Osca Bouma

oscabouma.nl

Osca Bouma Reviews

Excellent rating
5.0
7 reviews Verified
Osca Bouma
%title%

%offer%

Reviews ( 7 ) 5.0

Farah Rahman
Farah Rahman
2024.03.19
Osca wist heel precies te benoemen op welke plekken in huis wat zwaardere energie hing. Interessant genoeg was dat ook de plek waar ik de zwaardere energie voelde. Op deze plekken heeft zij haar clearing methode toegepast en dat heeft hoe ik mij voel in huis goed gedaan.
Advertisement
Dr. Nicola Brosi
Dr. Nicola Brosi
2024.03.13
Osca begleitet meine Familie und mich schon seit einigen Jahren. Wir schätzen ihr warmes und empathisches Wesen sehr und sind jedes mal dankbar für die energetische Reinigung. Unsere Wohnung fühlt sich klar und frei an und wir selbst spüren eine deutliche Leichtigkeit nach Oscas Behandlung. Ich kann Osca wärmstens weiterempfehlen!
Maurits van Weel
Maurits van Weel
2024.02.13
Nadat Osca is langsgeweest en ze alle kamers heeft gecleared lijkt het of met name in de slaapkamer fijner aanvoelt. Ook kan ik beter slapen sinds zij is geweest. Ik kan het iedereen aanraden
terlaluketjil
terlaluketjil
2023.04.21
Zeer prettig en persoonlijk contact. Goede uitleg over hoe de energetische reiniging wordt gedaan en werkt. Beleefde na alles zelf een bijzondere ervaring.
sandra borg
sandra borg
2022.11.04
Ik heb een hele fijne 𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘺 𝘤𝘭𝘦𝘢𝘳𝘪𝘯𝘨 van mijn huis mogen ontvangen van Osca! Toch altijd fijn als je ergens nieuw gaat wonen!
Reply from Osca Bouma 2022.11.21
Heel graag gedaan 🙏🏻
Advertisement
Hilde Verhaegen
Hilde Verhaegen
2022.10.30
Superfijne energie clearing! Voelde zeee goed en zuiver! Echte aanrader.
Reply from Osca Bouma 2022.11.04
Dank je lieve Hilde. Heel fijn om dit voor je te doen.
Bart Hendriks
Bart Hendriks
2022.08.23
Osca identified the issues in the house that blocked the sale. Unfortunately, she didn't know the historical background but could "feel" the roadblocks and eliminate them. I highly recommend Osca if you are serious about maximizing your real estate sales result.
Reply from Osca Bouma 2022.08.25
Thank you Bart for this lovely review