Nieuw Geerensheide Reviews

Nieuw Geerensheide reviews

4.4

Good - based on 283 reviews

papillonkinrooi.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (283)
kimberley Steijvers
kimberley Steijvers
2023-01-26
Geweldige ambiance, topmensen en heerlijk eten ❤
Zoe caron
Zoe caron
2022-12-12
Verified
Onvergetelijk avonden Super vriendelijk personeel. Heb een onvergetelijke tijd beleeft en lekker gegeten! Super goede cocktails en lekkere wijn! Ik kom zeker terug! Zo mooi versierd ook😙
Patricia Smets
Patricia Smets
2022-12-05
Weer heerlijk gegeten zoals elke keer, het maakt niet uit of je in de zomer komt of in een ander seizoen net als vandaag was het weer super! Super uitgebreid menu en met deze dagen ook een uitgebreid wild menu zeker een aanrader in donkere dagen waar sfeer en warmte centraal staat!
Willy Clauwers
Willy Clauwers
2022-12-05
Sonja Hofmans
2022-12-03
Heel goed en proper en vriendelijk Wij zijn al meer dan 1 keer al geweest met de mobilhome en altijd vriendelijk en de bistro is heel lekker en personeel ook altijd gedienstig en als er iets te doen is dan is het op de puntjes in orde en lekker doe zo verder tot binnenkort PIERRE EN SONJA
Kelly Stappaers
Kelly Stappaers
2022-11-25
Super! Lekker eten en leuk personeel!
vanheuckelom alfons
vanheuckelom alfons
2022-11-25
Beatrice Wagner
Beatrice Wagner
2022-11-08
Christophe Bultynck
Christophe Bultynck
2022-11-07
Nette camping
Ivan De Coninck
Ivan De Coninck
2022-11-03
Prachtige rustige camping, gewoon genieten
Irene Drijkoningen
Irene Drijkoningen
2022-10-30
Leen Maquoi
Leen Maquoi
2022-10-23
Heel leuke camping met een zeer vriendelijke ontvangt. Grote propere camperplaatsen. Proper sanitair. Zeer vriendelijke uitbater. Staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Lekker eten in de bistro. Zeker een aanrader ! Komen hier nog terug
Patje De Kezel
Patje De Kezel
2022-10-21
Supermooie camping en vriendelijke mensen!
Willy Vandeweert
Willy Vandeweert
2022-10-17
caroline wera
caroline wera
2022-10-09
Heel mooi gerenoveerde camping. Eigenaars doen echt hun best. Erg gemoedelijke sfeer. Fijne bistro. Als het sanitair nu ook nog wordt aangepakt krijgen ze 5 sterren. Doe zo verder!
Lidia Willen
Lidia Willen
2022-10-08
Bistro is top, zeer lekker, zeer vriendelijke bediening en ons hondje mocht gewoon mee. Bij deze bevestig ik al de positieve dingen die ik al hoorde over pappillon kinrooi....
Berto Cleuren
Berto Cleuren
2022-09-30
Mooi verzorgde camping , mooie ruime plaatsen, proper sanitair , klantvriendelijk en lekker eten in de bistro.
Nomad Motorhome
Nomad Motorhome
2022-09-26
Mooie en rustige camping, sanitair (douches) aan vervanging toe. Zeker een aanrader, we komen graag terug.
debbie donne
debbie donne
2022-09-20
Erik Geusens
Erik Geusens
2022-09-10