Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych

Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem Opinie

4.5

Doskonały - na podstawie opinii 164

oswradocyna.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (164)
IWONA CHEŁMIŃSKA
IWONA CHEŁMIŃSKA
2024-02-11
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2024-02-11
Dziękujemy za ocenę. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Advertisement
Paolo Specpol
Paolo Specpol
2024-02-05
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2024-02-08
Dziękujemy za ocenę. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Mateusz King
Mateusz King
2024-01-13
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2024-01-13
Dziękujemy za ocenę. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Krzysztof Bobak
Krzysztof Bobak
2023-11-16
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-11-17
Dziękujemy za ocenę. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Maciej Hajduk
Maciej Hajduk
2023-11-16
Przepiękne miejsce polecam
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-11-16
Dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Advertisement
kidzioz
kidzioz
2023-11-06
Słabe pokoje, lokalizacja, obsługa
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-11-06
Poważne opinie pisze się nie ukrywając imienia i nazwiska, a nie pod jakimś groteskowym pseudonimem i obrazkiem kurczaka. Wyjątkowo słaba akcja.
Mariusz Dybalski
Mariusz Dybalski
2023-10-30
Świetna kuchnia, czystość max, wszystko super po wycieczkach rowerowych...
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-11-03
Dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Ivan Peshev
Ivan Peshev
2023-10-29
Czysto, dobra jakość w pokojach.
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-10-29
Dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Magdalena Mierzejewska
Magdalena Mierzejewska
2023-10-22
Ośrodek przygotowany bardzo dobrze do obsługi gości. Byliśmy 19-22 .10. Jest ciepło, czysto. Nocleg ze śniadaniem w cenie w formie szwedzkiego stołu. Troskliwa pani Ela troszczyła się nawet o szczególne potrzeby dietetyczne. Możliwość wykupienia obiadu. Polecam placki łemkowskie z kiszoną kapustą Możliwość wymycia i wysuszenia po błotnistych szlakach Beskidu. Miejsce przyjazne zwierzętom i ich odpowiedzialnym właścicielom. Personel dba o czystość i nie chce żeby psy spały np. na łóżkach i biegały luzem, niszcząc własność ośrodka. Szczerze popieramy. Byliśmy z dwoma naszymi nie małymi psami. Sama lokalizacja - 100% Beskidy. W centrum szlaków turystycznych i rowerowych Zero sklepu, kłopot z zasięgiem, jelenie, bobry, cisza, grzyby. Dziękujemy p. kierownikowi za życzliwość, otwartość i doradzanie w wyborze tras. Planujemy wrócić za rok:)
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-10-22
Bardzo dziękujemy za obszerną i miłą opinię. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Advertisement
Ago Agnieszka
Ago Agnieszka
2023-10-17
Piękne miejsce , życzliwi ludzie. Teren ośrodka bardzo zadbany , z piękną zielenią. Na miejscu przestronny , monitorowany parking, liczne ławeczki, miejsce na grill, tablice informacyjne ze szlakami turystycznymi. Pokoje funkcjonalnie urządzone, jasne z drewnianymi ozdobami podkreślającymi niepowtarzalny charakter miejsca. W pokojach aneks kuchenny z lodówką i czajnikiem, szklankami, filiżankami kawowymi. Panie opiekujące się hotelem i restauracją serdeczne, zawsze pomocne, przygotowują pyszne śniadania w formie bufetu z lokalnymi przysmakami , świeżym , pachnącym, wypiekanym na miejscu chlebem i czymś na ciepło ( naleśniki, jajecznica) . Okolica bardzo spokojna , z pojedynczymi poza sezonem turystami na trasach i leśnych ścieżkach. Piękne tereny do pieszych i rowerowych wędrówek podczas których wyczuwalny jest duch trudnej przeszłości tych ziem... Co warto zaznaczyć Ośrodek bardzo przyjazny dla podróżujących ze zwierzakami , jest gdzie umyć i wysuszyć ubłocone buty czy przeprać ręcznik do psich łap, do dyspozycji zmiotki i mop do przetarcia podłogi po pupilu. Brak zasięgu sieci jest ogromną zaletą ( jest sprawnie działające WiFi w budynku). Dla mnie miejsce idealne, zanim dojechałam do asfaltowej drogi już chciałam wracać...
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-10-18
Bardzo dziękujemy za obszerną i miłą opinię. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
SM
SM
2023-10-16
Fantastyczne miejsce dla osób szukających odosobnienia i kontaktu z naturą. Miejsce idealne do uprawiania wszelkich aktywności sportowych. Niezliczone kilometry tras rowerowych. Zadbana infrastruktura. Personel ośrodka przemiły!
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-10-16
Dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Sławek Szewczyk
Sławek Szewczyk
2023-10-08
Wybudowany w środku lasu ośrodek Lasów Państwowych - miejsce warte odwiedzin w siodle motocyklowym bądź konnym. Szczególnie polecany wszystkim wegetarianom i weganom 😉
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-10-13
Dziękujemy za opinię. Restauracja dysponuje różnorodnym menu. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Kasia Blue
Kasia Blue
2023-10-03
Dobra lokalizacja blisko szlaków do wędrówki. Pokój urządzony ze smakiem. Przestronny. Jedyne co, to że był aneks kuchenny z lodówką a nie było wyposażenia- może trzeba dokupić osobno? Śniadania ok, ale można by pomyśleć o gorącym mleku jeśli już są wystawione płatki. Poza tym nie mam się do czego przyczepić, śmiało daję 5 gwiazdek.
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-10-03
Dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Advertisement
Andrzej Beśka
Andrzej Beśka
2023-09-25
Ciekawe miejsce. Są tu wszelkie wygody do wypoczynku np. po wycieczkach górskich. Dobre jedzenie. Przyroda piękna i dzika.
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-09-25
Dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Paulina
Paulina
2023-09-23
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-09-25
Dziękujemy za ocenę. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Andrzej Ch. (aqq23)
Andrzej Ch. (aqq23)
2023-09-14
Lokalizacja fajna, blisko do granicy słowackiej, drogi dojazdowe szutrowo-kamieniste. Obiekt klimatyczny dla indywidualnych turystów i różnych większych imprez typu szkolenia, czy zjazdy zorganizowanych grup. Obsługa przemiła, pokoje w większości 2-3 osobowe, ale są też apartamenty na 7 osób, w skład których wchodzą 2 pokoje 2 osobowe i 1 na 3 osoby, w apartamencie znajduje się salon, taras, duży aneks kuchenny, duża lodówka. Każdy z pokoi nie tylko w apartamencie wyposażony jest w duży telewizor oraz prywatną łazienkę. Na terenie obiektu znajduje się też altana przeznaczona do grillowania. Dookoła piękne widoki. Z obiektu prowadzi kilka tras wędrówkowych, które można pokonać pieszo lub rowerem jeśli ktoś ze sobą zabrał rower. Wyżywienie to katering z regionalnymi pysznymi potrawami (szwedzki stół). Największy minus to kompletny brak zasięgu jakiej kolwiek sieci GSM. W budynku jest darmowe WiFi działające tylko w budynku. Polecam gorąco wszystkim, którzy pragną wypocząć w klimatycznym miejscu.
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-09-14
Bardzo dziękujemy za obszerną opinię. Minus, który Pan wskazał - brak zasięgu sieci komórkowej - jest często postrzegany przez naszych gości jako plus, ponieważ pracodawcy w 100% szanują ich urlop ;) Czytelnikom tego wpisu dodamy, że są 2 miejsca nieopodal ośrodka, gdzie jest zasięg. Ponadto dzięki WiFi w ośrodku można korzystać z aplikacji takich, jak WhatsApp itp. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
lewek lewek
lewek lewek
2023-09-10
Ekskluzywnie. W sensie dosłownym. Schodząc ze szlaku chcesz wstąpić na herbatę, coś przekąsić, chwilę odpocząć? To idź dalej, tu się obsługuje gość hotelowych, a nie jakichś, tfu, włóczykijów. Dawne schronisko może i było żywcem wzięte z innej epoki ale rodzina, która wiele lat je prowadziła, stworzyła kameralne, urocze i bardzo przyjazne turystom miejsce. Pyszne, domowe jedzenie, luźna, bezpretensjonalna atmosfera, miejsce do zabawy dla dzieci, zawsze życzliwe nastawienie do każdego. No ale komuś najwyraźniej to przeszkadzało. "Brawa" dla Nadleśnictwa za zniszczenie tego turystycznego klimatu. Co będzie następne, może kasyno albo dyskoteka? Przyda się na zjazdy firmowe i konferencje. P.S. Swoją opinię opieram na doświadczeniu: wracając, we dwie rodziny ze szlaku, ok godz. 18, chcieliśmy coś przekąsić i napić się herbaty/kawy. Szybko dowiedzieliśmy się, że kuchnia zamnkięta, nic nie można zamówić i jeżeli nie jesteśmy gośćmi hotelowymi, to najlepiej już sobie pójdźmy. Fakt: udało nam się "rzutem na taśmę" skorzystać z dziećmi z toalety, zanim została zamnkięta.
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-09-14
Nasz ośrodek jest ogólnodostępny i otwarty dla wszystkich gości. Również dla turystów, którzy nie korzystają z noclegów, podróżując pobliskimi szlakami. Udostępniamy rodzinne, wieloosobowe pokoje. Nasze miejsce jest przyjazne dla rodzin oraz dzieci, które mają mnóstwo miejsca do zabawy. W ośrodku dostępny jest również pokój w pełni przystosowany pod kątem potrzeb osób niepełnosprawnych. Ponadto jako jedno z nielicznych miejsc w regionie nie mamy nic przeciwko kwaterowaniu zwierząt domowych. Potrawy z naszej restauracji budzą uznanie wśród gości, o czym można przeczytać w innych opiniach. Pana anonimowa opinia jest nieuczciwa i ma na celu dyskredytację ośrodka. PS W Pana wpisie pojawił się dopisek. Skonsultowaliśmy się zatem z pracownikami restauracji i po rozmowie zdecydowanie zaprzeczamy, żeby opisana przez Pana sytuacja miała miejsce. Restauracja w niedzielę była czynna do 19. Poza tym, czy Pan kieruje również takie opinie do sklepów, które są zamknięte po wyznaczonych godzinach? Nawet absurd ma swoje granice...
Advertisement
VValdi
VValdi
2023-09-07
Niestety, nie podzielam zdania zachwyconych bywalców. Ten ośrodek, jak i ten okropny w swoim wyglądzie "ekopark", to powolna śmierć tego dzikiego zakątka Polski. Jednego z ostatnich.
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-09-07
Być może ludzie, którzy swą wiedzę o przyrodzie i ekologii opierają na kreskówce o jelonku Bambim podzielają Pana opinię. My nie.
edyta sokołowska
edyta sokołowska
2023-08-31
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-08-31
Dziękujemy za ocenę. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.
Paweł Piotr
Paweł Piotr
2023-08-26
Świetne miejsce dla ludzi ceniących ciszę i spokój. Dla chcących zniknąć rewelacyjnie, ponieważ nie ma tam zasięgu
Odpowiedz z Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lasów Państwowych "RADOCYNA" w Czarnem 2023-08-28
Dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy :)