PapaSlovensko.sk Reviews

Excellent rating
5.0
23 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (23)
Tomáš Magula
Tomáš Magula
2019.09.27
recommends
Odporúčam PapaSlovensko.sk!!! Som v Anglicku iba 4 dni a už mám prácu
Advertisement
Jana Jelínková
Jana Jelínková
2019.09.20
recommends
Uplne super. Maximalna spokojenost.
Pata Matejcikova
Pata Matejcikova
2019.09.06
recommends
Adam Cvik
Adam Cvik
2019.09.06
recommends
Žijem v UK už nejaký čas, a aj keď nie som klientom PapaSlovesnko tak mi pomohli s komplikáciami v Banke
Mauricio Espinosa
Mauricio Espinosa
2019.09.05
recommends
PapaSlovensko môžem viac než odporúčiť
Advertisement
Marek Tomasec
Marek Tomasec
2019.08.13
recommends
do
Maria Eliasova
Maria Eliasova
2019.08.13
recommends
Daniel Stanišev
Daniel Stanišev
2019.08.13
recommends
V anglicku som bol už viac krát
Peter Wagner
Peter Wagner
2019.08.13
recommends
Profesionány prístup, super team, milá slečna v UK. Nemám čo vytknúť
Advertisement
Miriama Bátorová
Miriama Bátorová
2019.07.17
recommends
Ak chceš vycestovať do UK a bojíš sa ísť na vlastnú päsť určite odporúčam agentúru papaslovensko. Milý prístup a ochota tímu uľahčí tvoj nový začiatok. Ak nie sú úradné veci a iné vybavovanie (ubytovanie a prvotných transport) tvoja silná stránka nemôžeš spraviť lepšie ako vycestovať cez papaslovensko.
Michaela Šima Iblová
Michaela Šima Iblová
2019.07.17
recommends
Z osobnej skúsenosti môžem odporučiť Papaslovensko
Tatiana Mišurová
Tatiana Mišurová
2019.07.12
recommends
Úplne odporúčam PapaSlovensko. Od prvej chvíle seriózny a ľudský prístup. Všetko súhlasí s tým čo je napísané na ich oficiálnej stránke. Spolu so sestrou sme po prvýkrát leteli lietadlom takže sme nemali skúsenosť s letiskom, avšak PapaSlovensko nam vo všetkom pomohlo (prostredníctvom emailu nám zaslali ako sa postupuje cez letiskovu kontrolu aj s fotkami). Po príchode do UK sme sa autom prepravili na miesto bydliska kde nás už čakala Simonka, členka tímu PapaSlovensko. Ubytovanie je super, je dostupný internet. Prácu máme blízko (10 min peso). Všetko prebiehalo skvelo a nedá sa mi nič vytknúť. Ak teda máš chuť odísť do Anglicka a máš strach, NEMAJ HO a pridaj sa k "deťom" PapaSlovenska
Róberta Švarcová
Róberta Švarcová
2019.07.12
recommends
Určite odporúčam papaslovensko , super prístup , pomoc pri vybavovaní , ubytovaní a skvelá komunikácia
Advertisement
Simon Sokolovič
Simon Sokolovič
2019.07.11
recommends
Projekt PapaSlovensko môžem vrelo doporučiť. Od prípravi na Slovensku až po vybavenie dôležitých veci v UK + rady ohľadom pohovoru . Takže za mňa určite áno :)
Olii Oscar Blanárik
Olii Oscar Blanárik
2019.07.03
recommends
Papa slovensko ? Vynikajúce sprostredkovanie , pomoc pri vybavení či práce či ubytovania s potrebými papiermi všeeetko na jednotku určite by som odporúčil každému ak sa chystáš do UK a máš strach alebo neistý určite kontaktuj Papaslovensko! Slečna ktorá to tu má na starosti vybaví aj nemožné ! Odporúčam určite
Dominik Hlavatý
Dominik Hlavatý
2019.05.24
recommends
Mám zasebou zopár skúseností s Agentúrami,či na Slovesnku alebo v zahraničí.No musím napisat ze na tento servis sa nechytá žiadna. Podmienky pre štart v zahraničí sú najlepšie aké može človek dostať. Venujú sa vám v akejkolvek hodine,všetko za vás vybavia,Berú to srdcom ! Najpríjemnejšia vec je tá,že po príchode do zahraničia tá osoba je tam pre vás.Kedykolvek,kdekolvek! Ak budeš potrebovať viac informácií,kludne mi napíš alebo sa rovno obráť na osobu menom Simona.
Simonka Hancová
Simonka Hancová
2019.05.20
recommends
Jednoznačne odporúčam✔služby,komunikácia,ubytovanie a vybavenie všetkého čo potrebujete pre štart v UK za mňa
Advertisement
Martin Korčák
Martin Korčák
2019.05.17
recommends
Ak hľadáte niekoho kto vám pomôže so štartom v UK tak títo ľudia sú tí praví pre vás. Všetko čo bolo sľúbené bolo aj dodržané, okamžité riešenie problémov, individuálny prístup, milí a ochotní ľudia na správnom mieste. Ďakujem :)
Radovan Grela
Radovan Grela
2019.04.22
recommends
Odporúčam. Super prístup, ochota. Slečna ktorá vás bude mať na starosti po príchode poradí úplne so všetkým a všetko vybaví. Netreba sa ničoho báť :)
Júlia Fendeková
Júlia Fendeková
2019.04.22
recommends
Odporúčam. Milý, priateľský team v PapaSlovensko. Pomohli zo všetkým čo sme potrebovali. Rýchle odpovede na všetky naše otázky. Prístup nad moje očakávania. Proste TOP :-) Ďakujeme :-)