Overcoming Obstacles

overcomingobstacles.nl

Overcoming Obstacles Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
58 recensies Geverifieerd
Overcoming Obstacles
%title%

%offer%

Recensies ( 58 ) 5.0

Jacquelien Bronkema
Jacquelien Bronkema
2024.04.11
Super gave proefles gehad! Iedereen is toegankelijk, helpt elkaar. De banen zijn uitdagend en bieden plezier! De trainer was prettig aanwezig, hij corrigeert waar nodig en legde goed uit.
Antwoord van Overcoming Obstacles 2024.04.11
Thanks voor je review Jacquelien! Fijn dat je zo positief terugkijkt op de training
Rogier
Rogier
2024.02.15
Yfienke Smit
Yfienke Smit
2023.11.24
Heerlijke training gehad, waarbij het op mijn eigen tempo mocht zonder druk of oordeel te ervaren.
Antwoord van Overcoming Obstacles 2023.11.24
Thanks voor je review Yfienke!
Thijs K
Thijs K
2023.10.31
Geweldige eerste ervaring. Goede opbouw van de training die veelzijdig was olv van zeer sociale en kundige trainer(s). Voor herhaling vatbaar!
Leoniek Thio
Leoniek Thio
2023.10.19
Dat bij de start van Overcoming Obstacles één van ons gezin is begonnen met survivalrun en inmiddels 4 van ons elke week weer met plezier naar OO gaan zegt eigenlijk al genoeg... Mooie baan die ook nog regelmatig uitgebreid of veranderd wordt en elke keer weer een andere gevarieerde training. Niels, Jeroen en de andere trainers zijn enthousiast en betrokken en zorgen ervoor dat het voor iedereen mogelijk en leuk is om bij OO te trainen, ook als je (zoals ik) de hoogtes soms best spannend vindt. Een aanrader voor iedereen die lekker buiten wil sporten en nieuwe dingen wil leren!
Edo Nijenhuis
Edo Nijenhuis
2023.09.24
James David
James David
2023.07.31
beveelt aan
Bitcoin is the greatest investment ever I was so ambitious in getting a Bitcoin but due to income I was not able to gain much I was introduced to Mrs. Mary James who multiplied my Bitcoin it was like a dream but came true, it was unbelievable until I got my profit in my wallet I invested $1,000 I got $12,000 cash out in 6 working days. today I withdraw $13,000 every week. am happy and blessed but all THANKS to Mrs. Mary. If you are interested in trading your bitcoin you can contact the best trader Mrs. Mary James at this Email: jamesmary7133@gmail.com WhatsApp:+12345467581
Maarten Postema
Maarten Postema
2023.06.24
Een geweldige plek waar survivalrun professioneel en met passie word beoefend!
Koen Keijzers
Koen Keijzers
2023.06.10
Fijne sociale sportclub met een mooie combinatie tussen crossfit en survival training! Goede trainers en toegankelijk voor iedereen!
Antwoord van Overcoming Obstacles 2023.06.13
Thanks voor de mooie review Koen!
Kitty Bleumink
Kitty Bleumink
2023.06.06
Wij hebben afgelopen zaterdag een begeleide clinic van anderhalf uur gehad met de jongens van ons hockey team (10-12 jaar). De hele clinic was goed opgezet en professioneel begeleid. De jongens hebben een geweldige tijd gehad! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Tim en Jeroen!
Maaike Aaldenberg
Maaike Aaldenberg
2023.06.05
Een fantastisch kinderfeest gehad. Klimmen, klauteren, samenwerken om de code van de kluis te kraken. Super georganiseerd. Amy (trainer) is heel rustig en duidelijk in haar uitleg.
Marjolein Bos
Marjolein Bos
2023.05.15
Het is echt een fantastische club. Goed georganiseerd. Up to date en mee met de tijd, makkelijke app je die zo kunt gebruiken. Vriendelijke mensen en prachtige obstacles.
Sibel van Harselaar
Sibel van Harselaar
2023.05.15
Naomi Dolstra
Naomi Dolstra
2023.05.11
Top kinderfeestje gehad bij OO! Kids vonden het geweldig! Hierna zelfs blijven trainen. Top sport- locatie! Jeroen, Niels en het team brengen veelzijdigheid in de trainingen! Elke training is anders en uitdagend, maar wat ik vooral fijn vind; op eigen niveau. De sfeer op de locatie is ontspannen, positief en vooral motiverend. Kortom; wil je groeien als sporter, fitter worden of graag de sport leren kennen dan is dit een aanrader!
Kasper Batterink
Kasper Batterink
2023.04.20
Apenkooi voor volwassenen. Heerlijk
Ben Poortland
Ben Poortland
2023.02.01
Superleuke sportclub!
Rob Kuiper
Rob Kuiper
2023.02.01
Ilone
Ilone
2023.02.01
Lisanne Visser
Lisanne Visser
2023.02.01
Hugo-Martijn
Hugo-Martijn
2022.11.01