Optyk

optyk.radom.pl

Optyk Opinie

Opinie Doskonały
5.0
849 opinii Zweryfikowany
Optyk
%title%

%offer%

Opinie ( 849 ) 5.0

Aga Xxx
Aga Xxx
2024.05.24
Bardzo miła i pomocna obsługa. Polecam!
Odpowiedz z Optyk 2024.05.24
dziękujemy pani Agnieszko za skorzystanie z oferty OPTYK Nowakowie i oczywiście zapraszamy ponownie :)
Łukasz “Busz” Sałaj
Łukasz “Busz” Sałaj
2024.05.20
Odpowiedz z Optyk 2024.05.20
dziękujemy panie Łukaszu za super ocenę i oczywiście zapraszamy ponownie :)
Barbara Ziętek
Barbara Ziętek
2024.05.20
Bardzo sobie cenię OPTYK NOWAKOWIE pod każdym względem zawsze szybko,profesjonalnie, serdecznie jestem przyjęta i razem z mężem tylko w tym zakładzie mamy 100%zadowolenia i wszystkim znajomym i rodzinie polecamy z pełną odpowiedzialnością.
Odpowiedz z Optyk 2024.05.20
dziękujemy pani Barbaro za zaufanie, niezmiernie nam miło, dodam że bardzo cenimy sobie stałych powracających klientów klientów, to napędza nas do rozwoju i utrzymania wysokiego standardu. oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Marzena piwońska
Marzena piwońska
2024.05.02
Optyk Nowakowie to fachowość, empatia, życzliwość, i ogromna cierpliwość do klientów, pacjentów. Korzystam od paru lat całą rodziną . Bardzo polecam.
Odpowiedz z Optyk 2024.05.02
naprawdę miło poczytać taki komentarz, bardzo cieszymy się że jesteście Państwo z nami przez długie lata, mamy oczywiście nadzieję że tak pozostanie, dziękujemy i zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Justyna Platos
Justyna Platos
2024.04.30
Jestem zachwycona profesjonalizmem osób tam zatrudnionych. Pani Patrycja bardzo rzetelnie dobiera szkła, w przeciwieństwie do okulistki, która wystawila receptę na okulary.Na recepcie miałam szkła +1,50 na oba oczy a po badaniu wyszło: +2 oraz + 2,50. Dobrze że nie sugerowalam się receptą tylko poprosiłam o badanie Ponadto jest tam duży wybór oprawek. Drugi raz korzystam z tej firmy i na pewno nie ostatni. Polecam serdecznue
Odpowiedz z Optyk 2024.04.30
dziękujemy pani Justyno za zaufanie i wybór naszej placówki, nasza firma jest firmą rodzinną zawsze staramy się sprostać wymaganiom i robimy to z pasją, bardzo nam miło, dziękujemy i zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Justyna Platos
Justyna Platos
2024.04.30
Jestem zachwycona profesjonalizmem osób tam zatrudnionych. Pani Patrycja bardzo rzetelnie dobiera szkła, w przeciwieństwie do okulistki, która wystawila receptę na okulary.Na recepcie miałam szkła +1,50 na oba oczy a po badaniu wyszło: +2 oraz + 2,50. Dobrze że nie sugerowalam się receptą tylko poprosiłam o badanie Ponadto jest tam duży wybór oprawek. Drugi raz korzystam z tej firmy i na pewno nie ostatni. Polecam serdecznue
Odpowiedz z Optyk 2024.04.30
dziękujemy pani Justyno za zaufanie i wybór naszej placówki, nasza firma jest firmą rodzinną zawsze staramy się sprostać wymaganiom i robimy to z pasją, bardzo nam miło, dziękujemy i zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
2024.04.30
Bardzo duży wybór oprawek. Profesjonalna i miła obsługa. Nowoczesny sprzęt. Szybka realizacja. Serdecznie polecam
Odpowiedz z Optyk 2024.04.30
dziękujemy panie Grzegorzu za taką super opinię, oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
2024.04.30
Bardzo duży wybór oprawek. Profesjonalna i miła obsługa. Nowoczesny sprzęt. Szybka realizacja. Serdecznie polecam
Odpowiedz z Optyk 2024.04.30
dziękujemy panie Grzegorzu za taką super opinię, oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Jolanta Antoniewicz
Jolanta Antoniewicz
2024.04.30
Profesjonalna obsługa, świetni optometryści, indywidualne podejście do klienta. Korzystam od lat, szczerze polecam.
Odpowiedz z Optyk 2024.04.30
Bardzo nam miło pani Jolanto, cenimy sobie stałych powracających klientów, dziękujemy za super ocenę i oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Jolanta Antoniewicz
Jolanta Antoniewicz
2024.04.30
Profesjonalna obsługa, świetni optometryści, indywidualne podejście do klienta. Korzystam od lat, szczerze polecam.
Odpowiedz z Optyk 2024.04.30
Bardzo nam miło pani Jolanto, cenimy sobie stałych powracających klientów, dziękujemy za super ocenę i oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Kater
Kater
2024.04.27
Dziękuję całemu zespołowi.Profesjonalne podejście,miła atmosfera.Okurary dla mojego dziecka świetnie dobrane. Pozdrawiam.
Odpowiedz z Optyk 2024.04.27
dziękujemy pięknie państwu za zaufanie i wybór naszej placówki, jest nam również miło iż mogliśmy sprostać wymaganiom i oczekiwaniom, oczywiście zapraszamy ponownie :)
sławomir płoński
sławomir płoński
2024.04.24
Miła profesjonalna obsługa Jestem bardzo zadowolony polecam
Odpowiedz z Optyk 2024.04.24
bardzo nam miło panie Sławomirze, dziękujemy za super ocenę i oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Renata Olędzka
Renata Olędzka
2024.04.23
Odpowiedz z Optyk 2024.04.23
dziękujemy pani Renato za super ocenę i oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Magdalena Machnio
Magdalena Machnio
2024.04.19
Polecam z czystym sercem. Przemiła obsługa.
Odpowiedz z Optyk 2024.04.19
dziękujemy pani Magdaleno za zaufanie i wybór naszej firmy, oczywiście zapraszamy ponownie :)
zecer
zecer
2024.04.18
Już od dzieciaka chodzę tylko do tego optyka, bardzo profesjonalna i miła obsługa oraz duży wybór okularów. Bardzo polecam 😇
Odpowiedz z Optyk 2024.04.18
bardzo nam miło, dziękujemy za zaufanie i wybór naszej firmy, bardzo cenimy sobie stałych powracających klientów i oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Magdalena Megi
Magdalena Megi
2024.04.18
Fachową,przemiła obsługa,pomoc i wysoka kultura osobista.Dziękuję.
Odpowiedz z Optyk 2024.01.18
bardzo nam miło ,dziękujemy i zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)
Dorota
Dorota
2024.04.16
Dziękuję za miłą i sprawną obsługę. Polecam.
Odpowiedz z Optyk 2024.04.16
dziękujemy pani Doroto za miłą dobrą opinię, zapraszamy ponownie :)
Ok Ko
Ok Ko
2024.04.11
Najlepszy optyk w mieście,profesjonalna i miła obsługa,polecam
Odpowiedz z Optyk 2024.04.11
bardzo nam miło :) dziekujemy i oczywiście zapraszamy ponownie.
Tomasz Zych
Tomasz Zych
2024.04.10
Bardzo miła obsługa krótki czas oczekiwania na okulary 🙂🙂
Odpowiedz z Optyk 2024.04.10
dziękujemy panie Tomaszu za dodanie pozytywnej opinii i oczywiście zapraszamy ponownie :)
Jola Listkowska
Jola Listkowska
2024.04.08
Od lat korzystamy całą rodziną, jesteśmy bardzo zadowoleni, właścicielka jest przemiła i zawsze dobrze doradzi. Polecam
Odpowiedz z Optyk 2024.04.08
dziękujemy pani Jolu za zaufanie i wybór naszej firmy, oczywiście zapraszamy ponownie na bezpłatne badanie wzroku oraz nowe okulary w razie potrzeby :)