Openmasterki i Fundacja Zacznij od Zmiany

Openmasterki i Fundacja Zacznij od Zmiany Reviews

Excellent rating
5.0
9 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (9)
Kasia Wittke
Kasia Wittke
2024.01.09
Z całego serca polecam Fundacje i kobiety które ją tworzą. Każdy znajdzie coś dla siebie czy to w chwili wypalenia, zwątpienia czy dla tych potrzebujących przysłowiowego kopa. Pełen profesjonalizm, merytoryka, przyjazna atmosfera, indywidualne podejście.
Advertisement
Natalia
Natalia
2024.01.08
Kamila Mikołajczak
Kamila Mikołajczak
2023.12.30
Działania Fundacji wywołały we mnie pozytywne zmiany. Program Mastermind prowadzony przez Sylwię i Natalię zyskał moje uznanie. Ich pasja i zaangażowanie są widoczne w każdym aspekcie programu, co przekłada się na realne rezultaty. Mastermind to nie tylko miejsce zdobywania wiedzy, ale także platforma, inspirująca do rozwoju osobistego i zawodowego. Zdecydowanie polecam dla tych, którzy poszukują unikalnych doświadczeń edukacyjnych!
Kamila Kłak
Kamila Kłak
2023.12.29
Serdecznie polecam - dziewczyny to istna petarda! Jeśli masz cel a nie wiesz jak go zrealizować, albo coś Ci się nie udaje - zgłoś się do dziewczyn. Gwarancja satysfakcji 😁
Natasza Piaseczna
Natasza Piaseczna
2023.12.21
Coach biznesowy i trener osobisty - duet doskonały :) Dziewczyny wraz z całą grupą dały mi siłę do podjęcia decyzji o robieniu w życiu tego, o czym zawsze marzyłam i pomogły w wykreowaniu nowej siebie. 8 tygodni warsztatów z nimi nie tylko pomogły mi zrozumieć, co chcę robić w życiu, ale również zmieniły moje postrzeganie otaczającej mnie rzeczywistości i ludzi. To było niesamowicie kształcące, wzmacniające i pobudzające do działania. Jeśli potrzebujesz wsparcia, aby ruszyć naprzód i szukasz motywacji - to jest miejsce dla Ciebie.
Advertisement
Beata Tokarz
Beata Tokarz
2023.12.21
Bardzo przyjazna i kreatywna atmosfera, rozmowy prowadzone niezwykle czule, ale i dające kopa do działania. Polecam, jeśli ktoś chce coś zmienić w biznesie, a często wychodzi na to, ze i w życiu.
Monika Ploch
Monika Ploch
2023.07.17
Bardzo fajna i inspirująca inicjatywa prowadzona przez profesjonalistki. Miejsce gdzie uczestnicy i organizatorzy nastawieni są na rozwiązanie problemu a nie na ocenianie czy pouczanie. Warto skorzystać i przekonać się samemu.
Joanna Szliter
Joanna Szliter
2023.07.17
Polecam OMM ! Wspaniale rozmowy które pozwolą pomoc w rozwoju osobistym i zawodowym.
Katarzyna Hołownia
Katarzyna Hołownia
2023.07.17
Wszystko na poziomie. Zaczynając od strony wizualnej po merytoryczną. Otwarta forma eventów pozwala wyzbyć się wszelkich kompleksów. Spotkania z Sylwią i resztą ekipy, pozwoliło mi na spojrzenie na moją dotychczasową pracę z innej perspektywy. Polecam, szczególnie tym, którzy potrzebują, a przede wszystkim chcą pozytywnych zmian w swoim życiu. Tak trzymać 👍👍
Advertisement