vet også hvem jeg ringer neste gang. Tusen takk for alt
Umar Hussain
Umar Hussain
2018-05-08
not recommends
Madeleine Olsen
Madeleine Olsen
2018-05-04
recommends
Bra service og rask levering�