KompletMobil s.r.o, Opravmobil rychlá oprava iPhone na počkání 11 12 13 Pro XS Max X 8 7 6s 6 Plus

KompletMobil s.r.o, Opravmobil rychlá oprava iPhone na počkání 11 12 13 Pro XS Max X 8 7 6s 6 Plus Reviews

Excellent rating
4.7
134 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (134)
Milan Adámek
Milan Adámek
2022.09.14
Advertisement
Pavel Šidlo
Pavel Šidlo
2022.08.29
Perfektní služba zákazníkovi viděl jsem obsluhu více lidí a všichni spokojeni
heslo 7
heslo 7
2022.08.28
Marie Žežulková
Marie Žežulková
2022.07.30
Obrovská ochota, nadstandardně slusne jednání i se starším člověkem. Opravdu velice a uctivě děkuji
Mamaliba Nejlepší
Mamaliba Nejlepší
2022.07.29
Advertisement
Petra Vinárková
Petra Vinárková
2022.07.27
Velká spokojenost, kluci velmi ochotný, telefon opravený ještě ten den, přinesla jsem ho tam a za hodinu a půl hotovo🙂.Takže doporučuji jsou skvělý !! Moc děkuji 🙂
Marcela Pivoňková
Marcela Pivoňková
2022.07.20
Perfektní 👍👍👍
Jan Bydžovský
Jan Bydžovský
2022.05.25
Dobrá domluva, jasná cena, jen trochu čekání, jinak super.
Petr Veselý
Petr Veselý
2022.02.25
Naprostá spokojenost.Dekuji👍👍👍
Advertisement
Josef Soumar
Josef Soumar
2022.02.21
Perfektní služby
Michal Kozeny
Michal Kozeny
2022.02.16
Jaromír Makal
Jaromír Makal
2022.02.04
Robert Sybal
Robert Sybal
2022.01.17
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Jsem velice spokojen s poskytnutou službou, moc děkuji
Advertisement
Andrea Robotková
Andrea Robotková
2021.12.13
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Velká spokojenost, s přítelem můžeme jen a jen doporučit servis v Písku 👍👍 Bleskurychlá oprava za fajn cenu, telefon je jak nový.. obsluha je velice milá, vstřícná a s případným problémem v budoucnu nebudeme váhat s další návštěvou. Mockrát děkujeme.
Miloš Procházka
Miloš Procházka
2021.12.09
Positive
Professionalism
Quality
Opravdu a upřímně děkuji ! Vážím si vaší pomoci a vašich služeb. 10 let historie zachráněno.
stajsarka
stajsarka
2021.12.08
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Jakub Rada
Jakub Rada
2021.12.08
Rozhodně doporučuji!
Advertisement
Food On Fire
Food On Fire
2021.12.02
Přišel jsem si vybrat do obchodu hodinky Iwatch. Pan mi tvrdil že je to série 4. Dokonce to bylo tak i zabalené. Na krabičce je taky napsáno že je to série 4. Bohužel jsem po x týdnech přišel na to že je to série 3. Pán mi to stihl napsat i do záručáku. Bohužel jsem se nepodíval a s krabičkou od 4 jsem odešel domu. Nikdy víc !!!
Reply from KompletMobil s.r.o, Opravmobil rychlá oprava iPhone na počkání 11 12 13 Pro XS Max X 8 7 6s 6 Plus 2021.12.03
Dobrý den, za vzniklou situaci se velice omlouváme, došlo k pochybení jednotlivce. Prosíme ozvěte se na info@kompletmobil.cz , na kterou pobočku to máte nejblíže a samozřejmě Vám hodinky na místě vyměníme, nebo jinak vykompenzujeme. Ještě jednou se omlouvám, určitě nešlo o záměr. Naším cílem je spokojený zákazník. Děkujeme KompletMobil
Tomáš Pospíšil
Tomáš Pospíšil
2021.11.30
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Černý scénář, znáte to, na víkend jedete navštívit rodinu na druhé straně republiky a co se nestane, při vystupování z vozu Vám vypadne z ruky telefon displejem přímo na beton. V telefonu všechna data, přístupy na účty, prostě katastrofa. V sobotu moc možností nemáte a v pondělí už potřebujete mít telefon naprosto funkční. Už se smiřujete s tím, že Vás čeká nákup nového a velké doufání, že nějak zachráníte data. Jenže pak objevíte služby Kompletmobilu na jihu Čech. Vydáte se na 250km sprint na provozovnu, kde Vám za 1.5h telefon opraví, data zachrání a telefon v rámci opravy opatří ochranným sklíčkem. To vše ve standardu vodotěsnosti a s úsměvem na tváři v rámci víkendových večerních hodin. 10 z 5, bezkonkurenční služby i přístup, každému naprosto vřele doporučuji!!!
maks citadel
maks citadel
2021.11.09
Positive
Quality