Nieuw Geerensheide Recensies

Nieuw Geerensheide Recensies

4.4

Goed - gebaseerd op 341 beoordelingen

papillonkinrooi.be
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (340)
RB
RB
2024-01-19
Geverifieerd
Ontspannen uiteten Ontspannen uiteten in een kindvriendelijk restaurant. Prijzen zijn zeer democratisch. De omliggende camping is nadien fijn om een ommetje te doen.
Advertisement
Ron Braeken
Ron Braeken
2023-12-30
Plaats
Dienst
rofra
rofra
2023-12-28
Geverifieerd
Top ervaring, het eten is heel lekker en de bediening is heel vriendelijk. Er valt niks slecht over te vertellen Alles naar wens, het eten was lekker en de bediening was echt vriendelijk . Ik zou iedereen aanraden deze bistro te bezoeken
Anja Holländer
Anja Holländer
2023-12-06
Frank Hermans
Frank Hermans
2023-11-07
Dienst
Advertisement
Guido Tielemans
Guido Tielemans
2023-11-03
Ruime parking. Plaats in het restaurant was mooi aangekleed. Vlotte bediening. Zeer lekker eten. Prijs kwaliteit goed. Zeker een aanrader om terug te komen om te eten.
Reistype
Vakantie
Plaats
Dienst
Lobke Agneessens
Lobke Agneessens
2023-10-30
Ik ga samen met mijn grootouders elke keer in resto papillon gaan eten. En dat zijn telkens uitermate beter gevulde porties. Zeer gespoigneerd, een lust voor het oog. De chef zijn smaak bommetjes i love it. Zeer gezellig établissement. Steeds tof aangekleed en thema gericht. Wij henben de Halloween editie meegepikt en was de max.... AANRADERTJE !!!!
Lisa Jongma
Lisa Jongma
2023-10-23
Sta er nu.
Reistype
Vakantie
Solo
Plaats
Julienne Goelen
Julienne Goelen
2023-10-19
Restaurant kan je lekker eten
Advertisement
Bert De waal
Bert De waal
2023-10-14
Plaats
Dienst
Greet Beynaerts
Greet Beynaerts
2023-10-08
Groepje feestende camperaars tot snachts.verbouwingen van stacaravan hoeven niet op een vroege zondagochtend.
Reistype
Vakantie
Familie
Plaats
Dienst
nancy lenaerts
nancy lenaerts
2023-10-05
Reistype
Vakantie
Vrienden
Plaats
Benny Scheepers
Benny Scheepers
2023-09-20
Al vaak gaan eten, steeds iets anders besteld, maar tot nu toe altijd heel lekker geweest en gezellig! Ook vriendelijke bediening!
Reistype
Vakantie
Familie
Plaats
Dienst
Advertisement
Myriame Bockstael
2023-09-18
leuke ervaring! Zeer leuke en rustige camping! De accommodatie is perfect! Het personeel is heel gedienstig en super vriendelijk! En de dame die instaat voor het onthaal (Molly) is een gedreven persoonlijkheid, die met kennis van zaken de camping en Bistro runt! Ze verdient een pluim! Wat de Bistro betreft, vlotte, vriendelijke bediening en het eten is excellent! Een aanrader over de ganse lijn. We komen zeker terug !
Frans Elst
Frans Elst
2023-09-16
Mooie camping en een aanrader
Plaats
Kelly Berx
Kelly Berx
2023-09-10
Mooie, rustige camping Zeer vriendelijk aan t onthaal en bediening in de bistro Vijver en zwemvijver is zeker een meerwaarde Padel, petanque, voor elk wat wils Wij gaan ongetwijfeld terug
Reistype
Vakantie
Plaats
Dienst
Antwoord van Nieuw Geerensheide 2023-09-12
Dag Kelly, bedankt voor uw eerlijke en fijne review. Wij hopen u dan ook in de toekomst terug te mogen verwelkomen op onze camping. Mvg, Team Papillon
An Pfaff
An Pfaff
2023-09-10
Geweldig camping fijne sfeer ik Kom zeker terug.
Plaats
Kamers
Dienst
Antwoord van Nieuw Geerensheide 2023-09-12
Dag An, bedankt voor uw eerlijke en fijne review. Wij hopen u dan ook in de toekomst terug te mogen verwelkomen op onze camping. Mvg, Team Papillon
Advertisement
Evelyne bijloos
Evelyne bijloos
2023-09-09
Geverifieerd
Favo bistro! Ben je nog niet in de bistro Papillon geweest? Dan mis je iets. Veel variatie op de menukaart, pasta's, burgers, kindergerechten, ... Wat je eet is lekker en vers bereid. Bediening is vriendelijk, beleefd. Niets op aan te merken. Eigenaars hebben veel ervaring in de horeca en dat merk je, in de positieve zin! Locatie is echt uniek, omgeven door groen, een zwemvijver. Speeltuintje aanwezig voor de kinderen. In de zomer tal van leuke activiteiten, thema avonden. Met het gezin deden we ook al mee aan het Halloween diner, paasbrunch, BBQ. Gewoonweg TOP!
ANDREAS FASKE
ANDREAS FASKE
2023-09-07
Plaats
Kamers
Dienst
Marleen Brans
Marleen Brans
2023-09-04