Krasoń Alicja Salon Optyczny

Krasoń Alicja Salon Optyczny Reviews

Excellent rating
4.7
24 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (24)
Kimihiro
Kimihiro
2024.01.29
Nie polecam. Szkła jakie mi doradzono były bardzo ciężkie, w wyniku czego okulary nosiło się bardzo niekomfortowo. Jako osoba nie będąca specjalistą z optyki oczekiwałbym jednak, że to optyk jako fachowiec w dziedzinie którą się zajmuje powinien wiedzieć jakie szkła będą odpowiednie dla klienta. Pragnę podzielić się (kosztowną) wiedzą jaką zdobyłem, niestety już po realizacji recepty: przy wysokiej wadzie wzroku i tym samym dość grubych i dużych szkłach, soczewki mineralne nie są dobrym wyborem.
Krzysztof Muszelik
Krzysztof Muszelik
2023.12.21
Bardzo polecam. Miła obsługa, profesjonalne podejście. Widać, że dla właścicielki najważniejsze jest zadowolenie klienta.
Marcin Dzwonnik (Dj Wodzirej)
Marcin Dzwonnik (Dj Wodzirej)
2023.12.06
Polecam Optyka ! Pracują tam ludzie którzy mają pojęcie. Szefowa bardzo fajna osoba która sensownie doradzi. Obsługa na 6 !
ewa kusmierz
ewa kusmierz
2023.12.01
Przemiła obsługa, szybka usługa , ceny bardzo przystępne. Szczerze polecam!
Mateusz 01
Mateusz 01
2023.10.02
antoni jozwik
antoni jozwik
2023.09.15
ma jaycel bago (jhaanz)
ma jaycel bago (jhaanz)
2023.05.18
Kacper Gruszczynski (1313kacper)
Kacper Gruszczynski (1313kacper)
2023.01.12
aga
aga
2022.10.18
Korzystam z ich usług już od kilkunastu lat i nigdy się nie zawiodłam. Miesiąc temu kupiłam kolejne. Nie dość że miła pani optomerystka idealnie dobrała mi szkła to pani na zakładzie pomogła wybrać oprawki. Również dużym plusem jest cena oprawek nie z kosmosu. Polecam!
Patryk Bilek
Patryk Bilek
2022.09.20
Serdecznie polecam, fachowa i szybka obsługa!
Arkadiusz Dobiech
Arkadiusz Dobiech
2022.06.27
Miła obsługa
Mariusz Purzycki
Mariusz Purzycki
2022.04.06
Super obsługa. Naprawdę odczuwalnie fachowa i miła. Pani doktor okulistka - osoba starsza, ale niezwykle miła, pomocna, służąca mądrymi, życiowymi poradami. No i co najważniejsze trafia tym co mówi do człowieka. Panie optometrystka i z rejestracji też super. Stonowane z taktownym podejściem do klienta. Polecam wszystkim.
Dominika Kuchta
Dominika Kuchta
2021.10.15
Gracjan Milewicz
Gracjan Milewicz
2021.10.08
Przemiła i sprawna obsługa
Artur Cieślik
Artur Cieślik
2021.02.09
Polecam, jestem bardzo zadowolony!
Aga Z
Aga Z
2020.08.12
Dorota (WoHoo)
Dorota (WoHoo)
2020.08.04
Agata S.
Agata S.
2020.06.19
M B
M B
2020.06.11
Gorąco polecam ten salon, ceny najniższe w mieście i bardzo profesjonalna oraz miła obsługa.
Paulina Dawidowicz
Paulina Dawidowicz
2019.10.14