Optymalny Prawnik - Adwokat Warszawa WIBOR CHF

optymalnyprawnik.pl

Optymalny Prawnik - Adwokat Warszawa WIBOR CHF Reviews

Excellent rating
5.0
12 reviews Verified
Optymalny Prawnik - Adwokat Warszawa WIBOR CHF
%title%

%offer%

Reviews ( 12 ) 5.0

Tomasz Więckowski
Tomasz Więckowski
2023.04.16
Pełen profesjonalizm - polecam.
Advertisement
Marta Płuska
Marta Płuska
2023.04.15
Panowie bardzo konkretni, pomocni i "ludzcy" o co naprawdę ciężko w obecnych czasach. Zdecydowanie polecam!
Młody Dżaro
Młody Dżaro
2023.04.12
Ta kancelaria wprost emanuje doświadczeniem i profesjonalizmem. Bardzo polecam !!!
Izabela Mojecka
Izabela Mojecka
2023.04.11
Bardzo profesjonalne, a przede wszystkim wyrozumiałe podejście panów adwokatów do klientów i klientek. Już na początku współpracy poinformowali mnie, jak dokładnie będzie przebiegał proces, jakie są dokładne koszty i ile mniej więcej czasowo zajmie cała sprawa. Wszystko przebiegło zgodnie z ich słowami – serdecznie polecam!!!
Danuta Tarcznik
Danuta Tarcznik
2023.04.11
Kancelaria nie jest duża, ale za to pracują w niej najlepsi adwokaci. Byłam w wielu miejscach, jednak tylko tutaj zostałam tak dobrze obsłużona. Polecam wszystkim, którzy się zastanawiają.
Advertisement
Oliwia Urbaniak
Oliwia Urbaniak
2023.04.11
Serdecznie polecam bardzo mili i sympatyczny prawnicy
Zuzanna Tomas
Zuzanna Tomas
2023.04.11
Świetna kancelaria ze znakomitym podejściem do klienta, serdecznie polecam
Alicja
Alicja
2023.04.11
Ekstra profesjonalista z ekstra podejściem do klienta. Fajnie jest czuć, że jest się w 100% zaopiekowanym. Moja sprawa już prawomocnie zakończona. Warto odzyskać pieniądze od banku!
Zosia Radecka
Zosia Radecka
2023.04.11
Wiem, że sprawy frankowe są bardzo skomplikowane, więc bardzo się cieszę, że zleciłam prowadzenie sprawy właśnie Państwu. Życzę każdemu kredytobiorcy, aby również pozbył się nieuczciwego kredytu we frankach.
Advertisement
Aareign
Aareign
2023.04.11
Super człowiek o bardzo pozytywnym nastawieniu. Jak dobrze by było gdyby każdy prawnik był tak uśmiechnięty, pomocny i uprzejmy. Bardzo polecam tą Kancelarię.
Barbara Jóźwiak
Barbara Jóźwiak
2023.04.10
Profesjonalne podejście do klienta i pozytywne nastawienie do sprawy, już na pierwszym spotkaniu dostałam plan działania wraz z kosztami, wszystko było tak jak Panowie mecenasowie powiedzieli. Polecam w 100%!
Klaudia Skupnik
Klaudia Skupnik
2023.04.10
Bardzo polecam tę kancelarię. Panowie adwokaci wyjaśnili mi wszystkie formalności, otwarcie mówili o kosztach. To dzięki nim moja sprawa frankowa była prowadzona z należytą starannością, a pieniądze udało się odzyskać ;) Dodatkowo Panowie zawsze witali mnie z uśmiechem, czułam się przy nich komfortowo i nie bałam się zapytać o kwestie, które wydawały mi się skomplikowane. Ich profesjonalizm sprawił, że będę polecała tę kancelarię wszystkim znajomym.